5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

al jaren klant bij vari vlaardingen ! staan altijd voor ons klaar ! als ik bel dan krijg ik altijd een goed en vriendelijk antwoord ! en een eerlijk advies ! ben zeer te vreden met dit bedrijf hr van nielen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vele jaren komen we bij Vari rotterdam en hebben daar al meerdere auto,s gekocht. De service is prima en tot tegenstelling met veel andere garages heb je hier nog nooit het idee gehad dat je in de maling wordt genomen. Ze staan altijd voor je klaar en niets is teveel. Reparaties en onderhoud worden altijd goed uitgevoerd en is het duidelijk wat je hier voor moet betalen. Het is een gemoedelijke sfeer, waardoor je je op je gemak voelt als klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met VARI SUZUKI was en is nog steeds subliem. Ik rijd al 13 jaar SUZUKI en ben zeer tevreden met de service die ik van hen krijg. Heb je een kleine mankement of reparatie aan de auto dan staat VARI altijd klaar dit te verhelpen zonder dat je hiervoor een afspraak hoeft te maken. Ik geniet dan heerlijk van een bakje koffie al wachtende op mijn auto. Wanneer je auto een grote service beurt of een APK keuring moet ondergaan kom je bij de garage aanrijden en zonder geen enkel probleem is er ook altijd een parkeerplek voor je vrij. Wanneer je \'s middags de auto moet ophalen word je dan binnen enkele minuten bij het Metro station Slinge gratis door hun opgehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

18-05-2011 mijn nieuwe alto opgehaald,heel hartelijk en heel vriendelijk geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben al sinds 1980 klant bij Vari Vlaardingen en bezit mijn 7e Suzuki. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de medewerkers, de koffie en de service. Bij een probleem is er niets te veel. Klasse-garage waar ik nog lang klant hoop te blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik was zeer te vreden over de gang van zaken. ik hoop dat er meer klanten ook zo te vreden zijn als ik. ik vond de service en deskundigheid, zeer goed . ze hebben alles zeer goed alles uit gelegd hoe alles in elkaar zit. dit is een heel te vreden klant van de suzuki alto. hartelijke groeten mevr diny rega

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren kom ik bij de suzuki dealer met mijn auto. Ik heb er 2 auto,s vandaan. De service is altijd perfect, ook als je zomaar even tussendoor komt.Parkeren is nooit een probleem en ze brengen je ook nog naar metro station slinge als dat nodig is.Ik ben zeer tevreden over de contacten met de mensen die er werken, er is altijd een kopje koffie.Eigenlijk zijn er nooit geen problemen, alles is bespreekbaar ook wat betreft de betalingen. Een en al lof voor de suzuki dealer. Perfect.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant sinds 1987, beide : mijn vrouw en ik rijden sinds die tijd een suzuki.Wij zijn uiterst tevreden met de auto`s maar ook zeker de garage. Immers slechte auto`s vind je toch niet meer, het is de werkplaats en de showroom die bepalen of je weer tot een koop over gaat. Wij beide hebben alleen maar positieve ervaringen met koop en service. Gaat er dan helemaal niets mis daar?. Wel als dat het geval zou zijn is de communicatie uitstekend en word het probleem verholpen. Wij hopen nog lang onze wagens te kopen en onderhouden bij deze garage. FAM: Hoogerwerf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omstreeks 1990 heb ik mijn eerste Suzuki bij Vari aangeschaft,dat ik daar nog steeds tevreden klant ben komt door de kwaliteit van de auto en in belangrijke mate door het vakmanschap en service- gerichtheid van het personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb prima ervaringen met Vari. Dat is ook de reden dat ik Vanuit Den Haag, mijn Suzuki\'s bij Vari (sinds 20 jaar) koop en laat onderhouden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden over Vari Rotterdam, goede service en konden al heel snel onze nieuwe auto ophalen! Mede dankzij het poetswerk van Matthijs staat onze Alto nog steeds te glimmen :)

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fantastisch bedrijF Vari RIDDERKERK

Fantastisch bedrijF Vari RIDDERKERK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een aantal weken geleden een nieuwe Swift besteld. Vorige week op wezen halen. Geweldige behandeling, goede informatie tijdens het wachten op de levering en zelfs een paar fotootjes gemaild gekregen toen hij gepoetst in de showroom stond. SUPER!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Vari Vlaardingen word je snel en accuraat geholpen.De ontvangst door Huib,hij probeert alles voor je te regelen,aan de balie is prima in orde.Ik heb ervaring met 2 Baleno\'s en een Liana en de volgende wordt zeker weer een suzuki bij Vari.Voor alle duidelijkheid ik heb geen persoonlijke band met niemand in het bedrijf.Soms hoor je wel eens lelijke verhalen over garage\'s maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel. Dat is hier absoluut het geval.Met de hand op mijn hart beveel ik dit bedrijf aan.Maak kennis met Huib en ervaar het zelf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kocht mijn auto vorig jaar februari bij Vari Vlaardingen toen ik nog in Rotterdam woonde. De verkoper was zeer vriendelijk en deskundig. Bovendien kon hij goed luisteren. De koop was vlot gesloten. Van de winter waren mijn ruitesproeiers bevroren. Het euvel was binnen 10 minuten verholpen. Het was ook nog gratis, terwijl ik zomaar zonder afspraak binnen was komen lopen. De eerste beurt afgelopen februari ging ook prima. Ik wist de prijs van tevoren en het klopte allemaal precies! Super dus! Alhoewel ik inmiddels in Amsterdam woon, blijf ik naar Vari Vlaardingen gaan, omdat ze gewoon goed zijn en te vertrouwen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

laats had ik schade aan mijn wagen,ik heb een prima behandeling gehad ik heb zelf niets gedaan alles is door vari gedaan . ik was heel tevreden met alles.lia oprel

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service, je weet van te voren dat het je geld kost en het liefst betaal je zo min mogelijk. maar zeker gewoon prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

sedert 2 jaar rij ik suzuki, waar ik de auto heb gekocht is de eerste service perfect gelopen , maar voor de de tweede heb ik tot twee maal geen afspraak kunnen maken omdat ik niet terecht kon als het mij uitkwam. Verder gekeken kwam ik terecht bij Vari en jahoor geen probleem ze maken wel een afspraak en komen die ook na.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Denken met je mee, indien mogelijk gelijk geholpen, wachten wordt verzacht met onbeperkt gebruik van koffie in de koffiehoek met een krantje en een vriendelijke conversatie. Kortom ik ben zeer tevreden, ben niet voor niets al ongeveer 30 jaar klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na veel opel ervaring de stap naar suzuki gemaakt we kwamen uit bij Vari Vlaardingen bevalt ons prima goede service hebben altijd tijd voor je als er wat is en als je dan even moet wachten hebben ze heerlijke verse koffie in de koffie hoek.De Suzuki Splash waar ik in rijd doet het prima.

Hoogstad 151

3131KX Vlaardingen