Ik heb tot volledige tevredenheid een busbiker fietsdrager op mijn buscamper later monteren. Er werd goed meegedacht en alle afspraken nagekomen.

• Showroom N.v.t.

Uitstekende service en vriendelijkheid voorop.

uitstekend, fijne mensen

Er is altijd een luisterend oor met koffie aanwezig, vriendelijke mensen en je kunt een afspraak maken. Na de koop van een nieuwe Rapido diverse klachten perfect verholpen. mochten we weer een gaan inruilen dan zeker bij camperdream.

• Showroom

Top bedrijf en zeer goede service

Wij hebben even moeten wachten op onze camper, werden voor zover mogelijk goed op de hoogte gehouden. Wolter is ook iemand die bij de aanschaf mee denkt over de accessoires en als hij denkt dat het niet nodig is, verteld hij dat ook eerlijk.

• Showroom

Goede en eerlijke voorlichting bij betrouwbaar bedrijf

Goed advies gehad betreffende het wel of niet aanschaffen van zonnepaneel/omvormer/lithiumaccu. Uiteindelijke gekozen voor alleen een lithiumaccu. Alle werkzaamheden netjes en volgens (prijs)afspraak uitgevoerd. Het bedrijf ziet er altijd schoon en netjes uit.

• Showroom

Zeer klantvriendelijke, service gericht en meedenkende camper leverancier.

Vanaf het eerste moment tot de aflevering van onze nieuwe Rapido M66, kan ik alleen maar zeer positief zijn. Er wordt met je meegedacht, alle vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Flexibele instelling heeft camperdream, wil je iets aanpassen of extra's geen probleem. Wil je nog een keer langskomen om nog wat te wijzigen allemaal geen probleem. Dank voor de begeleiding en inzet van het personeel van Camperdream. TOP!!

• Showroom

Professionele en vriendelijk jaarlijks onderhoud uitje.

Voor de jaarlijkse beurt en waterdichtsheids keuring langs geweest. Snelle en goede service. Erg vriendelijk geholpen. Mooie zaak!

• Showroom

Uitstekende service, eerlijke prijzen, prettig familiebedrijf

Wij hebben bij Camperdream in 2020 onze nieuwe Rapido-camper gekocht en komen jaarlijks met plezier voor de beurt terug, hoewel het niet naast de deur is. Vriendelijkheid en klantgerichtheid zijn spreekwoordelijk voor de ondernemers en hun personeel. Een typisch familiebedrijf, in de goede zin van het woord. Voor zover wij kunnen waarnemen, is er weinig verloop in personeel, dat zegt ook wat. Nooit te beroerd om wat extra’s te doen, advies te geven of een oplossing te zoeken. Eerlijke prijzen, hier wordt je het vel niet over de oren getrokken. Goed aanbod van nieuwe en gebruikte campers.

• Showroom

Vriendelijk en komen betrouwbaar over

Zijn altijd bereid om je dingen (opnieuw) uit te leggen. Wachten tot de camper voor beurt is geweest kan onder het genot van een kopje koffie.

Zeer goede service

Er wordt echt meegedacht hoe de problemen aan de camper opgelost kunnen worden.

• Showroom N.v.t.

Probleem snel opgelost, goede service

prrima behandeling

Zie hier boven

Prima geinformeerd en geholpen

Wij wilden meer vrijheid met de camper om vrij te kamperen Kregen hierover uitgebreid advies en hebben dit opgevolgd. Alles netjes geinstalleerd

Super service

Correcte ontvangst en behandeling

Super Service met een Hoofdletter

Mijn Dometic koelkast had een kapotte printplaat welke ook niet meer leverbaar was. Dankzij een deskundige monteur kon ik toch nog diezelfde dag op reis. Nogmaals mijn dank hiervoor.

• Showroom

Goed, netjes, klantvriendelijk behandeld tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Alle punten van mijn lijstje, dat overigens zeer kort was, zijn naar volle tevredenheid opgelost. Daarbij kwam er ook dezelfde dag nog een positieve terugkoppeling van een garantieonderdeel. Kortom: niets op aan te merken, alle credits voor Camperdream!

Niks mis mee!

Goed contact, strakke afspraak en komen na wat ze zeggen. Prima geholpen (APK en beurt).

afspraken komen ze na

zeer tevreden

zeer tevreden

Prima bedrijf

Goede monteurs, vriendelijke ontvangst en goede koffie!

Erg klantvriendelijk en deskundig

Ik wordt altijd correct en vriendelijk geholpen!

• Showroom

Prettig contact, uitvoering volgens afspraak

Eerste contact na de aankoop 1 jaar gelden, nog enkele details besproken ten aanzien gebruik van de camper. Op verzoek werkzaamheden uitgevoerd, prima geholpen.

• Showroom

Prima bedrijf die gemaakte afspraken na komt en erg goed met je meedenkt.

vakbekwaam en vriendelijk

prima en deskundig geholpen

Prima !!

X

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.