5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb ruim 15 jaar geleden mijn Suzuli Alto bij Vari Vlaardingen gekocht em rij er nog steeds in. Bij ieder bezoek word ik behandelt alsof ik gisteren een nieuwe auto gekocht heb! Niets dan lof voor dit bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vari biedt naast goede service, voorlichting omtrent eventuele reparaties en daaraan verbonden kosten. Klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel staat hoog in het vaandel. Ben sinds 1985 klant en altijd correct en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds vier jaar heb de Suzuki Grand vitara V6 uit 2005 in onderhoud bij de Vari. De Vari bevalt me ieder jaar beter en kan die ook aanbevelen. De reden dat ik naar de Suzuki dealer in Vlaardingen ga zijn de volgenden, Een Suzuki breng je alleen bij een Suzukidealer want die heeft er verstand van, ik wil ook nog zeker 20 jaar in deze mooie auto blijven rijden en daarom ga ik niet naar een goedkope all round dealer. Vari in Vlaardingen bevalt mij goed en daar blijf ik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd persoonlijke en goede service bij VARI Vlaardingen!

Vari Vlaardingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al vele jaren een uiterst tevreden klant, welke zij nu de 1e Swift 1.6 Sport aan mij hebben verkocht. Dit wordt intussen mijn 9e Suzuki, welke al hun onderhoudsbeurten bij Vari hebben gehad. Complimenten voor de mannen van de balie Huib en Jan,de monteurs van de werkplaats en de verkopers Michel en Arjen. De koffie is ook altijd goed! Vari Vlaardingen een top-garage!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kwamen al jaren bij Vari tot wij besloten om een ander merk (opel) te kopen.We waren gewend aan de prima service maar dat viel bij die opel garage flink tegen.Dus de volgende auto werd toch weer een Suzuki,de service is nog steeds prima.Iedereen is byzonder kundig en vriendelijk,je wordt als klant overal bij betrokken.Dus voor ons is er maar 1 garage en dat is Vari Vlaardingen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom al vanaf de aanschaf van mijn eerste auto (een alto april 1983) bij de Vari in Vlaardingen. Ik ben er altijd heel correct en snel geholpen en voel me er nooit te veel, maar altijd welkom. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vari vlaardingen is een bijzonder klant vriendelijk bedrijf. Dat ervaar ik regelmatig als ik voor een klein probleem naar de garage moet, word ik vaak direct geholpen en ook nog vaak zonder bijkomende kosten. Dus een Top garage.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom al jaren bij Suzuki in Vlaardingen. De service is prima en het personeel is heel vriendelijk. En staan altijd voor je klaar. Ik blijf Suzuki rijden en vooral bij Suzuki in Vlaardingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

VARI Rotterdam zuid Met Jeroen, het vertrouwde gezicht achter de balie samen met z.n vrouwelijke Collega is een afspraakmaken voor een grote of een kleine beurt altijd snel gemaakt en ook nog op de tijd die jouw het beste uit komt.Klein mankementen daar kun je vaak op wachten onder het genot van een vers kopje Koffie,indien nodig staat een leenauto voor je klaar En het prettigste van al is de telefonische prijsopgave vooraf zo dat je weet wat de kosten zijn. Kortom onze mening: GOED EN VERTROUWD.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoewel ik slechts 1x per jaar voor een servicebeurt kom, wordt ik vanaf de dag van aankoop begroet en behandeld als een zeer goede en bekende relatie. De dienstbaarheid en vriendelijkheid van de medewerkers is zeer groot. Toen ik in 2010 niet mocht autorijden is mijn auto voor de APK/keuring en onderhoudsbeurt,zelfs door hen mij mij thuis opgehaald en weer teruggebracht. Wat een service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is dat het iedere keer een ervaring is om naar Vari Rotterdam te gaan. De koffie staat altijd klaar, en afspraken worden 100% nagekomen. Ook is de werkplaats niet te beroerd om adhoc iets zonder afspraak te verwezenlijken. kortom een zeer tevreden klant.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, hulpvaardig, wordt snel geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enthousiaste ontvangst en goede informatievoorziening. Auto zag er keurig netjes uit!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin af aan een hele goede voorlichting en vriendelijke bejegening.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik breng mijn auto nu al zo\'n 4 jaar bij de Vari Vlaardingen voor onderhoudsbeurten en APK\'s. Ik heb de Vari Garage in deze periode leren kennen als een betrouwbare en professionele partner. Daarom heb 4,5 maand geleden ook besloten om mijn oude Suzuki Baleno om te ruilen voor een gloednieuwe Suzuki Swift Comfort 1.2. Ook tijdens deze transactie bleek de Vari wederom een betrouwbare partner. Kortom : wat mij betreft blijf ik nog héééél lang klant bij de Vari Vlaardingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens de Winter controle beurt hadden we een mogelijkheid om direct een afspraak te maken voor een (voordelige) controle van de Airco.Dit ook direct geregeld en intussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. De jaarlijkse beurten worden ook prima uitgevoerd- Leenfiets mee en ik wordt gebeld wanneer de auto gereed is. Via het VOS systeem weet je ook waar je aan toe bent qua prijs. Je wordt gebeld als er verder zaken ontdekt worden. Medewerkers erg joviaal, klasse. Piet- Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met VARI Rotterdam zijn al jaren uitstekend en zeker bij iedereen aan te bevelen. Al het personeel is altijd bereidt je te helpen en staat je vriendelijk te woord. Altijd een parkeerplek voor de deur, ook is er een leenauto voor een klein bedrag beschikbaar maar wachten kan ook en de koffie staat altijd klaar. Ook een groot voordeel is dat voor kleine reparaties er geen afspraak nodig is deze wordt gelijk uitgevoert.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wanneer je ook komt je wordt altijd vriendelijk door Jeroen en Moniek aan de balie geholpen. Ook de service en reparatie is correct heb inmiddels al 4 nieuwe auto\'s gekocht Voel me bij jullie echt thuis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer korte wacht tijd tijdens het onderhoud van de auto de koffie staat al tijd klaar

• Reden bezoek Andere reden

Hoogstad 151