klantvriendelijk bedrijf, word goed op de hoogte gesteld of er iets vervangen moet worden etc!
Goede ervaring, vriendelijk en bekwaam personeel zowel in de werkplaats als in de verkoop.
Een paar weken geleden een VW Golf 6 gekocht. Ik ben super geholpen, ook toen ik de eerste keer alleen kwam kijken. Geen opdringerige verkoper. In Den Haag en omstreken ben ik nog geen verkoper tegen gekomen die daadwerkelijk interesse toont.
aankoop 2e hands auto waarbij we super goed werden geholpen. Alle tijd werd genomen en alle ins en outs werden besproken. Zeer tevreden hierover en over de auto.
Erg prettig ontvangen en een goed verkoopgesprek gehad. Goed advies gekregen bij de keuze van mijn nieuwe auto. De verkoper nam alle tijd die nodig was. Een week later stond hij prachtig gepoetst klaar.
Ik heb bij Wil van der Tol een gebruikte auto aangeschaft. De verkoper was zeer kundig en sympathiek. Afspraken zijn goed nagekomen. Dit is een betrouwbare garage, waar ik al zo\'n 20 jaar met plezier klant ben.
Een jarenlange relatie met Autobedrijf Wil van der Tol, meerdere auto\'s in onderhoud en en gekocht en verkocht. Uitstekend, vakkundig, betrouwbaar autobedrijf.
De score was (nog) hoger geweest als mijn telefoontje iets beter was afgehandeld. \"Persoon in kwestie is niet aanwezig u wordt teruggebeld\": als hierbij was vermeld wanneer ongeveer, was dat beter geweest. Nu had ik die dag om 18:00 u.: verdomme, ze hebben niet teruggebeld. Belde van der Tol toch \'s avonds nog om 21:00 u. Dit is prima service, maar als er in de eerste instantie bij was gezegd dat dat misschien ook wel \'s avonds zou kunnen zijn was het helemaal super geweest!
Ik heb er een 2e hands auto gekocht, geen inruil, niet op de prijs afgedongen. Toen ik de auto opgehaald heb bleek de cruise control niet te werken. Daar heb ik over gebeld en ik kon langs komen. niet opgelost maar er moest een onderdeel besteld worden. Nadat dit in huis was bleek het niet het goede onderdeel te zijn, hij werkte nog steeds niet. Ben vervolgens naar een Hyundai dealer gestuurd voor een terugroep actie van de remsensor. hierna werkte het nog niet. Ik zou gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Zelf nog een keer gebeld en ik zou terug gebeld worden. nooit meer iets gehoord. ik ben inmiddels 3 maanden verder.
Hallo, Tot nu toe geen ervaring. Via auto-track gevonden. Leuke bus met weinig kilometers gekocht bij jullie,we gaan het uitproberen en hopen veel plezier met de bus te krijgen.
zeer vriendelijk en corect behandeld
wij zijn zeer tevreden met de service. wij zullen ten zeerste aanbevelen.
Ontvangst en onderhandelingen goed geregeld. Verkoper kan goed van zijn woorden komen. Aflevering kleine twijfel of auto wel schoongemaakt en gepoetst was.(waarschijnlijk wel buitenkant wasbeurt)
Enthousiaste eigenaar met passie voor zijn vak. Eerlijk en zonder dubbele bodems.
Nijverheidsweg 3
3471GZ Kamerik