Goede service en advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het bedrijf als zeer kundig en heel klant vriendelijk ervaren . De service ervaar ik als zeer meegaand met de klant en correct ze laten niets aan het toeval over . Als ik nogmaals overweeg om een andere sportwagen aan te schaffen zal ik zeker als eerst hier naar toe gaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en persoonlijke aandacht. Goede kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

3 weken geleden mijn 4e auto bij Auosport Brouns gekocht. Toevallig de zwarte bmw touring waar onderstaande review over gaat. Een geïmporteerde auto, waarvan de gehele onderhoudshistorie (Duitse bmw dealer onderhouden) bij zit. Nette auto en niks mis mee... zat inderdaad duck tape onder de motorkap maar deze zit om de slang van de air intake, niet zo heel bijzonder verdacht in mijn beleving en zie je inderdaad wel vaker. Auto rijdt prima en ben er tevreden over. Tevens goede inruilprijs voor mijn golf 5 gti gekregen. Tevens vorige maand een fiat 500 voor mijn vriendin gekocht bij Brouns. Nette auto voor idem prijs. Week na aflevering 2 deukje ontdekt en vonden wij de bekleding erg vuil. Ondanks dat we geen garantie hadden werd zonder problemen kostenloos een afspraak gepland voor uitdeuken en bekleding reinigen. Al met al al enkele jaren een tevreden klant bij Autosport Brouns.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben bij dit bedrijf geweest omdat ik interesse had in een zwarte bmw touring na een lange rit ik kom namelijk uit zuid holland ,viel de auto behoorlijk tegen er zat zelfs duck tape onder de moterkap om onderdelen bij elkaar te houden toen ik de verkoper vroeg hoe dat zat kreeg ik te horen \"tja dat zien we wel vaker\" en garantie was erbij te kopen voor 1000 euro maar dat was niet aan te raden volgens de verkoper omdat er waarschijnlijk niks kapot ging en ik hun dan 1000 euro cadeau deed.Zeer verdacht het is namelijk een optelsom ook al omdat de auto geimporteerd was en voor mij 11000 euro een hoop geld is voor een auto. Voor mij geen auto sport brouns!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschrikkelijk! Ze weigeren gewoonweg mij te helpen met het schoonmaken van het interieur. Na een afspraak via de mail, lijkt alles goed te gaan, totdat ze wat hondenharen ontdekken. De meeste had ik er zelf uitgehaald maar ok, dat zal dan wat meer werk zijn voor hen. Leggen ze gelijk 50% bovenop de 49,50 die dit nu in de aanbieding zou kosten. Zo kan ik ze ook verdienen! Ik reageer -telefonisch - wat chagrijnig en ben - onder protest - akkoord, met de prijsverhoging. Word ik gebeld door de landelijke keten die e.e.a. verzorgt en zegt dat ze niet meer aan de auto willen werken. Ik kon de auto ophalen; om een lang verhaal kort te maken: ze deden niets meer onder het argument: \"als klanten gaan bepalen wat iets waard is, dan houdt het voor ons op\". Ik zei nog: ik kom hier nooit meer. Reactie: \"u bent hier tòch nooit eerder geweest.\' Ik vroeg of ik m beledigd had in mijn felle reactie aan de telefoon. Nee hoor, maar hier houdt het gewoon op… Zoveel onvriendelijkheid en arrogantie ben ik zelden tegengekomen! Ze lijken dit niet nodig te hebben bij Auto sport Brouns - het gaat ze te goed blijkbaar…

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken ondernemer welke door zijn aangename persoonlijke benadering, deskundigheid, en passie voor met name sportwagens het vertrouwen schept om juist met hem zaken te doen. Van het eerste contact t/m het afleveren van de auto steeds het gevoel gehad de juiste keuze te hebben gemaakt, en dat is bij de aanschaf van een (gebruikte ) sportwagen voor ons van groot belang. Chapeau voor Auto Sport Brouns

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service na aankoop auto

Hëël positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tops: Passie voor mooie en bijzondere auto\'s. Streven naar perfectie, dus ook kritisch. Verder vriendelijk, correct, enthousiast en betrokken. Prettig in de omgang. Tips: Uitstraling kan nog verbeteren, dit is ook wenselijk i.v.m. de klantenkring, die men wil aanspreken. Overdracht enigszins rommelig, maar wel correct.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

TOP !! Ouderwetse degelijke SERVICE waar de klant op nummer 1 staat. Zowel bij aankoop als bij onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd zeer goed contact met Tonny en Marvin! Goede service dankzij deze mannen. zijn echt drijvende kracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf, top mensen! Goed geholpen, auto is voortreffelijk afgeleverd en in alle rust uitleg gekregen.

Top bedrijf perfecte service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige tijd geleden BMW 116 gekocht , een geweldige aankoop , alleen de zeer eenvoudige Radio , bleek toch wel karig te zijn !! Daar had Jok een passende oplossing voor en ik mocht op zijn kosten en radio/cd speler laten inbouwen !! Kijk dat is nog eens autobedrijf waar service bovenaan staat !! Ik ben erg blij met de uitbreiding van het muzikale gebeuren en wil Jok daarvoor hartelijk bedanken !! Een blijde rijder , ga vooral zo door !!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf met geweldig mooie auto\'s in alle prijs klasse Ze zijn deskundig en kwaliteit van de auto\'s is zeer goed . Ook na de verkoop had ik een probleempje wat snel werd opgelost . Kan dit Bedrijf aanraden als je een auto aan het zoeken bent .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ein super Autohaus,kann man nur weiter empfehlen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben niet te vreden dat men een auto laat gaan waarvan de waterpomp kapot is terwijl dit wei bekent was in de werkplaats.Indien het mij niet was opgevallen wie was er dan voor de kosten opgedraaid als ik een langere rit had gemaakt. Slechte smaak over gehouden aan een gerenomeerd bedrijf te meer dat nu een dag later het frontje van de radio eraf blijft vallen onder het rijden en dat ik zelf maar een setje automatten heb gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super mooie Porsche 911 Turbo gekocht bij Brouns Auto Sport. Afgelopen weekend +/- 350 km door de Eifel gereden, wat een ervaring, in een woord GEWELDIG. Betreffende Brouns Auto Sport Sport, niets dan lof, mooie inruil prijs, geweldige service (die verder gaat dan het verkopen van een auto), super advies ivm verzekering en garantie. Mooie showroom, heerlijke koffie en geholpen door mensen met verstand van zaken. Jolanda & Patrick uit Montfort

Schelsberg 175

6413AE Heerlen