Klantvriendelijk en verstand van zaken

Ik heb mijn auto al geruime tijd in onderhoud bij deze garage. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Je wordt niet op onnodige kosten gejaagd. Ze geven ook een goed advies. Kortom: dit bedrijf is aan te raden.

Al vele jaren een vertrouwd, kundig en behulpzaam adres

Met Erik achter de balie is alles altijd piekfijn geregeld.

uitstekende service

Snelle inplanning, uitstekende service en zeer klantvriendelijk met goed advies. Tarieven klantvriendelijk.

Heel goed aardige mensen

Prima service.

Een tien geef ik niet

Betrouwbaar, vriendelijk adres. Keurige prijzen.

Prima universeel garagebedrijf. Betrouwbaar, vriendelijk, keurige prijzen.

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn altijd zeer vriendelijk en beleefd. Ze denken goed met je mee en bieden goede en snelle service. Echt aan te raden dus!

Goede service en onderhoud

Ik vind het goede garage maar ik ben- door de reparatie - wel altijd langer mijn auto kwijt dan ik zou willen. Daar kunnen zij ook vaak niks aan doen.

Snelle en goede service

Werd snel en adequaat geholpen. Prijstechnisch ook in orde.

Snel en betrouwbaar

Alles was weer eens goed. Super klantgericht en voorzien van goede adviezen.

Wederom prima geholpen.

Deskundig en vlot.

Ze hebben mijn volle vertrouwen

Ook behulpzaam met mijn scoot- en brommobielen!

Geweldige en kwaliteit Garage

Niets dan lof!!!

Een fijne garage waar ik graag terugkom

Snel afspraak gemaakt. Keurig een belletje over de te uit te voeren werkzaamheden. Al met al zeer tevreden en betaal ik niet voor gebakken lucht wat bij VW-dealer mijns inziens wel gebeurd. Ik ben blij met Auto Totaal BV.

goede service zeer tevreden

HEEL TEVREDEN WAT MOET IK NOG MEER ZEGGEN EEN TEVREDEN KLANT

Betrouwbaar, klantvriendelijk en prima service.

Prima garage

Top vakgarage

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Zeer degelijke en betrouwbare garage

AutoTotaal is een zeer professionele garage die alleen sleutelt in overleg met de klant. Absoluut een aanrader.

zeer goed

mijn ervaring is gewoon vanaf het begin dat ik hier kom zeer goed geweest.

zeer tevreden

Auto hier voor de eerste keer voor een beurt +apk gebracht , zeer tevreden , keurig gebeld hoe laat deze klaar was en toekomstige reparatie [ bij de volgende beurt ] gemeld .

Welkom en kundig

Aardige en net ontvangst, keurig een afspraak gemaakten de gemaakte afspraken keurig nagekomen.

het is gewoon perfect

je wordt goed geholpen

klantvriendelijk en vakbekwaam

Het feit dat mijn auto al jaren tot mijn volle tevredenheid in onderhoud is bij Autototaal zegt genoeg.

Klantvriendelijk en prima service.

Kritisch gekeken wat nodig is tijdens een servicebeurt. Goed contact en klantvriendelijk.

Prima garage

Prima garage,goede serviceservice