5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig ,nog zelden iemand ontmoet die met zoveel passie en overgave kan praten over een prachtige auto.Kortom een heel leuk contact.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer scherp geprijsd, toch open voor onderhandelingen, perfecte service en overdracht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet eens een auto gekocht Bij Jok Brouns en toch super enthousiast!? Was door ervaringen van een kennis die een pracht-Porsche had gekocht bij Jok, in de veronderstelling dat er regelmatig auto\'s in het buitenland opgespoord en ingekocht werden door Autsport Brouns. Dit bleek echter niet zo heel vaak voor te komen vertelde Jok in een leuk en ongedwongen gesprek, nam alle tijd voor ons hoewel snel duidelijk was dat we bij hem geen auto gingen kopen. Toen ik zei zelf in Duitsland op zoek te gaan naar betreffende Mercedes CLC bood hij aan om contact op te nemen met de verkoper als ik een interessant aanbod had gevonden. Door de opgedane auto,- maar zeker ook -mensenkennis kon hij mij helpen te beoordelen of het een betrouwbare partij was. Is ook zo gebeurd en het trok mij makkelijker over de streep. Bij de Import hebben ze medewerking verleend en medewerkster Gonda belde tijdens de keuringsweek 2 keer of de kentekenpapieren al binnen waren ! Ze wist dat we daar voor de planning afhankelijk van waren en ging zelf een weekje op vakantie en wilde voor die tijd weten dat het geregeld was. Waar vind je dit nog , geheel of nagenoeg geheel belangenloos zulke service verlenen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de goede service bij een eerdere auto, wederom een auto (Audi Q7) gekocht bij het team van Auto Sport Brouns! Vandaag is hij persoonlijk afgeleverd. Service die je niet veel meer tegen komt. Alles zoals beloofd, volgens afspraak geregeld en perfect op de hoogte gehouden. Wederom blij met de auto. Nu snel doorsparen.. :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed! Altijd bereid service te verlenen, eerlijk en oprecht, goede kwaliteit. Zeer spijtig dat de garage dicht gaat voor onderhoeud en reparaties

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanaf het moment van betreden van de prachtige showroom tot het moment van levering van de auto ben ik enorm goed en vakkundig geholpen door het team van Auto Sport Brouns. Er is een voortdurende klantgerichte service hetgeen een zeer fijn gevoel geeft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer tevreden mooie wrc polo gekocht,de leukste aankoop ooit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Autosport Brouns is een A-typisch garagebedrijf. Het begint met de persoonlijke benadering, een appje als er iets leuks binnenkomt wat wellicht interresant voor jou is, maar ook de jaarlijkse rally is een geweldige klantenbinding. Inmiddels heb ik er mede daardoor mijn derde auto gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk, faire prijzen en ongedwongen sfeer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, deskundig en servicegericht bedrijf. Komt keurig de afspraken na. Voor een volgende auto, kom ik graag naar Heerlen.

Aankoop - Herstelling - Onderhoud - Rallye

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Persoonlijke aandacht en klant tevredenheid staan hoog in het vaandel. Na lang twijfelen heb ik mijn eerste Elfer gekocht via Jok Brouns. Wat een fijne ervaring. Mijn volgende koop ik ook bij Jok en zijn team!

4 sterren: goede service, goed behandeld

op aandringen van mijn schoonzoon samen de reis naar limburg gemaakt. Mooie auto`s gezien. Aardige mensen ontmoet. Een schitterende alpina gekocht.Als een tevreden man naar zeeland teruggegaan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd prima service en goede voorlichting over reparaties en onderhoud. Ik heb nooit hoeven twijfelen aan hun kennis. En ook niet over de rekening trouwens.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes alles geleverd volgens gemaakte afspraken incl. een \'reparatie\' die uitgevoerd zou worden als dit mogelijk is. Bij andere bedrijven ben ik gewend dat ze zeggen er naar gekeken te hebben, maar dat ze er niets aan konden doen zonder iets volledig te vervangen. Nette uitleg van de werking van diverse zaken in de auto voordat ik op pad ging + de melding dat we altijd kunnen bellen op het moment dat we nog iets tegen komen wat bij aankoop niet naar voren is gekomen. Dat geeft vertrouwen, ondanks dat ik hoop/verwacht hier geen gebruik van te hoeven maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Audi A8 gekocht. Op mijn vragen snel gereageerd. Auto was precies zoals in de advertentie omschreven. Prima bedrijf voor aanschaf auto met gebruikservaring in het hogere segment. Uitstekend te woord gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette uitstraling, passie voor kwaliteits autos en persoonlijke benadering en interesse in de klant. Als zeer prettig en professioneel ervaren. Wekt vetrouwen en plezier om hier een auto te kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede service! Diverse auto\'s gekocht, maken geen probleem bij garantie gevallen.

Schelsberg 175

6413AE Heerlen