Auto had hele jaar niet gereden na vorige beurt,dus eenvoudige servicebeurt was voldoende,waarvoor dank.
Wij zijn heel tevreden en hebben verder geen opmerkingen.
Zoals al vele jaren weer goed geholpen
Prima bedrijf om een camper te kopen
Voor de tweede keer bij dit bedrijf een camper gehuurd, wederom naar tevredenheid.
Zeer snel een storing opgelost en zeer klant gericht.
De werkzaamheden zijn ook nu weer volgens planning en deskundig uitgevoerd. Ik heb daarom alle vertrouwen in camperdream.
Originele beoordeling
De werkzaamheden worden prima volgens planning en deskundig uitgevoerd. Daarin heb ik alle vertrouwen. Echter alles er omheen is wat afstandelijk en minder klantvriendelijk. Hierin is verbetering mogelijk/noodzakelijk.
Bedrijf is zowel zakelijk als klantgericht erg goed. Camperdream is een professioneel bedrijf die de klant nooit uit het oog verliest zonder daarbij de zakelijke kant te vergeten.
Veel keus flexibel en goede afspraken.
Ongelofelijke goede service. Altijd behulpzaam en kijken na een oplossing
Zie boven
het is een fijn gevoel een garage te hebben waar je vriendelijk wordt behandeld, je uiteindelijk een beetje een bekende bent geworden en dat hun onderhoud en reparatie van een goed en eerlijk niveau is. Er werken prettige mensen die snappen dat je moet kunnen vertrouwen op je auto en deze dus kundig repareren en onderhouden.
Nog snel een Maxxfan kunnen plaatsen voor de vakantie.
Wij huren al vanaf 2019 elk jaar voor 3 weken een camper bij Camperdream en zijn daar uitermate zeer tevreden over.. Elk jaar krijgen wij een nieuwe super de luxe nieuwe camper mee. Mijn gezegde is dan ook bij dit bedrijf " GOEDE WIJN BEHOEFT GEEN KRANS" Ga zo door!
Mijn camper in onderhoudsbeurt gegeven. Ik werd goed ontvangen en goed geïnformeerd over mijn vragen.
Ook na aankoop nog Kosteloos verborgen gebreken gerepareerd
Prima bedrijf waar je altijd netjes ontvangen wordt. De koffie staat altijd klaar,en iets extra uitvoeren zonder het vooraf besproken te hebben passen ze altijd een mouw aan
Altijd keurig netjes geholpen hebben een luisterend oor proberen alles zo goed mogelijk op te lossen te helpen kan niet beter echt een top zaak kan het iedereen aanraden
Vandaag een aangename verademing ten opzichte van de vorige keer Op basis van vandaag: aanbevelingswaardig
We hebben een fantastische vakantie beleefd met de krachtige zuinige Rapido 696F automaat, een fijne handelbare reisgenoot. Top indeling met queensbed, ruime face to face zit en voorzien van alle comfort.
Dit is een bedrijf dat doet wat het zegt, en zegt wat te doen. Kortom wij zijn zeer tevreden
Goede vriendelijke service
Onze tevredenheid is twee delig, enerzijds is het goed bevallen, anderzijds hebben wij ook wat aandachtspuntjes. Of dit komt door de ( jonge ) leeftijd van de verkoper of door gebrek aan kennis dat weten wij niet. Kan ook zijn dat dit veroorzaakt is door gebrek aan kennis van een ander merk waarvan zij niet het dealerschap hebben. Vragen werden niet naar tevredenheid beantwoord en afspraken die wij hebben gemaakt na een kleine testrit ( naar weegbrug ) zijn niet nagekomen. Kleinigheden zouden verholpen worden, maar na het ophalen van de camper , bleken deze niet te zijn gebeurd, jammer! Hierdoor hebben wij een extra rit naar Rijssen moeten maken, en wat voor ons het ergste was, kregen wij ook nog eens een rekening voor deze diensten gepresenteerd!! Gelukkig is dit opgelost. Verder zijn wij netjes behandeld en zijn tevreden.
Ze zijn altijd bereidt je te helpen met problemen. Al hebben ze het druk, ze staan je altijd te woord. Het is voor hun een uitdaging om tot een oplossing te komen. Hun persoonlijke stijl spreekt mij aan.
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.