Vriendelijk, professioneel en proactief.
De service is erg persoonlijk. Vervangend vervoer (zonder huurkosten) wat al klaar staat is erg prettig. Ik ga er van uit dat de service goed is verleend. Ik kan de deskundigheid en kwaliteit echter niet vergelijken met andere bedrijven.
Na een total loss schade van onze vorige auto zijn we helemaal vanuit het oosten des lands naar Kamerik gereden en hebben bij Wil van der Tol een gelijkwaardige occasion gekocht die aan onze wensen voldeed.Gezien het feit dat we die auto maar voor de helft hebben kunnen aanbetalen en momenteel nog in afwachting zijn van volledige schade uitkering heeft Wil van der Tol begrip getoond voor onze situatie en ons die auto alvast toevertrouwd en de sleutels overhandigd.Dit verdiend absoluut respect en een dikke pluim.Welk autobedrijf geeft heden ter dage nog een auto mee met een prijskaartje in 5 cijfers die maar voor de helft is aanbetaald.Onze ervaring met Autobedrijf Wil van der Tol:een keurige showroom met erg vriendelijke verkopers,doen niet moeilijk en alles is bespreekbaar.Tussentijds betalingsprobleem na aankoop keurig opgelost en 2 weken lang door hun een mooie huurauto ter beschikking gesteld voor een habbekrats.Dit noem ik top service! Al zal ik er 260 km.voor moeten rijden,maar de eerst volgende auto wordt wederom gekocht bij autobedrijf Wil van der Tol.
Om even wat zaken recht te zetten van mijn vorige recentie over het auto bedrijf wil van der tol Na een hoop mis communicatie ben ik tevreden over de wijze waarop de heer van der tol de zaken heeft op gelost Telefonisch contact gehad en beide zijde van het geval netjes uitgelegd En naar tevredenheid van beide zijden zijn we tot een oplossing gekomen Daarvoor dank
ik ben blij met Wil van der Tol als betrouwbare, deskundige en klantgerichte dealer
Dit bedrijf wil alleen maar verkopen en het maakt niet uit op welke wijze Heb voor veel geld een auto gekocht nu blijkt dat deze auto een kapotte koppakking heeft en een gescheurde kop Dus ik voel me echt heel erg genaait Want ook word er niet gereageert als me de garage op de hoogte stelt dit bedrijf denkt alleen aan winst marges en niet aan de kwaliteit van wat ze verkopen Want volgens meerdere vakgarages waar ik geweest ben heeft de verkoper dit euvel geweten
positief, deskundig en eerlijk advies
Heel erg kundig bedrijf welke de klant centraal stelt en waarvoor geen moeite te veel is! Zeer vriendelijk en deskundig personeel!
Hulpvaardig, betrouwbaar, open en transparant
Wordt altijd goed geholpen en er wordt meegedacht met mijn wensen.
Alles altijd helemaal prima. Betrouwbaar. Snel. Netjes. Behulpzaam. Vriendelijk. Buitengewone klantvriendelijkheid, die echt is gemeend, en van alle lagen van de werkvloer.
uitstekend, staan altijd klaar bij problemen!
mijn ervaringen met dit bedrijf zijn top. super snelle service bij reparatie. auto ging om 12.00 uur stuk. om 16.30 uur weer gerepareerd (nieuwe startmotor) zodat een weekendje uit met de familie gewoon kon doorgaan.
Zeer positief.
vriendelijk personeel erg behulpzaam en snelle service
Goed persoonlijk contact, ook met de monteurs, betrouwbaar en fijne garage die altijd voor je klaar staat in de afgelopen 40 jaar!
Bij toeval terechtgekomen en inmiddels jaren klant met inmiddels 2 auto\'s
Prima autobedrijf met hart voor de klant. Ze zoeken altijd naar de beste/goedkoopste oplossing. Soms zijn ze iets te terughoudend in het uitvoeren van reparaties maar dat onderscheid ze wel van merk/dealer garages!
Ze staan je vriendelijke te woord, leveren goede service
Nijverheidsweg 3
3471GZ Kamerik