Prettig, klantvriendelijk bedrijf met goede service
Vriendelijk en vakbekwaam
Denken met je mee reparatie nog eerder klaar zodat we de caravan weer sneller tot onze beschikking hadden terwijl wij in Nijverdal waren bij onze familie
Altijd vriendelijk en zeer goede service.
vlot geholpen met probleem aan camper, hier staat service met hoofdletters geschreven las ik, maar dat klopt. Prima ervaring
Prettige sfeer,altijd tijd voor een praatje. Goede uitleg en eerlijk advies
keurig volgens afspraak de werkzaamheden verricht. na afloop nog ruimte gehad o vragen tre stellen die keurig en vakbekwaam werden beantwoord.
Goed contact met de chef werkplaats die goede service verleend
We worden vlot geholpen, of het nu druk is of niet. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd. Je wordt altijd goed geadviseerd, wat in je voordeel is en niet op onnodige kosten gejaagd. Komen altijd hun afspraken na.
We zijn al enkele jaren klant. De service is super. Altijd meedenken en met oplossingen komen. We hebben een Knaus en onderdelen kun je alleen bij een dealer van Knaus aanvragen. Het is nu al twee keer gebeurd dat Camperdream het probleem heeft opgelost terwijl het mij niet lukte bij regionale officiele dealers. Zoals Camperdream het begrip service invult, is jouw camperdream een feest!
Zie boven
Goed!
Zeer goede en vriendelijke zaak
ok
Goed ontvangen door Receptie tevens eigenaar Camper Dream (Gerrit Valk) Prijsindicatie vooraf Grote Beurt, Distributieriem enige kleine reparaties. Indicatie kwam overeen met prijsopgave.
Lekkage aan het wc raam werd ondanks de vakantieperiode vlot en vakkundig opgelost. Ik kreeg een prima uitleg van top monteur Michel die het probleem handig en prima voor elkaar kreeg.
Goede afspraken maken blijft soms lastig maar door met respect voor elkaar de situatie door te spreken kwam het allemaal goed.
Snel geholpen met plaatsen sensor. Dank daarvoor
Uiteindelijk goed maar bijbinnenkomst eerst een beetje raar, komt waarschijnlijk door de drukte maar toch. Was ook andere medewerker dan Gerrit.
Snelle en goede service,
Reparatie van lekkage, hebben ze netjes en mooi gedaan! H Bolte Nijverdal
Prima service, ervaren mensen.
Iedere keer hebben we de ervaring dat we hier klant zijn, dat er meegedacht wordt en dat niets teveel is voor dit bedrijf.
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.