Super snelle service

Vriendelijk, snelle service, heel goed geholpen

uitstekend

Bieden alles wat maakt dat je liever naar een goede universele garage gaat dan naar de merkdealer van mijn auto.

Prima service en vriendelijke mensen

Een betrouwbare garage met goede service en vriendelijke medewerkers.

Door de garagehouder goed opgevangen en advies gekregen na het veroorzaken van een aanrijding bij hen voor de deur. Ik ben door de garage verwezen naar Autoschade Herstel in Naaldwijk. Ik heb veel profijt gehad van de goede samenwerking tussen beide bedrijven. Vervangend vervoer gekregen via de garage. Alles verliep naar wens en mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Bedankt iedereen!

Gewoon goed zoals het hoort

Naar volle tevredenheid geholpen. Met vriendelijke groet, Loek Dries

Top service!

Goede service en communicatie.

Betrouwbaar en snelle service

Goede garage, betrouwbaar!

Flexibel, klant gericht zeer goede service

Ik had een lekke band en de medewerkers stonden dan ook gelijk voor mij klaar. Even vakkundig een pleister geplakt, daarna nieuwe banden besteld en de volgende dag werd alles definitief en professioneel gemaakt en afgehandeld. Dank aan de medewerkers.

Zeer goed en behulpzaam

Prima bedrijf

Weer uitstekend geholpen

Linker achterdeur ging niet op slot. Gekeken naar waar het aan kon liggen en gelijk goed en vakkundig gemaakt. Top garage. Mannen ga zo door!!

Toppertjes

Staan klaar als het nodig is

Netjes op tijd ingelicht over de werkzaamheden en de kosten

Echt heel erg duur!

Goedemorgen, 283,- Euro voor APK en kleine beurt is buiten proportie. € 19,45 voor ltr Olie lijkt me aan de hoge kant, gemiddelde ltr prijs ligt rond de € 10,- Daarbij weet ik zeker dat een garagebedrijf hier zo wie zo 30-40% korting op krijgt. Service en communicatie en klantvriendelijk zijn goed.

Vriendelijk personeel, snelle service

Ik heb mijn auto gebracht voor APK en kleine beurt. Na een uur was hij al gecontroleerd en diezelfde ochtend al weer klaar om opgehaald te worden. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van alles en bij het ophalen werd netjes verteld welke werkzaamheden gedaan zijn. Prima service!

super

Onze auto had een onderhoud beurs nodig en nieuwe banden, dit is volgens afspraak uitgevoerd en de communicatie ging soepel van afspraak tot aflevering.

Prima communicatie

Goed advies en goede communicatie over reparatie van onze bmw

Autoservice Valstar biedt 100% service!

Vriendelijk en correct personeel; een bedrijf als dit raad ik eenieder graag aan! Afspraken worden nagekomen en beleefdheid staat hoog in het vaandel. KLASSE!!

Professioneel

Netjes afgeleverd top!

Netjes geholpen, duidelijk uitleg. Netjes afgehandeld

Super service en deskundigheid.

Deze garage is honderd procent betrouwbaar en geeft kundig advies tegen redelijke prijzen. Ik rij er graag wat kilometers voor om vanuit Pijnacker naar Kwinsheul.

Betaalbaar en goede service

Prettig overleg over wat gedaan moet worden en wat geadviseerd wordt.

Goede hulp

Het personeel van Valstar werkt heel goed en hebben een goed luisterdn oor voor "problemen: aan de auto.

Goede afspraak en communicatie

Eerlijke dealer

Aardige mensen, geen verrassingen en top service.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul