Nugget vereist veel tijd en energie
Wij oriënteerden ons op een niet al te grote buscamper om zo mobiel mogelijk te kunnen zijn. Om te proberen eerst een Nugget gehuurd voor 2 weken, helaas geen vast hoog dak meer te huur maar een hefdak (jammer, het bleek een hoop gedoe met dat dak), maar we zouden een camper meekrijgen van max. 1 jaar oud. We vielen zo’n beetje voor het verhaal van de Ford Nugget , de indeling enzo. Dat viel naderhand vies tegen, de doorloop van het zitdeel naar de keuken is supersmal, de zitbank loopt zeer zwaar in de rails en een ietsje scheef trekken er hij zit muurvast , ook de ontgrendeling vereist veel kracht in een erg onhandige positie. Kortom, hernia gevoelig. Vervolgens blijkt de bestuurders stoel niet draaibaar door de handrem. En de auto stond op wiggen vanwege iets scheefstand. Dus handrem kan er niet af. Erg fijn. Vervolgens de bus afsluiten met de sleutel….er gaat gelijktijdig de claxon af. Deuren en achterklep opnieuw gesloten, geen melding van niet goeg afgesloten maar helaas weer de claxon. Men was niet blij met de Nugget en met ons, daar op de camping. De auto daarna open gelaten maar helaas dus meteen een enorme beperking in de mobiliteit. Vanwege de minimale bergruimte hebben we er maar een koepeltentje naast gezet voor de kleding e.d. want er is alleen bergruimte voor keukenspullen. Ook in de keuken het chemisch toilet, jawel , bij de Nugget de wc in de keuken , lekker fris. Maar erger was dat de vuilwaterbak van het toilet vol was , konden dus als eerste de drek van de vorige huurder gaan lozen. Zo ook de vuilwatertank die na een paar druppels al vol aangaf. Sta je net gesteld op je plek, kan je naar de loos plek en de boel weer opnieuw stellen. Overigens , het was een zoektocht met het nodige vertaalwerk (DUITSE GEBRUIKSAANWIJZING, HOE HALEN ZE HET IN HUN HOOFD!!)om het schakelaartje van de waterkraan te vinden. De gastank was helemaal bijna niet te vinden, helaas was de kraan op de fles dichtgedraaid. Alweer vertalen en zoeken. De uitleg bij van Tuyl was o