Altijd goed geholpen

Service gericht en prijs kwaliteit dik in orde

Prima garage

Goede service en Roy belt netjes op of hij de olie mag verversen en een achterruit wisser mag vervangen . Dan kom je nooit voor verrassingen te staan , prima goed bedrijf . Groeten Koos Enthoven

Fijne klantvriendelijke benadering richting klant

Er worden geen handelingen verricht die niet strikt noodzakelijk zijn bij het huidige gebruik van je auto, om de klant niet op onnodige kosten te jagen. Toch staat veiligheid voorop. Prima service

Super garage......

Top garage, kijken de auto eerst helemaal na, bellen dan netjes met wat er allemaal moet gebeuren. Kosten worden ook doorgenomen, en vervolgens is je auto klaar op de dag dat ze afspreken. Beter wordt het niet.

Goed geholpen en redelijke prijs

Geen klachten tot de volgende keer

De beste van het Westland.

Al vele jaren komen wij naar volle tevredenheid bij Valstar. Door Roy en zijn team worden wij altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Een leenauto is bij een grote beurt of reparatie zonder extra kosten te reserveren. Over de gedane reparaties en onderhoud aan onze beide auto`s zijn wij zeer content. Rob & Monique

Ben direct geholpen. Service is top

Superfijn geholpen!

Mooi bedrijf met fijne medewerkers. Klantvriendelijk en denken mee in mogelijkheden en zijn oplossingsgericht.

Hele goede ervaring, ik zal niet snel overstappen naar een andere garage.

Een openbaring: vriendelijke, deskundige en beleefde medewerkers die je een vertrouwd gevoel geven.

Echte vaklui die altijd voor je klaar staan

Zeer snel geholpen met autovolgsysteem t.b.v. anti diefstal (verzekeringseis)

Service zoals het hoort.

Een tevreden klant.

Snelle en goede service

Ik kwam binnen met een lekke band. Er werd direct even naar gekeken. Helaas kon deze niet gemaakt worden maar vervangen door een andere band. Ik kreeg een leenauto mee en kon dezelfde dag de auto weer ophalen.

Top service

Eerlijk advies, goed in sleutel werk planning en communicatie.

De service is prima.

Wordt op tijd opgebeld om te vertellen wat er met de auto aan de hand is. Wordt goed meegedacht aan oplossingen.

Top service en team

Niet alleen verstaan ze hun vak, ze zijn ook nog eens bijzonder klantvriendelijk en sociaal. Top Team

Gewoon top

Tijdens het onderhoud wordt er gebeld voor de overleg. Duidelijkheid voor alles . In goede handen

Heel goed team

Prima mee denkend en met overleg snel , Het beste resultaat

Weer snel en goed geholpen

Bij aankomst direct uitlezen van de storing, helaas leverde dat niet direct de storing op. Waren er nl meerdere. Toch de volgende dag de storingen kunnen verhelpen. Top

No nonsense service

Ervaringen zijn goed, korte lijnen en als nodig is snelle actie!

Fantastisch en professioneel!

Een Auto die er mee ophield…. Eindeloos geduld en niet opgeven! Dat is mijn ervaring. Dat geeft vertrouwen dat een auto bij hun is goeie handen is. Aardige mensen en vriendelijke ontvangst.

Super service

Super service

Goede service en uitvoering

Apk keuring en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en prijs redelijk. Vriendelijk personeel

Goede menselijke aandacht.

Prima zaak met fijne en kundige mensen.

top

h ook e.d. afgesproken uitstekend iitgevoerd

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Gewoon top !

Bovendijk 15