Meedenkende creatieve hulpgevers

Camper kapot gegaan in midden Frankrijk. Met en door hen geregeld dat de camper terugkwam in Nederland en ondanks de meest drukke tijd voor camperdream toch snel en adequaat geholpen

Altijd vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel

Was er voor een grote beurt en en vervanging van de distributieriem. Alles op tijd en volgens afspraak afgehandeld tegen een faire prijs. Zij zijn altijd bereid om mee te denken en voorzien je van goede adviezen.

Goede service met overzichtelijke kostern.

Al jarenlang trouwe klant, naar volle tevredenheid.

Altijd goed geholpen en volgens afspraak.

Voor alle werkzaamheden aan de camper een proffesioneel bedrijf met kennis van zaken en oplossings gericht.

Goede ervaring

Goed en snel geholpen

Super!

Plezierig contact en overleg over de camper en noodzakelijke zaken

Camperdream is een prachtig bedrijf. Het ziet er schoon en opgeruimd uit. Dit is ook tevens de metafoor voor de mensen die er werken. Communicatief positief, ondersteunend en waar ze kunnen oprecht. Tevens is de service uitstekend!

Ik ben tevreden over het personeel en de werkzaamheden die ze verricht hebben.

Als vaste klant kan ik zeggen dat Camperdream mijn vertrouwen heeft.

Goede service, vriendelijk

Proberen in deze maatschappij bij hulp je nog echt te helpen hoe druk.en hectisch ook. Bij nood zijn ze er. Je bent nog steeds mens en geen nummer

Prima geholpen, alleen erg jammer dat we ondanks dat we al maanden geleden een afspraak gemaakt hadden ( om tijdig aan de beurt te zijn voor beurt en apk) toch een uur hebben moeten wachten. Verder niets dan lof

Ervaren medewerkers die weten wat ze doen

Snel en netjes geholpen

Ondanks dat ik heel laat was voor de apk werd ik toch heel snel geholpen, ondanks dat hun agenda vol zat.

Nuchtere betrouwbaarheid

Camper gebracht voor APK/beurt. Heldere offerte. Doen wat nodig is. Smaakt naar meer.

Prima bedrijf met veel kennis en waar kwaliteit boven aanstaat.

Goed geholpen met raad en advies.

Goed bedrijf

Ik bestel mijn onderdelen altijd bij camperdream en word altijd keurig geregeld heb nu een nieuwe distributie laten monteren alles prima geregeld

Prettige persoonlijke benadering. Eerlijke voorlichting en goed advies. Alles netjes afgehandeld

Deskundig en klantgericht

De servicebeurt worden vakkundig uitgevoerd en altijd goed gepland. De koffie staat altijd klaar en vooral goede adviezen

Distributieriem moest vervangen worden, maar het werd al aardig druk nu het seizoen weer begint. Camper gebracht en tussen de bedrijven door werd de distributieriem vervangen.

Goed en plezierige sfeer.

Je voelt je altijd welkom in een informele sfeer. Bij de aanschaf van de camper bewust gekozen voor een dealer uit het oosten van het land akkoord was het een stuk verder rijden. Tot nu toe is dit een goede keuze geweest.

Zoals altijd: vlotte service

Uitsluitend

Vakkundig en gezellig

Altijd goed en prettig geholpen

Langs geweest voor een jaarlijkse beurt, APK en vervanging distributieriem. We worden hier altijd goed geholpen, voor een eerlijke prijs. Prettig kleinschalig familiebedrijf, vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Na schade aan de camper zeer goed geholpen en met ons meegedacht door Gerrit.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.