Super staan in nood altijd voor je klaar

Klant vriendelijk en ervaren personeel.

Een fijn en betrouwbaar garage bedrijf met ervaren personeel .

Zeer goede autokennis en goede balans tussen noodzakelijke reparaties en kosten

Zeer goede autokennis en goede balans tussen noodzakelijke reparaties en kosten

Helemaal geen negatieve dingen

Helemaal geen negatieve dingen

Geweldige service

Opnieuw werden mijn verwachtingen overtreffen.

Gewoon goed en goed advies

Vriendelijk snel betrouwbaar

Betrouwbare autoservice, oprecht en eerlijke diagnose en uitstekende uitvoering. Ook voor advies kun je bij Valstar terecht.

super snelle service

Wordt altijd snel en professioneel geholpen. Top zaak.

Goed snel en vriendelijk

Aandacht voor de klant. Afspraak is afspraak. Geen verassingen. Betrouwbare Autoservice

Vlot , correct vriendelijk

Zoals ik t graag ervaar

Goede service en nog lekker ouderwets een gratis leenauto :)

Goede service en nog lekker ouderwets een gratis leenauto :)

Topservice

Mijn auto is voor een APK en grote beurt bij Autoservice Valstar geweest. Werd netjes op de hoogte gehouden over de constateringen en de kosten. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje!

Toppers!!

Super garage die voor je klaar staan!

Wederom een geweldige service! Dank daarvoor!

De receptionist Carlo denkt in alle toonaarden mee waar een snelle oplossing in 1e instantie niet zo voor handen lijkt. Op zijn initiatief hebben Roy en monteurs, weer een geweldige service geleverd! Dank jullie allen daarvoor!

Altijd gericht op snelle service en goede oplossingen!

Zeer professioneel autobedrijf dat echt met de klant meedenkt en vervolgens ook realiseert wat ze beloven. Fijne ontvangst. Mijn wagen is weer klaar voor het koude seizoen!

Mega fijne garage.

Weer als altijd goed geholpen. Goede communicatie, slot snel vervangen tegen redelijke kosten.

een goede service

klant gericht

uitstekende uitvoering reparatie

uitstekende uitvoering reparatie

Goede service en goed overleg tussendoor

Wanner je je auto brengt er er is iets extra's te doen , wordt eer altijd eerst gebeld of ze het mogen repareren.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul