Onderhoud

Na onderhoud auto klinkt als tractor! Nooit meer!

Nieuw Onderdeel verdewenen

Aart en Ron van Steenbegen zijn hele aardige en vriendelijke mensen. Ik kan alleen positive verhalen over deze vader en zon vertellen. Helaas heb ik bij deze bezoek iets heel raar ervaren dat niets zegt over Aart en Ron. Ik ben met nieuw onderdelen naar de garage gegaan en wachtend op reparatie. Bij controle zag ik dat mij oude onderdeel was hergebruikt. Ik begreep van de monteur dat hij mijn nieuw onderdeel niet kon vinden. Heel raar! Het onderdeel was opeens van de werkbank verdwenen!!! Mijn poging om achter te komen wat er met mijn nieuw onderdeel gebeurt was had geen zin. Ik kreeg te horen dat ik geen nieuw onderdeel had geleverd. Ik heb voor de werkzaamheden betaald en met een naar gevoel naar huis gegaan. Jammer!

niet goed

achterstallig onderhoud

prima service en betrouwbaar bedrijf

IK kom al 10 jaar bij garage Steenbergen en ervaar het als een fijn bedrijf met een betrouwbaar team! Ook altijd duidelijkheid over de kosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met het hele gezin komen we met onze auto\'s bij Steenbergen. Zowel onze dagelijkse auto\'s en onze 40 jaar oude hobby\\ indringers. Al die jaren dik tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima bedrijf met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ervaren monteurs, die je zeer deskundig en vriendelijk helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriedelijk personeel,snel geholpen,deskundig, werd eerst gebeld over de kosten van de reparatie

Deventerstraat 86

7321CB Apeldoorn