Vakbekwaam en correct

Vakbekwaam en net bedrijf.

Betrouwbaar bedrijf

Zie boven

Super fijne ervaring

Goede service erg vriendelijk.

Perfecte service

Korte lijntjes en ze doen wat ze beloven.

Goed geregeld.

snelle service

Een afspraak betreffende een beurt in goed overleg.

We hadden een afspraak gepland in goed overleg, echter deze paste ons door omstandigheden niet meer zo goed. Een wijziging is wederom in goed overleg opnieuw ingepland. Beurt naar alle tevredenheid uitgevoerd en keurig op tijd afhaalgereed gemeld.

no nonsense bedrijf

altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ervaring goed

Ze houden een goed informatie wat met je auto gebeurt en wat ze vertelde klop ook als iets niet goed is dan bellen ze meteen op en de auto is weer in top in order

Goed bedrijf, prima service, zeer klantvriendelijk

Onderhoudsbeurt, of en servicebeurt wordt altijd zeer correct uitgevoerd

zeer goed

komen afspraken zeer goed na

Vriendelijk en netjes geholpen. Goede service en advies. Eerlijke prijs

Vriendelijk en netjes geholpen Goede service en advies Eerlijke prijs

Zoals gewoonlijk; duidelijk, vriendelijk en degelijk in werk en uitleg.

Bij het ophalen van de auto, heb ik duidelijke uitleg gekregen over de handelingen en reparaties die zijn uitgevoerd. Ook kreeg ik adviezen over een aantal zaken die eraan komen qua onderhoud.

Daar blijf je klant.

Stipt, vriendelijke mensen en .... niet onbelangrijk ook een vriendelijke prijs.

altijd vriendelijk en vakkundige mensen

prima ervaring wederom

PrimaP

Goed verlopen

Snelle service voor een grote beurt

Snelle service, duidelijke communicatie en vakmensen ook voor de uitleg aan een leek

Prima geholpen

In mijn zoektocht naar een andere auto gewezen op alternatieven naar aanleiding van mijn wensen. Auto inmiddels aangeschaft, waar ik inmiddels bijna twee weken naar volle tevredenheid mee rijd. Geen gezeik of moeilijk doen, geen gepush, direct en prettig contact.

Top service!

Onwijs goed geholpen door Nico. Geweldige service en de auto is mooi afgeleverd.

De sfeer van vroeger gecombineerd met de deskundigheid van nu.

Prettige, persoonlijke en deskundige garage met goede tips voor het kopen van een nieuwe auto.

goed bedrijf

Fijn en deskundig personeel

Geweldige service

Zoals altijd goed

SUPER !!!!!

Al jaren goede service en terugkoppeling.

zeer klantvriendelijke ontvangst

goede service