Uitstekende ervaringen al gedurende meer dan 40 jaar.klantvriendelijk,duidelijke uitleg over evt reparaties
Zeer goede service. Kennis van zaken.
top bedrijf. zeer goede service en klantgericht.
Nog even voor de volledigheid, want ik realiseer me dat mijn eerste beoordeling wat sober was: Dit autobedrijf is een zaak waar je zowel je auto zou moeten kopen als deze in onderhoud geven! Bij aanschaf krijg je prima informatie en heel goede after-sales coulance garantie. Een (dure) Bovag garantie oogt stabieler maar is dat in mijn ervaring absoluut niet. Prima familie-bedrijf dus, geholpen worden zoals je dat graag wilt. Bij mijn autoschade voor de kerst hebben ze alles op alles gezet om mijn auto bijtijds gerepareerd te krijgen. Het is echt bewonderenswaardig hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, ook met inzet van 2e-hands onderdelen. Mijn complimenten hiervoor en een flinke upgrade van de beoordeling!
Wij waren op zoek naar een tweedehands auto, niet te duur. Wij rijden nagenoeg niets per jaar nl. Na een advertentie op internet gezien te hebben op pad gegaan. Zeer aardige mensen, hulpvaardig en servicegericht. Besloten om deze auto bij hen te kopen en bij hen in onderhoud te nemen. Helaas hebben wij precies 2 dagen van deze auto mogen genieten. Oudejaarsavond is deze door vandalen in de brand gestoken.....
klantvriendelijk en goede service
Fantastische garage! Prima service en hulp als je dat nodig hebt. Ze denken mee en zoeken bij reparatie de beste maar goedkoopste oplossing. Bij aanschaf van een auto geen belachelijke afleverkosten en een prima coulance-garantie.
Bedankt voor uw leuke recensie! Wij wensen u fijne feestdagen en een prettig en gezond 2016 !! Groetjes Wil en Sander
Bedankt voor uw goede recensie! Wij wensen u en uw vrouw veel plezier van de auto. Groetjes Wil & Sander
verkoop is prima verlopen duidelijk en volgens afspraak
Ik heb maandag jongstleden een auto gekocht en vandaag gaan halen ben zeer tevreden hoe ik ben ontvangen en hoe alles was geregeld en afgehandeld in een woord prima
Bedankt voor uw recensie! Wij hopen dat u veel plezier hebt met uw mooie BMW automaat. Groetjes Wil en Sander
Ben al vele jaren klant bij dit autobedrijf. Op mijn twee auto\'s na komen al mijn auto\'s die ik door de jaren heen heb aangeschaft bij dit bedrijf vandaan of dat nu nieuwe of gebruikte waren. En de enige slechte ervaring die ik heb is dus met een auto die ik daar niet heb aangeschaft. Prima service goed bereikbaar en goede communicatie.
Bedankt voor je recensie! Wil en ik wensen je veel plezier met je nieuwe Caddy! Met vriendelijke groet,
Prima communicatie met klant. Geen overdreven\"verkoopgedrag\",maar gewoon \"gewoon\".
Bedankt voor uw recensie! Wij hopen dat u veel plezier heeft van de Peugeot 207. Met vriendelijke groet, Wil & Sander
In verband met de aankoop van een gebruikte auto heeft Autobedrijf Wil van der Tol voor mij een auto gezocht op basis van mijn specifieke wensen en de aankoop en levering van de auto gedaan. Hierin heeft het autobedrijf snel geschakeld en is zeer flexibel met een uitstekende service en open en transparante communicatie. Ik ben zeer tevreden!
Bedankt voor je positieve recensie! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je mooie Range Rover Evoque. Met vriendelijke groet, Wil & Sander
Nijverheidsweg 3
3471GZ Kamerik