Super bedrijf

Heel fijn geholpen door het personeel. Goed overleg over reparaties aan de caravan. Zeer vakkundig.

Alles netjes volgens afspraak

Voor de eerste onderhoudsbeurt bij Van der Slik geweest in verband met aanschaf gebruikte caravan elders. Zowel afspraak maken als de afspraak zelf keurig behandeld en goed geholpen.

Afspraak voor een onderstel keuring is netjes en soepel behandeld Wel een belachelijk hoge prijs voor. Makkelijk verdiend! Daarnaast ben ik niet gediend van dit soort enquetes.

Nette aflevering maar niet compleet

Nette aflevering van de vouwwagen. Wel jammer dat niet alles compleet was.

Super geholpen!

Als nieuwe klant met mijn Caravelair caravan bij Van der Slik geweest voor een Bovag-onderhoudsbeurt. Snel geholpen, fijn tussentijds overleg over (nieuwe) banden en netjes weer klaargezet voor de komende vakantie! Kan met een gerust gevoel weer de weg op!!

Snelle en vriendelijke reparatieservice, duidelijke uitleg en professioneel uitgevoerd

Kom ook graag in campingwinkel en ook daar heb ik dezelfde ervaring en vind ik wat zoek.

Wat een vriendelijk personeel!!!!

Kom binnen met mijn caravan voor een vochtcontrole. Na binnenkomst gelijk iemand bij de balie die mij vriendelijk helpt en meeloopt om de caravan te draaien. Top. Even wachten en in de winkel aangekomen een mevrouw die mij vriendelijk begroet en vraagt of zij mij ergens mee kon helpen. Gek, maar dat kom je tegenwoordig niet meer zoveel tegen.

Bijzonder behulpzaam geholpen!

Goede afhandeling van onderhoudsbeurt en veel hulp bij het plaatsen van een 'onwillige' rechter caravanspiegel! Heel fijn.

Geweldige service en goed persoonlijk contact.

Goede advisering bij aankoop caravan en hulp bij het samenstellen van de persoonlijke wensen. Afleveren gebeurd met rustige, persoonlijke aandacht. Je merkt dat je als klant gewaardeerd wordt.

Klantvriendelijk

Al jaren klant bij Van der Slik. Vriendelijk personeel. Onderhoudsbeurten van de caravan goed.

Goed geholpen

Fijn geholpen tijdens de aanschaf en het ophalen van onze nieuwe vouwwagen.

Zeer dekundige en vriendelijke hulp

Zeer dekundige en vriendelijke hulp en een mooie zaak

Geweldige service!3

Een geweldig bedrijf om zaken mee te doen! Erg vriendelijk en vakkundig!

Betrouwbaar en klantgericht

Goed geholpen, kundig en pragmatisch

Was prima!

Nieuwe banden, goed contact en service!

NOOIT MEER NAAR V.D. SLIK

Mijn caravan is voor een servicebeurt, onderhoud en plaatsen van een luifel vorig jaar bij Van der Slik geweest. Na dit onderhoud werd ik gebeld dat een raam beschadigd is. Vreemd, deze was heel bij inleveren. "Uit service-overwegingen" heeft een medewerker een krasje uit een van de ramen willen poetsen. Opeens, vanuit het niets, schade! Moest een nieuw raam in. Men opperde dat dit via de verzekering wel vergoed worden. Niet dus. Daarna een hoop klant-onvriendelijkheid. Nee, men is daar zo onprofessioneel als het gaat om klant-bejegening en afspraken nakomen.... Niet dus. Nee, wij komen hier NOOIT meer en als ik de recensies zo lees, ben ik niet de enige die deze ervaring heeft. Uiteraard deze ervaring met Helmert v.d. Slik gedeeld. Goed gesprek, maar jammer van het personeel.

Je voelt je altijd welkom!

Ze hebben bij van der Slik altijd een vriendelijk woord voor je.

Kundig, vriendelijk en helder in communicatie

Al voor de tweede keer bij deze leverancier een nieuwe vouwwagen gekocht. De aflevering is elke keer weer een feestje met een uitgebreide instructie. Zeer vriendelijk, communiceren helder en komen afspraken na.

Je bent welkom.

Mijn eerste ervaring met de firma van der Slik is zeer prettig. Je wordt spontaan ontvangen en een goede service.

Goede Bovag keuring

Bovag keuring laten uitvoeren gewoon goed En eerlijk advies

Goed geholpen

Heldere communicatie over de geplande afspraak voor de BOVAG onderhoudsbeurt. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Bovag keuring prima uitgevoerd en de rekening vriendelijk toegelicht.

Geen enkele reden om de volgende keer niet terug te komen.

Service en klantgerichte organisatie.

Goeie service, denken met je mee, leveren goede kwaliteit.

Vaklui

Ondanks dat onze Eriba 28 jaar jong is hebben de monteurs met liefde en passie de herstel werkzaamheden uitgevoerd naar volle tevredenheid.

Prettig geholpen en alles goed geregeld en uitgelegd

Mover gekocht en laten monteren, alles na overleg en montage zoals afspraak. Zeer prettig!!

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer