Gebruikte camper gekocht met bovag garantie. Er waren een paar storingen maar die zijn zeer netjes opgelost, Van ons ook de complimenten naar Lars erg behulpzaam. P.s We zijn op zoek naar een gebruikte 6.36 de D62
Vriendelijk meedenkend behulpzaam en kennis willen en kunnen bieden ga
Snel en kundig / goede communicatie.
Afspraken makkelijk te maken op relatief korte termijn. Altijd vriendelijk met goed advies.
Prettige hulp en plezierig bedrijf
Na twee jaar van steeds weer terugkerende storingen aan mijn koelkast heb ik me bij Camperdream gemeld. Na grondige reiniging van elektrische contacten en de gasbrander werkt de koelkast eindelijk weer goed. Toen ik een keer in Limburg lekkage aan de waterleiding kreeg, kon ik nergens terecht, dus Camperdream gebeld. Hun reactie was simpel: kom maar hier, dan gaan we direct aan de slag. Binnen 2 uur was de lekkage verholpen. En onlangs de camper gebracht voor een turboprobleem; is opgelost zonder dat er ook maar een onderdeel nodig was. Binnenkort nog een keer heen voor reparatie aan een hefbed.
Plezierige mensen met kundig personeel. Probeerden ons zover als mogelijk tegemoet te komen in tijd ondanks de drukte. Wij komen hier zeker weer ook als klant voor een nieuwe camper. Ons vertrouwen hebben ze zeker verdiend. De reparatie is zeer kundig gedaan. Hartelijk dank.
Goed advies denkt mee enz.
Behulpzaam en vriendelijk
We worden altijd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Fijne mensen en een fijn bedrijf.
We hadden een accuprobleem onderweg in Duitsland en dankzij de flexibiliteit van Camperdream konden we dit snel oplossen.
Waren voor de 1e keer aanwezig bij dit bedrijf, doordat onze vorige dealer zijn bestaan had opgegeven. Keurig geholpen.
Veel nalatigheid met de vorige Dreamer camper dealer gehad. Camperdream heeft de meeste problemen opgelost met duidelijke uitleg overal bij. Zeer prettig!
Top service aardige mensen
Vriendelijk, service, duidelijke uitleg over geleverde diensten.
Advies gevraagd over een dakventilator. Deze is voor ons vervolgens naar wens geïnstalleerd.
De aangegeven garantiepunten zijn prima verholpen.
Al enkele jaren onderhoud en service daar laten verzorgen, erg tevreden!
Een afspraak is snel te maken. De werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd door zeer vriendelijke medewerkers.
Alle afspraken correct nagekomen.
Heel vertrouwd allemaal.
Goed geholpen. Niet meer functionerende kraan zonder mankeren onder garantie vervangen.
Prima service, prima prijs, altijd bereikbaar
In het verleden zomaar binnen komen wandelen omdat we op zoek waren naar een bedrijf die het onderhoud van onze camper kon doen toen onze eigen dealer ermee was gestopt. Direct een afspraak gemaakt. Op de dag van het onderhoud, konden we erop wachten met een kopje koffie. Alles was prima gedaan en geregeld. Onlangs hebben we dezelfde camper via bemiddeling verkocht via Camperdream in Nijverdal. Ze praten geen mooi weer met je, maar geven geheel terecht een realistische kijk op de zaak en een realistische vraagprijs. Het hele verkoopproces is door hun gedaan, onder goed contact met ons en naar volle tevredenheid afgehandeld. Een bedrijf dat zeker de aanbeveling meer dan waard is.
Prettig contact en snelle service
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.