Goede service, niet duur.
Goed advies , uitgebreide offerte van werkzaamheden,
Goede monteurs
We hebben onze auto vorig jaar bij Huub Smolders gekocht en nu moest de auto voor het eerst naar de APK keuring. Deze is door het garagebedrijf uitgevoerd.
Mijn mening is 10+
Prettig contact; helder.
Uitermate prettig.
Ben erg goed geholpen en heb een mooie auto gekocht.
Binnen een half uur verder geholpen met mijn lekke band. Zedr vriendelijke medewerkers ook
IK werd vriendelijk ontvangen- julie waren gastvrij en waren duidelijk in de evt. bijkomende kosten. Kortom prettig duidelijk.
Ik ben heel blij met de Huub Smolders en de team Ik kom daar heel graag en het is makkelijk dicht bij en je kan daar ook tanken en je autowassen ik ben tevreden
Goede kwaliteit en Service
Eerlijk en transparant
Altijd een feestje om naar Smolders te gaan... fijne mensen, goede service.
Duidelijke en vriendelijke uitleg over wat er aan de hand was met de auto.
Ze maken duidelijke afspraken welke service ze uit gaan voeren. Vooraf een indicatie wat het ongeveer gaat kosten. En omdat ze een Seat servicepunt zijn ga ik er van uit dat ze gedegen kennis hebben van mijn Seat.
fijne communicatie . komen afspraken goed na . gewoon een gezellige en fijne garage.
Zou daar zeker nog een auto kopen. Super service.
Alles wat hier onder staat is perfect
Mijn auto was toe aan een grote onderhoudsbeurt 35.000 km. Na deze beurt had ik voor mijn gevoel alsof ik een nieuwe auto had. Schoon geruisloos een veilig gevoel. Bij de aanbesteding werd ik uitgebreid, deskundig en inhoudelijk geïnformeerd over de uitvoering hiervan.
was goed
Maakt niet uit waar je voor komt, je wordt altijd snel en goed geholpen