Prettige en snelle service

Afgelopen week een Ford Mondeo gekocht, mooie en hele nette auto, hadden ze snel op orde gemaakt met nieuwe apk en ik kon mijn oude auto prima inruilen. Prettige garage!

zeer goede ontvangst

Nemen de tijd om eventuele problemen aan te horen. Zodat die opgelost kunnen worden. Ook bij de verkoop word je prima geholpen'.

snelle service

ik stond met een lekke band in de buurt van de garage en ben echt supersnel geholpen, het reservewiel werd er onder geplaatst en dezelfde middag lag er een nieuwe band op, top !

Perfect en snelle service

Ik heb een zeer fijne en snelle service ervaren bij van uden.

Geweldige garage met oog voor detail

Klantvriendelijk personeel. Doen graag iets extra voor de klant. Mijn nieuwe aankoop is keurig afgeleverd.

Prima bedrijf niks aan toe te voegen

Fijne service.

Prettig contact. Nemen de tijd voor je en komen afspraken na.

Een heel negatieve ervaring, aan niemand aan te raden

Het begon met een belachelijk laag bod voor de inruil van mn Honda Civic voor €200. Daarna deed de verkoper slechts €95 van de vraagprijs eraf, terwijl op de teller duidelijk te zien was dat niemand in de advertentietijd van een maand een proefrit had gemaakt. Er was ook gedoe met die rare pakketten van ze: pas wanneer je een pakket afnam, zouden ze een onderhoudscheck doen. Beetje raar, je wil toch weten wat de onderhoudstoestand van de auto is als autogarage? Tijdens de verkooppraatje noemde de verkoper het een "raar" gesprek. Vervolgens toen ik de auto wilde ophalen, was ik helaas door OV te laat. Het was wel aardig van de verkoper om aan te bieden om me van het busstation op te komen halen, maar door een communicatiefout was niet duidelijk dat het om Den Bosch ging, en niet de halte van Den Dungen. Maar het was totaal onnodig, omdat de verkoper zelf ruim een uur (!) onderweg was om bij het station te komen. Toen ik om 17:55 bij het garagebedrijf aankwam, zat er een oudere meneer te bellen, maar keurde me geen blik waardig. Na 5 minuten wachten was er collega X, die me doorverwees naar collega Y, die helemaal van niets wist. Na 10 minuten wachten kwam uiteindelijk collega X weer, en toen hielp die me wel. Het bleek dat er niets geregeld was om mij de auto mee te geven. Na even zoeken vond hij uiteindelijk mijn auto en kon ik wegrijden. Thuis aangekomen bleek dat de batterij van een van de sleutels het niet deed. Je begrijpt, de negatieve energie was hoog, en voor mij kom ik nooit meer terug bij dit "autobedrijf".

Vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel.

Eerlijke garage met verstand van zaken. Ook nieuwe techniek is geen probleem voor ze. Computerstoring werd vakkundig verholpen. Vakmensen met een prima service en betaalbare prijs!

Vriendelijk en komen afspraken netjes na

Een occasion gekocht

we worden altijd goed geholpen

ze nemen de tijd als je nog vragen hebt . en worden terug gebeld als er grote kosten zijn en de wacht tijden zijn nooit lang

heel goed

Goede service en ven te voren op de hoogte gesteld van de prijs .

Voelde goed en betrouwbaar

Prettige ervaring. Kundig, betrouwbaar, geen dwang of druk.

Bied daadwerkelijk wat geadverteerd wordt.

Na een zoektocht naar een 3e kleine auto (Toyota IQ) in mijn wagenpark bij dit bedrijf terecht gekomen. Komen afspraken na zoals ik zelf ook zou doen! Open, transparant, no nonsens auto afgeleverd volgens afspraak. Het enige, weinig/ geen onderhandelingsruimte. Jammer voor mij, maar was al in een vroeg stadium kenbaar gemaakt door het bedrijf. Desalniettemin geen probleem want je weet gelijk waar je aan toe bent en ligt de keuze bij jezelf. René Steffin

Perfecte service

Auto gekocht deze stond keurig klaar volgens afspraak. Alles netjes in orde gemaakt. Alle afspraken netjes naar gekomen.

X

Wordt altijd heel fijn geholpen en goede service, toppers zijn jullie.

Volgens afspraak

Zeer goed geholpen, en volgens afspraak ingeruild, dank u

Gemoedelijk en vakkundig

Gemoedelijk en vakkundig

Goede service.

Prima en vriendelijk

Prima ervaring Maar dat is bekend

Erg goed, zoals gewend!

Zoals gewend was de service weer erg goed en ik kan er de winter weer zorgeloos mee door!

uiterst correct

Uiterst correct door dat de verkoop afspraken na komt en informatie volledig naar tevredenheid verloopt

Vlot geholpen goede service

Zeer goede ervaring

Duidelijk in afspraken, eerlijk en oprecht, fijne conversatie, ik ben blij met mijn nieuwe auto, dankzij Geert v Uden

Spurkstraat 36

5275 JC Den dungen