Klantvriendelijk, klantgericht, snelle service, duidelijk plan en berichtgeving (updates).

Top, we kregen een hele nieuwe caravan mee.

Was ook fijn om te kijken of dit model bij ons in de smaak viel ,of dat we toch een andere indeling of merk willen.

We zijn prettig geholpen en de reparaties zijn goed uitgevoerd. Dus lof voor dit bedrijf.

Goede ervaring

Wij zijn geweest voor de Bovag keuring voor de caravan, fietsendrager en wat kleine reparaties. Alles is duidelijk uitgelegd door Paul en naar tevredenheid uitgevoerd door de monteur.

Heel goed en deskundig geholpen

Uitstekend geholpen

Correct en prettig geholpen.

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

Netjes

Goed geholpen, duidelijke terugkoppeling over de gedane werkzaamheden

Veel kennis en goed advies

We zijn hier geweest voor een vouwwagen. Kregen goed advies en er is overduidelijk veel kennis.

Goede uitleg, prettig

Zie boven

Goede aankoop begeleiding

Een leuke zaak waar diverse modellen in de showroom staan opgesteld. Men nam de tijd om ons alle ins en outs van de vouwwagen te vertellen. We zijn goed geholpen en komen graag terug.

Tot grote tevredenheid

Prima afspraken, duidelijke en vriendelijke hulp.

Mooie nieuwe caravan, goede service, noodzakelijke spullen zijn aanwezig.

Zie boven. Prima ervaring dus. Alleen servies, potten en pannen moet je zelf regelen. Is ook niet te huur.

Vriendelijke mensen, vakbekwaam

Onze banden zijn vervangen en de stabiliteitskoppeling is gemaakt. Verder wat kleine dingen na laten kijken. Prima en tevreden over de werkzaamheden. Ook de communicatie vind ik erg prettig. Wat ik wel jammer vind is dat na thuiskomst met de caravan bleek dat degene die in de caravan bezig was geweest de kast heeft open laten staan en ook losse spullen die hij uit de kast heeft gehaald niet weer had teruggezet. Daardoor zijn tijdens de rit naar huis spullen uit de kast gevallen en slingerden de losse spullen ook door de caravan, slordig dus. Vandaar 3 sterren in plaats van 5

Mooie Caravan

Ze verhuren mooie Caravans. Jammer dat de caravan laat in de middag pas opgehaald kan worden en de dag van terugkomst om 9:00 uur moet zijn. Dat is best lastig in combinatie met aankomst en vertrektijden van de camping. Verder mis is uitleg over veiligheid, wegen enz. Er wordt alleen aandacht besteed aan schades. Service bij verhuur kan zeker beter!

Vriendelijke en deskundige service

Vriendelijke en deskundige service. Foutjes worden snel hersteld.

Zeer nette caravan en dito service!

Zeer nette caravan en dito service

Helemaal goed

Prima camper gehuurd, goede service

Goed en rustig geholpen ondanks de drukte

De waterpomp van de Antares Style was stuk en werd vervangen. Tevens controle van de omvormer. Goede tips van de monteur!

Snel en vriendelijk geholpen

Wij zijn nooit eerder klant geweest en dit was het enige bedrijf in de omgeving waar we snel terecht konden voor een reparatie en onderhoudsbeurt

Goed service

Min punt is Caravan had geen boiler (warm water)

Goede en deskundige hulp bij het uitzoeken van onze nieuwe vouwwagen.

We werden goed geholpen bij het uitzoeken van onze vouwwagen. Daarna ook steeds uitstekend op de hoogte gehouden van de levering. Prettige uitleg en fijne afhandeling bij de ophalen. Fijne mensen.

Droevig

Bij aflevering nieuwe caravan niet alle werkzaamheden verricht (Levering onderdelen)niet verteld bij tel:contact Bij 1e service beurt televisie laten aansluiten kon er Weer een onderdeel niet gemonteerd worden omdat het volgens zeggen niet leverbaar was bij leveranciers, zelf gekocht bij electronica winkel , Dus de service en afwikkeling is zwaar onder de maat,

Goede en vriendelijke communicatie.

Caravan gekocht en alles naar wens. Er ontbraken drie bevestigingsblokjes om de palen van de voortent aan caravan te bevestigen. Die kreeg ik achteraf gelijk mee.

Vriendelijk en service gericht.

Positief

Edelgasstraat 20