Bestel regelmatig onderdelen. Word snel en vriendelijk geholpen
Zeer goede service, vriendelijke behulpzame mensen, we zijn zeer tevreden!
Via de mail afspraak gemaakt. Bij aankomst netjes ontvangen en vlotjes het afgesprokene uitgevoerd en in tussentijd zelf een rondje door de nette showroom gemaakt.
Vakwerk,vond Nancy ook. Groeten
Ik ben goed geïnformeerd en het herstel is snel en goed uitgevoerd.
Vanwege slechte weersvooruitzichten hebben we onze vakantieplannen moeten wijzigen/omgooien, maar doordat we een camper hadden gehuurd was dit mogelijk
Van afspreken huren afleveren en afwerking na de prachtige vakantie geweldig.
De manier waarop je ontvangen en wordt geholpen
Hoewel het niet dicht bij huis is rijden we graag naar Camperdream. Altijd behulpzaam, goede adviezen en service. Maken van afspraken lukt goed. Een superdeal oftewel (camper)dreamteam
We zijn goed en fijn steeds geholpen
Altijd snel een afspraak te maken, ook voor klein onderhoud.
Door pech bij Camperdream terecht gekomen met onze Rapido. Personeel 10 Kwaliteit 10 Meedenken 10 Ga zo maar door! Het is een stukje rijden naar Nijverdal, maar dat nemen we op de koop toe!
Fijne garage voor zowel camper- als auto onderhoud. Veel expertise aanwezig voor elk probleem! Vele mooie campers in de verkoop voor een marktconforme prijs.
Goed geholpen en na 1e diagnose na rondje rijden vanwege heftige trillingen in mijn stuur (vermoeden iets met ophanging?)en een check op de brug bleek euvel in linkerband te zitten. Meteen 2 nieuwe banden erop en klaar was mijn camper weer. Helemaal top.
Vriendelijke ontvangst. Niets ten nadele van het andere personeel, maar wij zijn wederom geholpen door Michel . Een top monteur die wij nogmaals willen bedanken voor zijn duidelijke uitleg en deskundige reparatie.
Vriendelijke en kundige mensen
Ik moest een onderdeel hebben voor een camper. Bij de meeste bedrijven moest je een formulier invullen en dan als je geluk had met een paar dagen reactie. Maar bij camperdream gewoon netjes direct geholpen aan de telefoon.
Goede service. Bij problemen probeert men het zo snel als mogelijk op te lossen.
Onze ervaring is dat we altijd goed advies krijgen, dat ze heel klantvriendelijk zijn en daar waar ze kunnen ook altijd snel helpen.
Conform afspraak alles geregeld op het moment dat is afgesproken
Perfect geholpen alles netjes opgelost
Altijd correct behandeld
Daar word echt met de klant meegedacht En eerlijke afspraken gemaakt
Service is goed ! Problemen, men probeert je zo snel mogelijk te helpen! Echter, niet iedereen is altijd even klantvriendelijk. Dat weerhoudt me er niet van, om het bedrijf het cijfer acht te geven. Je kunt er met een gerust hart een camper kopen!
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.