goede service en meedenkend

Vriendelijk geholpen en alles goed afgehandeld.

SUPER

SERVICE IS SUPER Met veel geduld de vragen beantwoord en geholpen daar wat mogelijk was, nette aflevering van de caravan en afgehandeld zoals afgesproken. In verband met een persoonlijk probleem werd de service uitgebreid door een persoonlijke afhandeling en de caravan netjes op de juiste plek afgeleverd.

uitstekend, klantvriendelijk, meedenken

service, zoals je dat al klant graag wil zien.

Een bedrijf met een hart

Ivm batterij en schotel problemen bij dit bedrijf terecht gekomen omvat de caravan van oorsprong hier vandaan komt. Ervaren werkplaats medewerkers.

Zeer klantvriendelijk en denken met alles mee

We waren na 12 jaar toe aan iets nieuws. De koepeltent was aan vervanging toe. We willen overstappen naar een vouwwagen om meer comfort te hebben. Na wat speurwerk op internet zijn we bij VanDer Slik uitgekomen en hadden ze na een goede ervaring en uitleg van mogelijkheden een "nieuwe vouwwagen uit 2024" die uit de verhuur kwam.

Ontzettend tevreden over met name de klantvriendelijkheid

Onze caravan voor onderhoud en montage van een nieuwe mover gebracht. Heel klantgericht en vriendelijk ontvangen en begeleid door Laurent. Ontzettend aardige medewerker die met de klant meedenkt en adviezen geeft. Inmiddels hebben we de caravan weer opgehaald Alles naar tevredenheid opgeleverd. Wat vermeldenswaardig is het gegeven dat Laurent regelmatig telefonisch overleg voerde met mij op momenten dat er tijdens de controle (BOVAG) beurt onvoorziene reparaties uitgevoerd moesten worden ( remmen vervangen etc)! Samegevat: fijne ervaring bij dit bedrijf.

Van der Slik is een aanrader.

Voor de montage van een Thule Ominstore luifel op onze Hobby caravan ben ik met van der Slik in zee gegaan. De meeste caravanzaken reageerden niet of heel minimaal op mijn vragen of hadden pas ver in het voorjaar tijd. Van der Slik was heel duidelijk in de communicate en de luifel was binnen de tijd en voor de afgesproken prijs gemonteerd. We zijn er heel blij mee Bedankt Lauran.

Prima service. Goede uitleg over de uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Reparaties goed uitgevoerd

Het was lastig om binnen redelijke tijd een afspraak te maken. Op de dag van de afspraak bleek het vervangen van de hordeur niet meegenomen te zijn. De reparaties zijn wel netjes uitgevoerd en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij is geheel door vd Slik geregeld. Over de hordeur werd ik netjes gebeld omdat de voorgestelde oplossing niet mooi bleek. Dat was fijn omdat ik daardoor de gelegenheid kreeg om een alternatief te zoeken. Al met al tevreden.

Heerlijk, ontspannend, aandacht voor jou als klant

Sommige bedrijven hebben het nog… je bent meteen op je gemak en hebt nooit het gevoel dat men je portemonnee belangrijker vindt als jij. En het vakmanschap blijkt uit alles. Dank jullie wel.

Uitstekend opgelost

Van uit de garantie enkele reparaties die uitstekend werden opgelost. Nu weer klaar voor het nieuwe seizoen 2025.

Aardige ter zake kundige mensen

Goede service en vertrouwen

Goed en snel geholpen

Bovag keuring op afspraak. Gelukt deze vroeg in de middag af te ronden zodat de caravan gelijk weer de stalling in kon, fijn!

Minder

Qua caravan dus werkplaats prima goede service en advies, maar onze afspraak stond niet in de agenda maar wel op de laptop. Wij moeten 1 1/2 uur rijden heen en 1 1/2 uur terug. Er werd gezegd komt vandaag niet klaar dus ga je weer naar huis toe. S’middags belde van de Slik op met de mededeling Caravan is klaar nou moet eerlijk zeggen dat viel voor ons niet in goede aarde. Deze communicatie was niet goed

Tevreden over kontakt, afspraken en afhandeling

Door ruitschade aan onze caravan kwam ik via verzekering in kontakt met Van der Slik. Hierover werden heldere, goede afspraken gemaakt. Op ons verzoek werd tegelijkertijd met de reparatie van de ruit ook, zonder nieuw afspraak, een fietsendrager gemonteerd. Kontakt hierover verliep vriendelijk en duidelijk. De reparatie en het plaatsen van de fietsendrager zijn tot volle tevredenheid verlopen.

conflict over schade herstel.

Tijdens herstel van schade aan caravan mijn caravan is er niet zorgvuldig gereden met de caravan. Hierdoor is er schade aan de koppeling van de caravan ontstaan. Dit merkte ik tijdens rit naar huis. Heb dit direct bij uw medewerker Leo gemeld. Hij vroeg mij foto's te sturen en zou hierover contact opnemen met de spuiter voor een passende oplossing. Na telefonisch contact met Leo heb ik geen goed gevoel over het herstel van deze schade aan de koppeling. Weet niet wat er precies speelt maar neem geen genoegen met het verhaal dat het door toeval en slijtage zou zijn gebeurd. Ik ga er vanuit dat de ontstane schade tijdens herstel bij uw bedrijf door de veroorzaker wordt hersteld.

Service is super,er wordt bij dit bedrijf tenminste goed geluisterd naar de klant.

Plezierig

Gelijk geholpen met de vochtmeting van mn caravan. Zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam bij het keren van de caravan. Ik hoefde niets te doen, behalve zelf even aankoppelen.

Fijn en betrouwbaar

Het huren van een camper bij Van der Slik Caravan Centrum is een hele fijne ervaring. Behulpzaam en betrouwbaar personeel. Ook het 'intake'gesprek verliep op een zeer klantvriendelijke manier. Aanrader!!

Zeer klantvriendelijk, gericht naar oplossingen gezocht en goed uitgevoerd. Dank!

Volgens afspraak afgeleverd.

Fijn dat aflevering op zaterdag kon.

Zeer goede service. Vriendelijke personeel en goede adviezen. Onze vouwwagen was niet helemaal schoon maar dit werd prima opgelost.

Super tent

Afhandeling van een schade via anwb Verzekering

Heel vlotte service

Ik moest de BOVAG-keuring voor vouwwagen laten uitvoeren. Ontvangst was heel hartelijk, ik kreeg telefoon van hen toen keuring uitgevoerd werd. Allemaal dik in orde

Na 2 jaar tevreden

De klachten die we hadden zijn opgelost.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer