Wordt altijd goed geholpen.
Uiterst vriendelijk, zeer goede service en oplossingsgericht meedenken.
Klantenservice is goed verzorgd Afspraken maken is goed geregeld
gemoedelijk familie bedrijf waar je met technische problemen aan het juiste adres bent.
In overleg besloten om een extra raam te plaatsen in de camper. Mooi geworden. Prima
Goed ,Klantvriendelijk, Echt een aanrader
Vakkundig en snel geholpen Tips gekregen en kunnen overleggen Deskundig, netjes, punctueel en vriendelijk
Altijd goed geholpen
Mijn vertrouwen is groot in het helpen bij problemen.
Alle aandacht en uitleg. Reparatie tot tevredenheid
goed is goed toch..????
Altijd fijn als er sprake is van deskundigheid. Goede adviezen en altijd vriendelijk. Her maken van afspraken loopt altijd goed, waarbij rekening gehouden wordt met reistijd van de klant. Camperdream een aanrader
Goede service en goed behandeld door het personeel
Kan er altijd terecht met problemen met de camper
Je kan er snel terecht bij een gebrek en helpen je vakkundig.
Het contact ervaar ik als zeer prettig, de uitvoering van de diensten is deskundig uitgevoerd. Aanrader!
Afspraken worden keurig nagekomen
Indien mogelijk wordt ik meteen geholpen, anders in goed overleg. Personeel en eigenaren zijn altijd bijzonder vriendelijk. Ik kan garage Valk Camperdream van harte aanbevelen.
Goede aandacht en afwikkeling.
Onze wat oudere alkoofcamper ingeruild bij camperdream. Ondanks dat de inruilprijs hier lager was dan bij andere dealers. De indeling van de nieuwe camper en de lage kilometerstand was doorslaggevend. De aflevering verliep zoals beloofd, grote beurt, een nieuwe APK, banden en distributieriem vervangen en de camper was zeer netjes schoongemaakt. Tevens een LPG installatie laten monteren tegen meerprijs wat ook voldoet naar tevredenheid. Inmiddels is door gebruik de kilometerstand aardig opgelopen en hierbij kwamen wat kleinigheidjes aan het licht. En één wat groter probleem een lekkend panorama raam. Afspraak gemaakt en volgens garantie verholpen. De huishoudaccu is hierbij ook vervangen, daar waren twijfels over en zonder discussie is er een ander exemplaar ingezet. Onze prive auto werd ook tijdens deze proefritten die enkele dagen duurden op een afgesloten terrein geparkeerd. Ze doen alles wat binnen hun mogelijkheden ligt om de klant tevreden te houden. Geen spijt van camperdream.
Kom er al sinds 2017 en zij hebben mij nog nooit teleurgesteld. Als camper verhuurder is het fijn om service organisatie te hebben die altijd meedenken en er voor je is als je hun echt nodig hebt!
Goede service en bekwame monteurs
Ik stond s morgens vroeg met een kapotte accu in mijn Volkswagen op mijn oprit terwijl ik naar mijn werk moest. Gerrit heeft een nieuwe accu geregeld en in de auto gezet zodat ik toch op tijd naar mijn volgende afspraak kon.
Ben al meer dan 10 jaar klant. Flexibel, vriendelijk en vakbekwaam.
Vriendelijke omgang met klanten
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.