Goede service, uitleg en afhandeling van de verhuur. Hoogwaardig materieel en ze komen de afspraken goed na. Tot volgend de volgende keer!
Wij hadden een lekkage bij de kraan. Deze ontdekten we afgelopen weekend. Vandaag op maandag konden we om 10 uur, ondanks de drukte terecht. Op 10.40 uur stond ik weer buiten en was alles gefikst. Ouderwetse klantvriendelijkheid.
Het was goed zoals gewenst.
Altijd bereid voor goede service
Wij hebben voor drie weken hier een buscamper gehuurd. Het was een nieuwe camper van drie maanden oud die nog maar 10.000 kilometer had gereden. Het vertrouwen vanuit camperdream waarmee deze nieuwe camper aan ons werd meegegeven voelde meteen goed. Bij het inleveren van de camper is in het bijzijn van ons alles gecontroleerd. Binnen twee dagen was de door ons betaalde borg al weer teruggestort. Wij kijken terug op een super mooie vakantie en goede ervaring met dit bedrijf. Beslist een aanrader.
Altijd vriendelijke mensen en ze denken met je mee. Nooit wordt iets (kostbaars) vervangen zonder eerst contact te hebben gezocht. Zeer tevreden
Ook een oude camper is als een kindje. In eerste instantie kwam ik voor zichtbare reparaties, heel fijn dat ze ook meedenken en advies geven op acute reparaties plus de reparaties die binnen 24 maanden er aan zitten te komen.
Zeer prettige garage. Aardige en correcte medewerkers en afspraken worden correct nagekomen.
Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant. En daarnaast hebben ze vakbekwame monteurs.
Hele goede service en luxe We waren weer heel erg tevreden of de huur van een camper. Eigenlijk hadden we graag een andere camper willen huren maar deze was helemaal prima. Beetje behelpen soms naar daar was mee om te gaan. Kortom we huren er zeker weer één
Prima bedrijf om een camper te huren, goede uitleg over de camper. Snelle afhandeling bij terug brengen camper. Zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.
Onze ervaring is uitstekend
Goede ontvangst,fijn geholpen.
Ze kennen hun klanten en kunnen daardoor hulp op maat bieden. Uitstekend
Mijn eerste bezoek aan deze zaak. Vriendelijk kundig, ze nemen de tijd voor je. Kan dit zeker aanbevelen.
Goed en vakkundig geholpen
Afspraak keurig nagekomen
Zeer prettige ervaring om bij Camperdream te huren.
Meer dan tevreden zover. Prettig en kundig bedrijf.
Erg behulpzaam.
Prettig telefonisch contact en ouderwetse service, daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.
Komt afspraken goed na en super vakwerk
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.