Goede ervaringen. Zeer klantgericht. Na ongeval met auto heeft Wil er alles aan gedaan om ons te helpen. Zonder problemen een leenauto en hij heeft alles geregeld met de expert. TOP!
prima geholpen bij aankoop van mijn tweedehands honda civic. Auto zag er netjes uit en werd volgens afspraak afgeleverd (nieuwe apk, netjes gepoetst). Prettig geholpen, eerlijke verkoper. Het hele aankoopproces is prettig verlopen. Een aanrader wat mij betreft! mocht ik in de toekomst op zoek zijn naar een nieuwe auto dan zou ik zeker even kijken of er bij van der tol iets voor mij bij staat.
Voorals nu nog uitstekend
Heel goed en proffesioneel
Hele goede service, en klantvriendelijk.
nu bijna een jaar klant met mijn zwart en zeer tevreden
Erg goed geholpen, ondanks dat het een vrij goedkope auto in aanschaf was wordt er ontzettend veel tijd voor je gemaakt maar niet opdringerig zoals bij veel andere garages. Daarbij worden er geen extra kosten voor het rijklaar maken gerekend wat ik erg netjes vindt maar het grootste pluspunt was dat er toch wel wat zaken uit kwamen bij de apk, veel daarvan waren geen rede voor afkeuring maar zijn gewoon vervangen en gerepareerd. Super service! De volgende auto halen we zeker hier!!
Wij hebben hier onze \"nieuwe\"tweede hands auto gekocht. We zijn hier super fijn geholpen.
Prima service bij aanschaf gebruikte auto. Alles keurig volgens afspraak en prettig en persoonlijk contact.
Helaas had ik me voor niets verheugd op eindelijk een sleutel met afstandsbediening, maar de verkoper wist niet dat deze niet meegeleverd zou worden, vertelde de eigenaar bij het ophalen vd auto. Misschien kunnen ze ons alsnog blij maken met een oplossing hiervoor. Als dit lukt zijn we 100 % tevreden. We hadden beiden het gevoel dat er een eerlijk verhaal werd verteld en dat is erg belangrijk bij het kopen van een auto. Hoop snel nog even van Wil te horen.
Prima bedrijf
Prettig in de omgang, alle tijd. Deskundig en bereid een stapje extra te doen ; goed service!
Nijverheidsweg 3
3471GZ Kamerik