Prima caravan en deskundige uitleg

Fijne vakantie gehad met gehuurde caravan, alles top geregeld bij Slik.

Vriendelijke benadering. Er werd echt de tijd voor mijmgenomen.

Zeer vakkundig onze caravan gerepareerd

Netjes ontvangen, netjes de werkzaamheden uitgevoerd. Vriendelijk benaderd. Nog een mooi advies gegeven, net voor wewegreden. Prima service.

Gewoon goed

Prettig, behulpzaam, precies, meedenken, waarschuwen. Wij kunnen weer veilig de weg en de camping op!

Geweldig. Mooie caravan en goede service

Geweldig. Mooie caravan en goede service

Fijne professionele zaak

Keurig, goed ontvangen en je wordt geholpen met af en aankoppelen. Caravan weer helemaal gecheckt.

Helemaal top

Vriendelijke behulpzame mensen met vakkennis .Er waren wat kleine mankementen aan onze caravan. Gewoon alles weer gangbaar gemaakt. Eigenlijk zonder afspraak. Top service

Prima zaak!

Helpt je goed en heeft genoeg in huis!

Goed geholpen!

Mijn keuken van de vouwwagen was van de vouwwagen gevallen. Ik kon direct langskomen. Alles in een uurtje gemaakt. Popnagels vervangen, nieuwe scharnier, nieuw elastiek, nieuwe pootjes, klep gasstel vast gezet... Bedankt voor de snelle service.

Fantastisch

Een fijn bedrijf met kundig personeel die actief meedenkt en oplossingsgericht is. Rij graag van s Gravenzande naar Zoetermeer om dingen te regelen voor de caravan. Tot ziens !

Fijne service, goed geholpen en we kunnen weer op pad!

Vriendelijk personeel dat altijd bereid is om mee te denken.

Prima geholpen

Prettige werknemers. Correct behandeld.

Fijne service, mooie producten.

Eerste jaar een vouwwagen geprobeerd, dit jaar een Adria caravan. Beiden geweldig om te ervaren! Alles compleet en heel netjes. Één tip, plastic haringen voor de voortent gaan in Spanje /Frankrijk de droge grond niet in. Ijzeren haringen meegeven zou top zijn!

Er wordt meegedacht en zeer vriendelijk personeel!

Heel compleet en in goede staat. Vriendelijke en prima ser

We kregen een gloednieuwe vouwwagen en uitzet mee. Alles was prima in orde en zeer complete uitzet erbij. Heel vriendelijk geholpen bij het ophalen en terugbrengen.

Prima klantgericht

Prima klantgericht, de rest kan ik niet beoordelen.

Snel en vriendelijk geholpen

Snelle afhandeling problemen mover accu en advies aanschaf hordeur

Bij de aankoop van mijn vouwwagen was er alle tijd en ruimte om mij te informeren. Er was zelfs tijd, nadat ik de wagen had gekocht, om alvast alle uitleg te geven, zodat de zaterdag daarna dit achterwege kon blijven. De verkoper was zeer bekwaam en enthousiast. Ook bij het afleveren verliep alles vlekkeloos. Kortom het is een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.

Prima dealer met hele vriendelijke mensen

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers in zowel de winkel, de werkplaats als de verkoop.

Reguliere beurt voor caravan laten uitvoeren. Gebeld over de extra kosten.

Super aardige en kundige medewerkers

Wij waren op zoek naar een Caravelair Alba 390 (type 2024), maar helaas hebben de 2024 modellen geen voorraam, en die wilden wij nou juist wel. Maar voor Van der Slik was het geen probleem, om dat voorraam er in te monteren. En hebben wij nu dus een (unieke) nieuwe Alba 390 met voorraam.

Prettig geholpen, vakkundige aanpak

Voor bovag servicebeurt geweest. Medewerkers weten waarover ze praten. Kleine reparaties voor redelijk prijs uitgevoerd.

Snel geholpen

2 dagen voor vertrek bleek een knipperlicht kapot. Gebeld en kon dezelfde dag langs komen. Na even zoeken oorzaak gevonden en verholpen. Nu kunnen we weer veilig op weg.

Vriendelijk, enthousiast, eerlijk en snel

Zeer klantvriendelijk, liefhebber. Schrikt niet als je met een (mooie) oldtimer aankomt. Eerlijk in wat er wel en niet moet gebeuren. Smeert je geen extra kosten aan.

Edelgasstraat 20

2718 SX Zoetermeer