Je voelt je er altijd thuis en ze helpen je direct!

steeds bereid zo goed mogelijk van dienst te zijn

geen verdere opmerkingen

uitstekend

snelle service

Goede service en persoonlijke aandacht en de kosten zijn altijd binnen de perken

Daarvoor mijn dank.

Gewoon toppers!

Professioneel, deskundig, eerlijk advies

Goede service en denken mee!

Al jaren naar dezelfde garage. Goede service en eerlijk advies. Zeker aan te raden.

Altijd goede service

Een no nonsense bedrijf dat altijd voor me klaar staat Zowel de bus als de auto heb ik hier in onderhoud Altijd netjes voor elkaar

Altijd tevreden, al jaren

Gewoon zoals het hoort!!

ik kom er al jaren, bevalt me prima

Als vrouw heb ik weinig verstand van auto's, dan is het fijn om je auto door de garage te laten onderhouden. Daarbij is het prettig dat er niet allerlei dure reparaties zonder overleg gedaan worden, je krijgt altijd een telefoontje als er iets bijzonders aan de hand is en samen wordt de afweging gedaan: nodig of niet. Zoals gezegd, bevalt me prima

Goede en gedegen service.

Prima en betrouwbare garage. Toen ik de auto kocht heb ik eerlijke en duidelijke uitleg gehad en voel mij er als klant welkom. De service en het onderhoud ervaar ik als goed.

Super service!!

Eerlijke en geweldige service!

Prettig bedrijf

Ik heb hier mijn nieuwe auto gekocht. Ben goed geholpen met een eerlijk advies en een eerlijke prijs voor mijn oude auto. Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn die de klant voorop stellen. Heel anders de grote ford-garages die in Twente samenwerken onder een naam en waas de klant niet meer is dan een nummer waar geld aan verdiend wordt.

Snelle service voor goede prijs

Afspraken worden uitgevoerd en reparaties worden goed uitgevoerd en prijs wordt ook overlegt

Goede ervaringen

Vriendelijk bedrijf en altijd goede service bij Tinselboer!

Deskundig, vriendelijk en een uitstekende service

Auto Tinselboer heeft veel deskundigheid in huis en heeft een goede service.

Al jaren klant en super tevreden

Bij tinselboer krijg je echt oprecht advies. Ze zijn behulpzaam en echt mijn redders in nood als ik weer eens in de buurt stil sta wegens een kapotte accu of een platte band. Ik kan ze alleen maar aanraden!

Klantvriendelijkheid ten top!,,,,,

Altijd vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, doen hun uiterste best om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn en dat allemaal met een stuk humor. Ik ben al heel veel jaren klant en heb nog nooit iets negatiefs bij hun kunnen bemerken. Inmiddels wonen we niet meer in borne, maar blijven we naar Tinselboer gaan, omdat t gewoon een stel toppers zijn.

Goede en snelle service

Dit alles tegen een redelijke prijs

Altijd zeer tevreden!!

Personeel is erg professioneel en denken altijd met je mee! Altijd super tevreden en zeker aan te bevelen.

Altijd goede kwaliteit en service

Blijft van een hoog niveau

Tja hoe ga je dit vertalen in tekst. Dit familie bedrijf met deze mensen . Dat draait gewoon zeer goed, plezier in het werk en met omgang klant. Zeer kundig zeer oplossings gericht . Meer dan tevreden met onze auto's. Kortom plezierige mensen met passie voor hun garage activiteiten. Staan altijd voor je klaar ook met oplossingen.

Deskundig en accuraat

Wordt altijd prettig en goed geholpen. Al jaren een tevreden klant

Kan altijd binnen lopen en wordt goed geholpen

Ik heb het volste vertrouwen in het bedrijf. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam en de problemen worden snel opgelost.

Altijd super service

Vaste garage, nooit gedoe, redelijke prijs. Wel wordt het steeds drukker en voor vaste klanten lastiger om op korte termijn een afspraak te plannen. En helaas ook soms geen fietsen, is best een eind lopen naar huidvet weer terug.

Topbedrijf

Aardige en deskundige medewerkers, eerlijke prijzen en prima service.

Bekenhorst 37

7622CJ Borne