De sevice zijn zeer goed. Personeel is klantvriendelijk en deskundig. Kan meestel wachten en zoniet thuis gebracht worden of een leenauto meekrijgen.
prima begeleiding. leuke ontvangst
Al meer dan 15 jaar ben ik een zeer tevreden klant bij Vari in Vlaardingen.Deskundigheid en service zijn van een hoog niveau. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.Men staat altijd voor je klaar.Aan iedereen kan ik dit bedrijf aanbevelen.Ik heb het volste vertrouwen in deze organisatie.
Ik kom al zeker 18 jaar bij dit bedrijf. Ik rij op dit moment in mijn derde Suzuki Swift. Kortgeleden weer hulpvaardige en professionele hulp na een kleine aanrijding en ook altijd met alle andere service en onderhoudsbeurten, zachte banden, etc., staat dit team voor mij(Suzuki rijdster) en mijn man (Ford Mondeo rijder) klaar ! Je weet gewoon dat je altijd welkom ben.
Als ik kom voor een reparatie of om gewoon even iets te checken, kan ik altijd rekenen op een snelle en prima afhandeling. Ik ben daarom ook erg tevreden over de mensen die bij Vari Vlaardingen werken en vanzelfsprekend ook over de afhandeling van vragen en/of reperaties.
Prettig ontvangst en vriendelijk geholpen zeer professioneel
Vriendelijk omgaan met klanten en uitstekende service!!
werden vriendelijk geholpen bij het brengen van de auto en toen de auto gereed was kregen wij direct een berichtje dat hij kon worden opgehaald.
Het personeel van dit bedrijf is vriendelijk en deskundig. Ik kwam langs omdat er iets losgeschoten was bij mijn Alto en men nam direct de tijd om dit te herstellen.
Suzuki dealer Vari b.v. en met name Filiaal Vlaardingen is voor mij een top bedrijf, hier voel je je nog klant o.a een heel vriendelijke balie bediening maar ook heel deskundig personeel. Getuige het feit dat wij hier zeer tevreden zijn blijkt wel uit de aanschaf van onze 2-de Suzuki en dat na ca. 3 jaar. Een autobedrijf waarop men kan bouwen.
Al vele jaren prima ervaringen!
als wij een vraag hebben kunnen wij altijd langskomen. wij hebben nog niet één keer meegemaakt dat wij niet geholpen konden worden. als het even duurt kunnen wij koffie pakken en een boekje. er was een keer dat er een onderdeel besteld moest worden. geen probleem wij kregen een smsje wanneer het binnen was en konden zo een langskomen om het te laten vervangen.
Deskundig, houd zich aan de afspraken, is flexibel met onverwachte technische vragen speelt snel in door mee te denken en te kijken indien nodig.
Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Expertise. Kleed dit een beetje aan met Service en klaar. Dit alles is bij de Vari tip top in orde, ik breng zelfs mijn niet Suzuki bij de heren. Wordt hier altijd dusdanig goed en gezellig geholpen dat ik mijn garage heb gevonden en nog hoop jaren bij de Vari te kunnen blijven komen. Service hoe het zou moeten zijn en wat je jammer genoeg niet vaak meer treft.
Perfecte service ,klantvriendelijk en behulpzaam.
Al enkele jaren ben ik klant bij dit bedrijf en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. De service is altijd goed, vakkundig en snel.
als er kleine reparaties zijn of een apk keurring dan kan je er opwachten