Gewoon goed

Heel goed personeel goede ontvangst doen wat ze moeten doen

Altijd is er prima overleg en goede informatie

Denken goed mee

Zeer positieve service gerichte ervaring

Bij een lastig elektronisch probleem hebben de monteurs van Valstar alles gedaan om het probleem te tekkelen. Leuk om ook mee te kunnen en mogen denken in de richting van een oplossing. Vakkundig opgelost. Zeer reëel tarief. Zeer prettige communicatie! Mijn dank is groot! Willem Alkemade

Prima, snel oplossingsgericht

Goede planning en terugkoppeling over de prijzen en voortgang

Goed prettig

Dit is de eerste keer dat ik hier kom. De indruk is goed. Als het nodig is ga ik in iedergeval terug.

Goed geholpen.

Duidelijke afspraken, geen verrassingen, goede communicatie

Ik wordt (van te voren) goed geïnformeerd en tussentijds op de hoogte gehouden. Realistische inschatting van de kosten, klopt eigenlijk altijd wel. Goed werk afgeleverd. Zeer klantvriendelijk in de communicatie.

Geweldig snel heholpen

Super service

Top garage

Goede service en ook goede back up

Perfecte service.

Vriendelijk, behulpzaam, en volgens afspraak.

Goede service met zeer vriendelijk personeel

Monteurs en mensen die met je meedenken. Service staat voorop

Super snel en netjes geholpen

Ik had een lekke band en moest snel geholpen worden dit was allemaal geen probleem. Ik kreeg ook nog eens korting op de banden. Super vriendelijk personeel en prima faciliteiten voor bakje thee terwijl ik op mijn auto wachtte.

Heel tevreden

Goede advies en fijne medewerkers

lekker dicht bij

Prima garage, reële prijsstelling

Fijne garage, duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Bedankt mijn auto rijdt weer heerlijk.

weer prima geholpen

prima communicatie en service. zeer tevreden

Mijn APK en kleine onderhoudsbeurt is goed verzorgd.

Altijd goed geholpen!!

Xxx

prima en rap

die begrijpen hoe iets werkt met een CAR

super

fijne mensen

Betrouwbare garage met goede service

Mijn 16-jarige auto is hier onlangs gerepareerd en loopt weer als een zonnetje! Vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke, betrouwbare vakmensen

Prettig bedrijf dat goed telefonisch bereikbaar is en goede service verlenen. Zonodig tussentijds overleg tijdens een beurt of reparatie zodat je weet wat je aantoe bent.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul