uitstekend
Vriendelijk goed en deskundig geholpen . in 1 woord prima
Was altijd goed kwaliteit . Ik ben altijd blij mee
Kleine beurt, prijs viel binnen de afspraak. Auto was op tijd klaar.
Behulzaam, kundig en goede service.
Goede service, en geholpen bij het aankoop proces
Klantvriendelijk en Fijn familie bedrijf
Het is makkelijk een afspraak te maken
Altijd goed te woord gestaan altijd goed geholpen altijd een op llosing
Je wordt er netjes geholpen. Dit geeft vertrouwen..
Heel fijn geholpen, en ze denken echt met je mee.
Alles is volgens planning verlopen. Vriendelijke mensen
Snelle diagnose Vlotte deskundige reparatie Vriendelijke afhandeling
ff
Uitstekend!
Gewoon zoals het hoort
Gewoon - vriendelijk - goed - vakkundig - en betaalbaar !!
Goeie service en vakmanschap.
prima, klaar terwijl je wacht
Goede service, aardig personeel
Aangegeven naar wat voor auto ik op zoek was. Ze zijn hier naar gaan zoeken en ze hadden er na 1 week 1 die aan al mijn eisen voldeed en binnen mijn budget past. Snel geregeld en vriendelijk personeel
Goed geholpen en advies
Prima garage
Ondanks drukte en onderbezetting blijven meedenken en tijdens onderhoud ontdekte lekkage brandstoffilter toch de mogelijkheid deze te vervangen!