4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn sinds en paar weken in het trotse bezit van een mooie Seat Leon Ondanks mijn kritische manier van doen en de auto goed onder de loep te hebben genomen ben ik tevreden. Bij aflevering hoefde er niet veel aan te gebeuren maar toch netjes voor nieuwe remblokjes gemonteerd en hij stond er mooi bij. Nu lekker genieten. Groet Maurice & Monique

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meerdere auto\'s gekocht, auto\'s ingeruild, langdurige ervaring met onderhoud en reparatie. Uitstekende ervaring ook met schadeherstel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

deskundig, klantvriendelijk en flexibel dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Tweedehands Range Rover Sport gekocht. Zonder problemen een proefrit kunnen maken. Daarna geen dwingend verkoopbedrag, kon er gewoon nog over nadenken. Uiteindelijk de auto naar tevredenheid gekocht. Na koop bleek er een klein probleempje met de PDC. Geen probleem om terug te komen. Keurig in orde gemaakt. Mijn ervaringen met verkoper Bart zijn zeer positief. Zeer vriendelijke en opgewekte man die verstand van zaken heeft en graag vol enthousiasme veel informatie geeft over de verschillende occasions. Geen bullshit verhalen, gewoon wat het is. Een verademing om op zo\'n manier een occassion te kopen. Ik blijf hier graag komen ook al moet ik uit Almere komen. Wat mij betreft een aanrader om in de gaten te houden wanneer je een occassion wilt kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring verteld een eerlijk verhaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jarenlang uitstekende ervaringen met dit familiebedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na in hier het verleden goede ervaringen opgedaan te hebben, ben ik bij het zoeken naar een bedrijswagen direct weer naar Autobedrijf Wil van der Tol gegaan. Hier ben ik ontzettend goed geholpen, ik werd serieus genomen en er is maatwerk verricht! Hier doen ze liever 2 stappen teveel voor de klant dan een halve te weinig. Wil van der Tol, Bedankt!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We willen een andere 2e auto. Iets leuks gezien op internet. We zijn niet van die plakkers die uren gaan kijken. Hop naar binnen, mijn vriendin op slag verliefd, binnen budget, goede garantie voorwaarden. 1-2 tje zou je zeggen. Tot mijn verbazing zat een proefrit er niet in. De verkoper gaf aan geen zin te hebben de auto voor 30 min klaar te moeten maken als hij niet zeker wist dat we er financieel uit zouden komen?! Ik haakte volledig af op deze instelling maar mijn vriendin wilde blijven. Voor onze oude auto al een bod via de bekende taxatie bedrijven gekregen na een uitgebreide inspectie door een expert. Maar was toch benieuwd wat deze verkoper er van zou maken. Tot mijn verbazing waren 3 tellen rondlopen en 2 tellen naar de motor luisteren voldoende om tot de conclusie te komen dat er voor meer dan 2000 euro reparatiewerk nodig was om hem te verkopen. Perplex van deze snelle conclusie volgde een vreemde discussie. Wij moeten toch ook horen..... (ik moet niets) en tot 3 keer toe aangegeven dat ik niets vreemd hoor aan de motor. ipv een auto kopen leek de discussie zich te richten op het afzeiken van mijn auto. Ik moest ook maar op internet kijken daar staat het vol met problemen.... Uiteindelijk het financiële gat maar als excuus gebruikt om ons bezoek te beëindigen. Enfin zeiken zonder oplossing is zo Hollands dus als tip voor dit bedrijf: Als je klant serieus is geïnteresseerd en dat kan ook binnen 15 minuten, bied dan een proefrit aan voordat je over de euro\'s wilt praten. Stel jullie vermoeden is juist. Geef dan of aan dat je niet geïnteresseerd bent in inruil of bied een inspectie/taxatie aan. Je bent tenslotte een garage bedrijf! (cross-selling) En ga niet onderuitgezakt en verhaal ophangen dat je ons een plezier doet omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in die complexe reparatie. Uiteindelijk mijn vriendin op de terugweg moeten geruststellen dat de auto veilig is voor haar en onze kinderen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prettig

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette schone winkel, vriendelijk kundig personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende ontvangst en begeleiding van koop t/m aflevering. Zeer deskundige verkoper wist alles van de auto, en was zeer open.Ben ook heel blj met de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service bij aankoop van een occasion, waarbij alle afspraken zijn nagekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ouders en ik hebben al jaren zeer goede ervaringen met Autobedrijf Wil vd Tol in Kamerik. We worden altijd super goed geholpen bij reparaties, aanschaf gebruikte auto\'s, APK enz. Autobedrijf Wil vd Tol is een bedrijf dat echt met je meedenkt en altijd samen in overleg de beste keuze maakt voor jouw specifieke situatie, het is gewoon een top bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 31 jaar tevreden klant (vanuit Rotterdam) voor achtereenvolgens nieuwe auto en meerdere gebruikte auto\'s, APK en onderhoud. Professionele zakelijke afhandeling en vriendelijke bejegening. Altijd vooraf overleg over te maken kosten. Een \"10\" vind ik te overdreven maar is het bedrijf eigenlijk wel waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik rij speciaal uit Rdam voor de geweldige klantgerichte, vriendelijke en kundige service. Al 15 jaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke en (voor zover door mij te beoordelen) deskundige hulp, gaat verder dan alleen een reclamepraatje. Goede uitleg, waarvoor ruim de tijd wordt genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig en klantgericht te woord gestaan en geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. De afspraken zijn goed nagekomen en de auto is keurig opgeleverd. De betrouwbaarheid van Van der Tol moet nog blijken maar tot nu toe voelt het zeer goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ga altijd voor onderhoud aan mijn auto naar dit bedrijf , leuke mensen , goede service , eerst even een belletje voordat ze iets gaan maken , zodat de rekening achteraf geen verrassing is .

Nijverheidsweg 3

3471GZ Kamerik