Zeer persoonlijke en prettige benadering. Niks is te veel.
Zeer goede ervaring. Eerlijke voorlichting, goed advies inzake financiering en verzekering, en bovenal hartelijke en betrokken manier van omgang met mij als klant.
Fijn hoor!!!
Een Panamera 4 gekocht bij Brouns. Zeer vriendelijk geholpen door Jok jr toen ik kwam kijken naar de auto, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk alles over de auto verteld en de geschiedenis ervan. Direct een testrit kunnen doen en die beviel super dus de koop was overeengekomen. Aflevering subliem, duidelijke uitleg over alle functies van de auto. Een aanrader ! en een volgende droomauto zal ik zeker bij Autosport Brouns aanschaffen.
Ik heb mijn jongensdroom aangeschaft bij de heren Brouns
Ervaren als een prettige, en vriendelijke, zakelijke ontmoeting.
Onlangs bij de Fa Brouns met veel plezier een X6 gekocht. Een tweetal kleine problemen werden subiet en door tussenkomst van de Chef werkplaats, de heer Tonny Jahae, op deskundige wijze verholpen. Ook de heer Brouns Sr. en Gonda hebben zich daarbij ingespannen om het mij naar de zin te maken. Ook dank daarvoor. Samenvattend een professioneel bedrijf met een klantvriendelijke inslag, hetwelk ik van harte aan een ieder kan aanbevelen.
Na 9 jaar een top Audi a6 zonder ooit een probleem van Auto Brouns te hebben gereden heb ik er nu voor een BMW gekozen ook hier was de service weer top!
Super betrouwbaar bedrijf . Uiterst vriendelijk , correct en vakkundig
Brouns weet de energie en emotie die je ervaart bij het kopen van een speciale auto te vertalen naar de perfecte beleving!
staan altijd klaar voor mijn auto, zoals ik voor mijn patiënten(helaas doen ze geen nachtdiensten;))
fijn bedrijf, fijne mensen!! Zeer behulpzaam en alle tijd voor de klant!!
Prima service en kennis. Niet goedkoop, wel kundig
Mijn ervaring met dit bedrijf is fijn, prettig en vriendelijkheid! Zeer tevreden.
Helemaal een top bedrijf met super service en een huiselijle sfeer.....
Super ervaringen. Afspraken worden goed nagekomen en met dit bedrijf kun je nog ouderwetse afspraken maken. IK raad iedereen aan hier te kopen in een informele sfeer.
super service
Bedrijf neemt uitgebreid de tijd om met klant de wensen en vragen door te nemen. Zelf halen ze ook enkel kwaliteit de showroom in. Zeker in het hoge prijs segment is het belangrijk dat je kan vertrouwen op de ervaring en service van een familiebedrijf.
Deskundig geholpen door Robbie en Jok. Eerlijkheid en zeer goed advies. Thanks, ben blij met de porsche