Fijn bedrijf!

Goede ervaring met Van Tuyl. Nog steeds heel erg blij met onze Nugget.

Klantvriendelijk en een prettige benadering.

Ondanks een erg lange levertijd van de buscamper. Was in die periode ook niet erg duidelijk dat het lang zou duren

Goede service en fijn klantcontact.

Goede service en fijn klantcontact. Wij missen dan toch bij aflevering van onze Nugget dat presentje o.i.d.

Kwaliteit

Van tuyl neemt de tijd en adviseert heel goed

Betrouwbaar bedrijf

Prima bedrijf , houdt zich aan duidelijk gemaakte afspraken!

Eerlijk verkoopverhaal en uitstekende service

Na aankoop een defect gehad en door van Tuyl tot volle tevredenheid opgelost.

Wat jullie doen is goed, Erg jammer dat een beurt niet meer kan.

Zie boven

eerlijke service

Zeer deskundig advies en goede service

Ik heb bij Tuyl zeer deskundig advies gekregen en een zeer goede service. Ik ben zeer tevreden over mijn camper die ik bij dit bedrijf gekocht heb en de service achteraf is buitengewoon goed

Goed, betrouwbaar, servicegericht bedrijf

Prachtig Ford Nugget bij Autobedrijf van Tuyl gekocht en maar meteen naar de Noordkaap gereden. Alle afspraken waar gemaakt. Kleine dingen die er toch altijd zijn na zo'n grote aankoop (w.o. een luifeltje wat stuk was) prima opgelost. Gewoon "goed, betrouwbaar en goede service" en dat is tegenwoordig in dit soort handel erg onderscheidend.

Gewoon top.

Top geholpen en mega tevreden met de service

Zeer goede ervaring

Snel antwoord oo vragen en eerlijke prijzen.Nog geen ervaring met eventuele garanties maar daar hebben we volste vertrouwen in

Super service, deskundig en behulpzaam.

Dit jaar een Ford Nugget plus gekocht. Uitstekend geholpen gedurende dit traject. Dit is een bedrijf waar klantwaarde nog hoog in hun vaandel staat.

Zeer tevreden over de service

Na de aankoop van de Ford Nugget waren er na een proefvakantie enkele gebreken. Deze zijn op vakkundige wijze verholpen.

Super ondersteuning

11 jaar geleden onze Ford Nugget gekocht, tussendoor steeds bij probleempjes een prima ondersteuning gekregen. Gisteren telefonisch, bij een vastzittende achterbank terwijl we in Frankrijk op vakantie zijn. Een schroefje in de rail bleek de oorzaak, dankzij de tips van Jacco hebben we het zelf kunnen oplossen en weer heerlijk kunnen slapen!

Top geregeld

Het probleem met een defecte dynamo in de garantie-periode kon geregeld worden door onze eigen garage na overleg met Van Tuyl. Zo kon op korte termijn onze camper gerepareerd worden. Goed geregeld!!

Fijn geholpen en blij met onze aankoop, de aflevering en de service

Vriendelijke ontvangst en zijn door de ervaring snel tot aankoop overgegaan. Ook de aflevering ging heel prettig en we zijn nog steeds blij, dat we bij Van Tuyl terecht zijn gekomen.

Uitstekende service. Mooi assortiment.

Heeft verder geen uitleg nodig.

Goede vakdealer

Een paar keer een probleempje gehad dat steeds met een brede glimlach werd opgelost.Jacco en zijn team geven je een gevoel van welkom te zijn.Goede service.fam Goelema Werkendam

Persoonlijke en deskundige service !

Wij waren op zoek naar een compacte camper en werden getriggerd door het grote aanbod aan mooie buscampers bij Van Tuyl. We zagen zaterdags een prachtige camper op hun terrein staan, net die dag binnengekomen, net 2 jaar oud en weinig kilometers. Conform onze afspraak met Van Tuyl, werden we direct maandagochtend gebeld over de vraagprijs, en na een prettige snelle onderhandeling kochten we onze mooie rode Ducato Clever. De camper is netjes aan ons afgeleverd, met prima uitleg van Van Tuyl. We hebben onze eerste korte trip achter de rug en zijn erg blij met de camper. We zullen nog jaren plezier van deze camper hebben.... Review van Nils en Melanie.

Uitgevoerd wat beloofd werd

Prettig contact

Fijn familie bedrijf met veel kennis.

Eerlijk en fijn zaken doen Met jacco engoed personeel in de werkplaats..nu onze 6de camper hier gekocht. Dat zegt genoeg.

Snel geholpen. Probleem opgelost.

prima en snel geholpen

In de garantietijd zijn de problemen die ik met mijn kampeerbus had, zonder discussie, snel verholpen. Mijn dank daarvoor.

Nieuwe steeg 48

4171 CW Herwijnen

Over Autobedrijf van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers. Als familiebedrijf bestaan wij sinds 1968 en vierde onlangs ons 55-jarig jubileum