Prima service, goede uitleg

Er wordt echt de tijd genomen voor je en goed uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een caravan

vriendelijk en correcte behandeling

Wederom een Camper bij jullie gehuurd en wederom tevreden, alleen wat problemen bij aanvraag verhuur waar jullie een te rechtlijnig tegen aankeken maar na wat emails en een telefoongesprek is de verhuur toch doorgegaan.

Mooie service

Zelfs op korte termijn nog tijd voor onderhoudsbeurt en eerlijk advies

Fijne caravan

Caravan was echt mooi, en super ! Minpunt, bij gehuurde fietsen drager was kapot!! Gevolg echtgenoot ( handige Harry ) is voor ons vertrek naar camping, 1 a,1 5 uur bezig geweest om fietsen drager te repareren...okay opgelost en verl later dan gepland vertrokken. Nadat we na paar dagen naar andere camping vertrokken wederom fietsen drager kapot..weer zelf repareren..grr. En stok ( middelste) van luifel was ook niet in orde, middelste stok , schroef dol..gevolg..weer zelf repareren. Bij inlevering van Caravan 2x gezegd , tegen controleur, ja sorry....leuk maar naar mijn idee, coulance op zijn plaats ? Was geen leuke ervaring.En wij hebben zelfs caravan ipv woensdag, caravan dinsdag middag al spic en span ingeleverd...dus 2 minpuntjes....!!!

Niet klantvriendelijk, niet oplossingsgericht en fouten niet willen toegeven

Het kopen van de vouwwagen ging prima, daarna begon de ellende. Verteld werd om na het eerste gebruik de vouwwagen even na te laten kijken bij van der Slik, krijg je opeens een dikke rekening daarvoor. Bij die beurt had Van der Slik een schimmel- en aanslagreiniger gebruikt om het doek te reinigen, wat tot verkleuring heeft geleid. Daarnaast ging binnen een jaar de adapter voor de fietsendrager roesten, maar daar kunnen ze niets aan doen. Kortom de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is ver te zoeken. En hoe moeilijk kan het zijn om gewoon toe te geven dat je een fout maakt? Oké, uiteindelijk hebben ze na veel gedoe de adapter omgeruild en een servicebeurt aangeboden, maar van harte ging dat absoluut niet. En van excuses hebben ze volgens mij helemaal nog niet gehoord.

Op die BH die nog onder het bed lag na helemaal top. Netjes materiaal, goede service. Alleen de haringen zijn niet geschikt voor in berggebied. Die plastic dingen zijn niet overal geschikt.

Top!

Wij brachten onze 44 jarige oude kipcaravan voor een onderstelbeurt en gingen naar huis met antwoord op al onze vragen + extra veiligheid en onderhoud tips die voor ons meer dan welkom waren. Wat wij ook erg prettig vonden was de ruimte die wij hadden met aan komen rijden en vertrekken, hulp bij af en aankoppelen, een rustige "receptie", de relaxte sfeer, uitleg/overleg waar de tijd voor genomen werd. Al met al een goede ervaring zonder op of aanmerkingen.

Koel en zakelijk

Koel en zakelijk

Alles was super geregeld

Onze bestelling was snel geregeld en binnen 1 dag bezorgt

Prima advies en geholpen

Prima net (familie) bedrijf

Prima geholpen, fijn niet al te groot bedrijf. Heerlijk dichtbij

Vriendelijk personeel en uitgebreid assortiment

De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke medewerkers maken het elke keer prettig om hier te shoppen. Het assortiment kampeerspullen is ruim.

Geweldig nieuwe caravan, klantgericht, goede service en vriendelijke medewerkers

Prima caravan en goede service

Wij kregen een nieuwe goed verzorgde caravan. Alles werkte naar behoren en de extra gehuurde artikelen lagen klaar. Er werd bij afhalen voldoende tijd uitgetrokken om alles goed uit te leggen. Bij inleveren stonden er voldoende mensen klaar om de eindcontrole te doen waardoor dit vlot verliep. De prijs/prestatie verhouding is goed.

Alle aandacht voor ons

De verkoper had alle aandacht voor ons, of we wel of niet iets zouden kopen. Vriendelijk en een, naar ons gevoel, eerlijk antwoord.

Wat hebben wij een super tijd beleefd met de Cavelaire 497!!

Wij wilde graag kennismaken om met een caravan op vakantie te gaan. Hierin volledig onervaren. Wij naar Van der Slik Caravan Centrum. Ze hebben ons precies verteld wat de mogelijkheden zijn. Dit heeft ons dan ook goed op ons gemak gesteld. De dag dat we de caravan ophaalde werd ons alles nog even uitgelegd (wel zo fijn). Vervolgens op pad op weg naar het kampeer avontuur. De kids en wij vonden het helemaal geweldig. Nogmaals bedankt en we komen snel weer.

Uitstekende service

Tijdens weekend kreeg ik problemen met de gaskoelkast op de boot. Dat vlak voor mijn vakantie. Afspraak gemaakt en 2 dagen later stond de koelkast weer als nieuw op zijn vertrouwde plekje aan boord. Dank aan de vlotte service van vd Slik Zoetermeer

Gelijk weer zin om op vakantie te gaan als ik bij van der Silk ben geweest.

Eindelijk klantvriendelijk

Zeer meedenkend en nemen ruim de tijd voor mij. Gaf ook goed advies. Chef werkplaats is fantastisch.

Vakkundig en vriendelijk

Omdat wij een vouwwagen wilde bekijken kwamen we bij van der Slik terecht. Waar de vouwwagen stond waar we interesse in hadden. Na de gesprekken en uitleg al snel besliten dat deze het zou worden,tot de koop overgegaan. Wat een eerlijj en betrouwbaar bedrijf er werd niets opgedrongen en er werd geluisterd naar onzen wensen.kortom prima en met vertrouwen geholpen.

Heel goed

Fijn bedrijf

Een mooie vouwwagen gekocht. Hartstikke goed geholpen. Ze denken goed mee. Levering ook prima gegaan. Helaas was de vouwwagen niet compleet maar daar kunnen we van der slik niet aanrekenen. Dit probleem is groter helaas door tekort aan tentdoek.

Prima geholpen

Leuke vriendelijke mensen. Meedenken. Goed product..

Prima Verhuurder!

Klantgerichte service, voor borg kan er geen gebruik van Creditcards gemaakt worden. Betaalde borg werd direct terug betaald!! Als ik weer ga huren, kom ik zeker terug

Vriendelijk, maar niet flexibel

Had iets meer kunnen overleggen. Communicatie kan beter. Wel vriendelijk en bij aflevering fles wijn cadeau.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer