Prettig contact!

Ik ben al jaren met plezier klant bij Auto Totaal. Ik ben ook al die jaren heel prettig geholpen. Men denkt mee met de klant en ook prijstechnisch is het betaalbaar!

perfect en tevreden

Prima garage Snelle service voor een juiste prijs Goed geholpen en op tijd weer klaar

Prima garage.

Uitstekend geholpen, goede service, top.

Alleen maar positief

Vakkundig, betrouwbaar en de belangen van de klanten altijd voorop

Top garage

Alle werkzaamheden en onderhouds beurten van het afgelopen en voorgaande jaren zijn tot grote tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn zéér in onze nopjes met AutoTotaal. René en Joke Robert

Top service!

Ik word altijd heel fijn geholpen.

Tevreden

Di tevreden

Goede service, goede prijs

Xx

prettige garage, prima service en nog verstand van auto's ook

Altijd prima geholpen door Ed, Jan en/of Erik. Laatste beurt zelfs een meevaller, omdat ik helemaal geen APK nodig had, terwijl ik daarvoor wel een afspraak had gemaakt. Van alle merken thuis, altijd snel geholpen en goed advies.

Snel en betrouwbaar

Altijd correct geholpen.

behulpzaam, gezellig, goede service.

goed geregeld

Alles wordt goed geregeld en overlegd als er meer moet gebeuren als alleen een beurt. Goede communicatie.

Komt afspraken goed na; nette behandeling

Positief

Uitstekend, komen afspraken goed na

Ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. En ze komen hun afspraken altijd na . Top team

Prima klantbediening

Komen afspraken na Goede prijs kwaliteit verhouding

Vakmanschap tegen redelijk tarief.

Gemoedelijk, prettige samenwerking, ze doen wat ze beloven.

snel en vertrouwd adres

Altijd goede service, snel geholpen en deskundig personeel. Geen verrassingen door telefonisch contact voor dure reparaties.

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

Ik ben al jaren klant bij het bedrijf en ben zeer tevreden over het onderhoud aan mijn auto! Kwaliteit en prijs zijn goed op elkaar afgestemd!

Snel geholpen, monteur reed achter mij aan naar de garage, voor alle zekerheid, prima geholpen

Relaxt en ter zake kundig

Goed en vlot geholpen.

Accu was slecht, doormeten en moest vervangen worden, was met een half uur klaar, kon erop wachten.

goed bedrijf

Top bedrijf

Snelle receptie, heel duidelijk en eerlijk. Ik weet precies waar ik aan toe ben. Reparaties worden én goed én op tijd uitgevoerd.

Zeer vriendelijk

Wordt altijd vriendelijk geholpen en deze garage geeft mij een vertrouwd gevoel. Goede service en vakkundige mensen

Industrieweg 15 E

1613KT Grootebroek