Perfecte service
Mijn auto moest een APK en kleine reparatie hebben. Ik werd er goed ontvangen en kreeg koffie aangeboden. Alles keurig afgehandeld voor een prima prijs. Een fijn brabants bedrijf, TOP!!
Zeer tevreden over de service en de prijs. Alleen in de kleine dorpen vindt men nog zulk garage. Alles wordt van tevoren gesproken. Duidelijk en vriendelijk.
Fijne betrouwbare garage! Kom er met een ontspannen gevoel, zonder het idee te hebben te worden opgelicht, wat ik bij mijn voorgaande garages wel had.
een kleine Garage waar de klant nog echt klant is in al zijn facetten. ook heb je het gevoel dat de prijzen die gehanteerd worden redelijk tot goed zijn. met een goede specificatie van de factuur.
Goedkope en prima apk. Goed overleg bij vervanging of reparatie onderdelen
super fijne garage en heel goed geholpen
Heel goed
Al jaren lang een goede kwaliteit maar vooral ook een garage waar je graag naar terug gaat indien nodig.
Zoals gewoonlijk prima service
Je word goed geholpen
Service gericht meedenkend
Heb ik hiervoor aangegeven
Fijne samenwerking en ik word goed geholpen.
Afspraak gemaakt voor apk en beurt van de auto. Netjes en volgens afspraak naar tevredenheid afgewerkt.
Ik werd meteen geholpen; dus hoefde geen latere afspraak te maken.
Snel geholpen en goed uitlegbaar wat er gerepareerd moet worden.
Snel geholpen en goed uitlegbaar wat er gerepareerd moet worden.