Je krijgt er goede service.
Een datum afgesproken die mij en de garage goed uitkomt. Een vervangende auto kunnen regelen. Goed advies gegeven over de te verwachten reparaties en uitleg over de gedane werkzaamheden
Uitstekende prijs/kwaliteit!
Gewoon goed
Vertrouwt, snel, vakkundig.
Men komt de afspraken na. kijkt goed de auto na bij de APK met een scherp oog voor eventuele gebreken . maar ook voor het vervangen van onderdelen die op korte termijn belangrijk zijn voor de veiligheid.
ik had een afspraak voor een bandenwissel en voor het vernieuwen van een kapotte achterband. Kreeg een gratis leenfiets mee om even terug naar Dommelen te fietsen. De auto was binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag weer klaar.
Ik kom er al jaren, zowel voor onderhoud als aanschaf nieuwe auto
Kwaliteit en service gaan samen. Vakkundig onderhoud en goede services en goede prijs.. Zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto. Mijn auto is in top conditie. Mijn auto is in goede handen.
Heel vriendelijk personeel Zeer goede service Staan altijd voor je klaar
Duidelijke afspraken, snelle service kundig personeel.
Wij hebben een gebruikte auto bij Huub Smolders gekocht. Verkoper Nico is erg vriendelijk zonder poespas en gaf rustig de tijd om e.e.a. aan de gekozen auto maar ook andere showroom modellen te bekijken. was behulpzaam met de nodige informatie en regelde meteen dat ik een proefrit kon maken met de mogelijk gewenste auto.
Top heel fijn en goed geholpen.
keigoei volk !!!!! Doen wat ze beloven !!!
Een garage waar ik vertrouwen in heb. Iedereen is vriendelijk. Van de bali tot in de werkplaats.
Auto met een accu die leeg loopt, alles doorgemeten en uiteindelijk de oorzaak gevonden. Auto(s) een grote beurt gegeven waarbij je de auto maar een dag kwijt bent. Eerst ook afspraken maken betreft de reparatie. Fijne service!
Wordt altijd netjes geholpen en de mogelijkheden worden altijd netjes besproken en vervolgens uitgevoerd.
Nette garage, komen afspraken na. Vakkundig en vriendelijk.
Werd heel netjes geholpen. Kwamen hun afspraak helemaal na en was goedkoper uit dan in eerste instantie opgegeven!!
Goede en snelle service, aardig en deskundig personeel
duidelijk
Netjes en vriendelijk geholpen zoals altijd.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam en goede prijs - kwaliteit verhouding
goeder service en uitstekende kwaliteit