Gewoon een degelijke bovag servicebeurt uitgevoerd

Voldoet aan wat verwacht mag worden

Top van begin tot eind!

Beginnend kampeerder. Dus geen idee wat wel of niet aan te schaffen. Na een rondje door de winkel hulp gevraagd. Kreeg niet alleen hulp, maar ook goede adviezen. Zeer blij met de totale ervaring!

Zeer Zeer slecht

We hadden een fietsendrager enduro bc 260 gekocht en laten monteren door hun, Helaas bij ophalen helemaal scheef erop gezet 3 cm verschil en gaten in mijn disselplaat gemaakt en zomaar dicht gekit. Maar alles zou opgelost worden nieuwe plaat besteld werd gezegd en nieuwe afspraak gemaakt. Bij het ophalen helemaal niets aangedaan en ronduit onbeschoft behandeld. Ze kunnen daar en zijn niet bij machte om het normaal op te lossen. Zelfs sorry kon er niet af. Kortom een stelletje Prutsers. leugenaars en komen hun belofte niet na.

Prachtige caravan gehuurd, prima service

De caravan die we huurden was helemaal nieuw en voorzien van de meest belangrijke assecoires. Uitleg bij ophalen was uitgebreid en vriendelijk. Het huren op zich ging heel makkelijk via de website. Vragen heb ik telefonisch gesteld en ik werd daarbij goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Eerder ook al een vouwwagen gehuurd bij vd Slik en dat was toen ook prima geregeld. We zouden hier zeker weer huren of voor aanschaf naar toe gaan, prettig bedrijf.

Klantvriendelijk en professioneel

Bij binnenkomst direct een goed gevoel. Duidelijke uitleg over de verschillende uitvoeringen van de caravan en accessoires zoals mover en fietsenrek. Conclusie: Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Caravan gebracht voor een BOVAG onderhoudsbeurt, ik kon de Caravan eerder ophalen dan was afgesproken, gaf ons weer toch weer meer voorbereidingstijd.

Professioneel en vertrouwd

Heel goed geholpen aan een nieuwe caravan en de aflevering ervan. Fijn benadering en klantvriendelijk.

Super goed geholpen!

We hadden een probleem met een vastzittende tentstok. Nadat we eerst telefonisch vriendelijk te woord zijn gestaan, zijn we ook in de werkplaats snel en vakkundig geholpen. En is het probleem opgelost!

Gewoon goed, vertrouwd.

Vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel. Ook de terugkoppeling over aflevering was goed. Bij de aflevering de tijd , alles goed uitgelegd.

Prettige ontvangst en uitgebreide instructie bij aankoop caravan.

We zijn zeer prettig ontvangen door de fam. Van der Slik. De wensen en aanpassingen die we voor de caravan hadden zijn mooi en vakkundig afgehandeld. Een zeer mooie complete caravan. De oplevering ging gepaard met een uitgebreide instructie. Gratis tip: een (bijna) nieuwe caravan is toch een aanzienlijke aankoop: het is dan een kleine tegenvaller als bij een geadviseerd flesje toiletspoeling dit geheel voor eigen rekening komt.

Goede dealer

Repareren en onderhouden caravan met vakmanschap. Af en toe beetje druk zetten op de communicatie, gaat steeds beter.

Kleinschalige aanbieder van caravans en vouwwagens, maar voldoende keus. Goede service en tijdige levering

Soepele aankoop en goede informatie m.b.t. aankoop vouwwagen

Bij Slik Caravans kregen we vanaf de eerste ontmoeting het gevoel dat de aankoop van onze vouwwagen soepel zou verlopen en dat was inderdaad ook zo. Er werd alle tijd besteed aan het geven van informatie. Onze vragen werden eerlijk beantwoord. Ook de negatieve puntjes van de vouwwagen werden eerlijk toegelicht. We gingen voor het merk Alpenkreuzer, en daarvan een nieuw model. Tijdens de aflevering is goede uitleg gegeven over het in en uitvouwen van de wagen. Wel jammer dat deze niet helemaal is gedemonstreerd. Maar we hebben een voldoende indruk gekregen om zelf in alle rust de wagen te gaan uitproberen. Kortom we zijn zeker tevreden met de aankoop. Nu moeten we de vouwwagen nog een keer in het echt gaan uitproberen. Het wachten is op het mooie weer. Dus verder kan er nog geen info gegeven worden over hoe snel het opzetten van de vouwwagen werkt in de praktijk.

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen

Kachel was snel gerepareerd

Goed en volgens de afpraak

Montage van een Omnistor 6300 probleemloos verlopen.

Zeer prettig en relax

Zeer rustige en prettige verkoop. Bij ophalen caravan een rustige en duidelijke uitleg.

Nadat we onze vouwwagen hebben gebracht ivm een onbekend opgelopen schade heeft van der Slik de schade keurig afgehandeld. Je bent er echt klant en geen nummer en dat voelt erg prettig!

Zeker goed

Komen afspraken na en werken netjes.

Nette zaak. Goed personeel. Komen afspraken keurig na.

Wat wij zochten vonden wij bij Van der Slik. Scherp geprijsd en in goede staat. Aflevering zoals afgesproken inclusief het opzetten van de tenttrailer.

Vriendelijk personeel, en een vlotte afhandeling.

Klantgericht

afgelopen donderdag hebben wij onze vouwwagen in ontvangst mogen nemen bij Van der Slik CC te Zoetermeer; we werden vooraf tijdig op de hoogte gehouden van de vertraging in de afleveringsdatum; ook de vragen die wij hadden werden goed en snel beantwoord door Christiaan; we zijn dan ook tevreden met de service van Van der Slik en de geleverde vouwwagen

Super fijn

Vanuit Purmetend hebben we een vouwwagen in eerste instantie gereserveerd waarbij afspraken zijn gemaakt. Deze zijn prima nagekomen waardoor we op tijd een beslissing hebben kunnen nemen. In de winkel zijn we prima geholpen, voorgelicht en geïnformeerd waardoor we de vouwwagen hebben gekocht. Bij afhalen van de vouwwagen hebben we een cursus vouwwagen uit en inklappen gehad. Er is alle tijd genomen voor ons. Ook fijn om te weten dat we ten alle tijden contact mogen opnemen bij problemen. Kort samengevat, een warm bad ervaring.

Tijdens de aankoop van een dakluifel hebben we meerdere keren contact gehad over de mogelijkheden. Uiteindelijk bleek er toch 1 snel binnen te komen en konden we snel een afspraak maken. Ook het later ophalen van de caravan was geen probleem. Wij waren superslim met de service!

Prima communicatie en (werkplaats) personeel

Lekkage probleem wastafel caravan ontstaan door fabrieks-nalatigheid, opgespoord en verholpen in de garantieperiode.

vriendelijke behandeling met kennis van zaken

met kennis van zaken voorlichting over vouwwagens ontvangen

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer