Eerste ervaring met van Tuyl. Op ons gemak overal kijken daarna koffie en vragen stellen. Alles rustig en begrip vol laten zien en uitleg over geven. Na een week bedenktijd terug gekomen voor de onderhandeling. Was prima snel overstag en nieuwe camper gekocht. Uitleg bij ophalen camper zeer zorgvuldig alles laten zien uitleg en bijzonder goed advies. Ook de nazorg was prima direct antwoord oplossing of terug gebeld. Ik kan Van Tuyl aanraden als een zeer goed bedrijf.

Prima bedrijf, goede voorlichting en service.

Na heel lang zoeken naar een geschikte camperbus, kwamen we bij Van Tuyl. Dat was een heel goede keuze en ook nog dicht bij huis. Voldoende keuze in bussen, zelfs in deze krappe markt. Goede voorlichting en uitleg gehad. Ook onderhoud en reparatie met goede service. Aardige medewerkers.

Wij zouden graag onze mening geven maar we zijn nog niet geweest.....

Ja, wat moet ik zeggen?

Mooie campers.

Veel aanbod, vriendelijke communicatie.

Mensen die weten wat kwaliteit leveren is.

Nadat we een hele rit uit het zuiden hadden gemaakt, kwamen we bij van Tuyl aan hier werden we vriendelijk te woord gestaan met een kopje koffie. Daarna werd de buscamper aan ons voorgesteld die wij op het oog hadden, alles werd netjes uitgelegd, daarna konden we een test ritje maken, en werd de bus grondig geïnspecteerd, aangezien ik Q inspector bij BMW ben kon ik geen bijzonderheden vinden, bus zag er gewoon als nieuw uit, we zijn inmiddels al weer een paar keer weg geweest en alles is nog steeds naar wens. Ik kan alleen maar zeggen Toppie ga zo door.

Snelle service en meedenken.

Zelfs goede suggesties voor vermaak in de buurt tijdens het wachten op de camper als deze voor service in de garage is.

Verwachtingen komen uit

Super service

Uitgebreide uitleg bij oplevering is erg nuttig.

autobedrijf van Tuyl is een klantgericht en betrouwbaar bedrijf.

Wij hebben een half jaar geleden een Ford Nugget van 10 jaar oud gekocht. We zijn zeer tevreden met deze aankoop. Men heeft alle tijd genomen om ons de bus uit te leggen. Op vragen die later bij ons opkwamen werden via mail of telefonisch snel gereageerd en tot tevredenheid afgehandeld. Wat een prettige mensen werken er bij van Tuyl! Inmiddels hebben we het bedrijf bij vrienden en familie aanbevolen.

Een bedrijf met veel kennis van zaken resp. de markt en een ruim aanbod..

Je wordt er vriendelijk ontvangen en men neemt de tijd mits er een afspraak gemaakt is. Wel had ik het prettig gevonden als men mij nadrukkelijk op de uitrustingsverschillen ( tov de ingeruilde bus van het zelfde type) gewezen had. Dit had de mogelijkheid geboden. Eventuele aanpassingen in de kooponderhandeling mee te nemen.

Bij de eerste kennismaking ter plaatste bleek een drukte (veel aanwezig geïnteresseerde potentiële klanten) van jewelste! Een nieuwe vervolg afspraak is bijzonder goed verlopen. Uiteindelijk zijn naar tevredenheid de afspraken keurig nagekomen!

uitstekend

Zeer tevreden met de nieuwe camper. Goed contact met van Tuyl. Doet wat het belooft.

Reële prijzen, zeer goede uitleg, uitvoerige aflevering.

Absoluut geen opdringerigheid.

Goed bedrijf

Uiterst professioneel en eerlijk bedrijf. Kun net een gerust hart zaken nee doen

Topbedrijf

Het is in onze ogen een topbedrijf met hele fijne en vriendelijke mensen Ook de service is heel goed

Prettige mensen om zaken mee te doen

Aankoop nugget plus met inruil andere nugget was binnen een uurtje tot wederzijdse tevredenheid afgerond. De levering en afwerking incl de afgesproken accessoires ook volgens afspraak uitgevoerd.

Prima bedrijf

Goede service. Prima nazorg. Grote keus uit diverse merken campers.

Een uitstekende service

Alle puntjes waar we opmerkingen over hadden voordat we de camper daadwerkelijk kochten, waren keurig opgelost. En zelfs op eigen initiatief van Van Tuyl waren er ook nieuwe voorbanden gemonteerd (de oude waren nog wel goed genoeg voor de door Van Tuyl uitgevoerde APK, maar goed genoeg was blijkbaar niet goed genoeg en dus waren er toch nieuwe banden opgelegd, kortom: perfect). Ook de verdere uitleg over alles wat er in de Camper verder te vinden was, werd prima gegeven! In een woord: aanbevelenswaardig!

Goed, snel, professioneel

Goed, snel, professioneel Goed geholpen, in korte tijd tot zaken gekomen, en zeer tevreden met onze inruil en aangeschafte (gebruikte) camperbusje.

Prettig en klantvriendelijk bedrijf

We zijn deskundig en vriendelijk begeleid tijdens de aankoop van onze camper. Ook maanden later werden we nog telefonisch geholpen met vragen die we achteraf nog hadden

Mijn ervaring met van tuyl was heel goed net bedrijf.

Mijn ervaring met van tuyl was heel goed net bedrijf en blij met de aankoop van een camper.

Degelijk en zonder poespas

Voor een schadeherstel aan mijn camper klopte ik toch aan bij Van Tuyl, alhoewel er goede bedrijven dichter bij mij in de buurt zijn. Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen en ik kan met name het niet opdringerige en persoonlijke contact waarderen.

To the point, behulpzaam en prettig in de omgang.

Ik kocht een mini-camper bij van Tuyl. Een knappe Dacia-Dokker van 7 jaar jong. Na de afleveringsbeurt rij ik nu al weer een half jaar met de wagen en hij bevalt me prima zonder mankementen Goed bedrijf dat Van Tuyl met aardige mensen.

Ok en vertrouwd

Prettig contact,tevreden en goed gehandeld.

Nieuwe steeg 48

4171 CW Herwijnen

Over Autobedrijf van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers. Als familiebedrijf bestaan wij sinds 1968 en vierde onlangs ons 55-jarig jubileum