Prima bedrijf, Nugget specialist

Als je een Nugget zoekt moet je absoluut bij van Tuyl zijn. Wij zijn prima geholpen bij de aankoop van onze nieuw Nugget en inruil van de oude.

Uitstekende uitleg en service

Alle uitleg en service zijn prima

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

Onze 1e camper bij dit bedrijf gekocht. Prettig zaken doen met eigenaar. Veel tips gekregen. Naderhand probleempje met camper gehad, wat goed werd verholpen. Denkt met ons mee.

ter zake kundig en klantvriendelijk bedrijf

Bij aankoop van onze camper zijn we zeer prettig en vakkundig geholpen. De levering was conform afspraken. ook de nazorg op de levering was zeer klantvriendelijk en correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantvriendelijk ..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig , eerlijk , Duidelijk in overleg , al mijn 4de camper bij deze zaak !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen. Zowel voorlichting en service.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk deskundig vriendelijk en nemen de tijd. Ook bij problemen wordt er een passende oplossing gezocht ...wij hebben hier al meerdere campers gekocht.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf inmiddels mijn 4de camper, dit zegt genoeg !! Steeds een jongere comfortabelere camper ,redelijke inruil. Elke keer prettige onderhandeling, ook de nazorg i.v.m. vragen e.d. vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, er wordt tijd voor je uitgetrokken, prima contact.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, weten waarover ze praten. goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, vriendelijk, maken waar wat is beloofd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. En een eerlijk advies geven

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het kopen en verkopen van een camper prettige geholpen. Nam alle tijd om met ons over de deal te praten. Bij het afleveren van de nieuwe camper alle tijdvoor uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al enkele jaren zijn we klant bij van Tuyl. Twee keer geslaagd met de aankoop van een camper. Beide keren goede ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd meedenken en zeer vriendelijk!! heb nu 2 x een camper via van Tuyl gekocht. Ook het onderhoud laat ik bij van Tuyl doen, ondanks dat ik ruim anderhalf uur moet rijden. Een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt altijd heel keurig en eerlijk behandeld.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer klantvriendelijk bedrijf waar aardige en behulpzame mensen werken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooi bedrijf -netjes en correcte service.\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen en alle tijd gekregen bij aflevering

Nieuwe steeg 48

4171 CW Herwijnen

Over Autobedrijf van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers. Als familiebedrijf bestaan wij sinds 1968 en vierde onlangs ons 55-jarig jubileum