Prettige betrouwbare uitstraling

Van af het eerste betreden van de zaak tot het ophalen van de auto en prettige ervaring. Niets teveel. Ook verschillende telefoontjes over de auto werden plezierig beantwoord. Zamen gevat een en al en plezierige ervaring.

Service op maat, waar voor je geld en afspraak is afspraak!

Een mooi, modern familiebedrijf van vader ( en moeder) op zoon. Goede service en persoonlijke aandacht tijdens de evenzo persoonlijke zoektocht. Goede prijs kwaliteit verhouding en uitleg zoveel je denkt nodig te hebben. Nog een echte garage, dus met een volledige eigen werkplaats. Kortom een goed adres dat is aan te bevelen.

Aanrader

Wij hebben afgelopen week onze nieuwe auto opgehaald en zijn er erg blij mee. Kapelle is voor ons bijna 2 uur rijden, maar het was zeer de moeite waard. We hadden een prettige ontvangst en Arno is duidelijk een ervaren verkoper. Mooi familiebedrijf, bij een volgende auto gaan we zeker weer bij Van de Velde Auto’ kijken.

TOP familie bedrijf met perfecte service.

Inmiddels 4 auto's door te tijd heen gekocht bij Arno. Altijd perfecte service, men denkt mee en heeft een altijd een bijzonder aanbod.

Prima service voor een eerlijke prijs

Een bedrijf dat voor je klaar staat en zijn diensten levert voro een nette, eerlijke prijs.

Zeer goede ervaring, goed advies, uitermate behulpzaam.

Mijn ervaring met Van de Velde Auto's is zeer goed te noemen. Bij de aanschaf van mijn nieuwe auto is Arno zeer behulpzaam en denkt graag en goed met je mee. Waar gaat de auto voor gebruikt worden, waar gaat je voorkeur naar uit, noem het maar op Arno is hierin zeer behulpzaam en geeft je een eerlijk advies op maat. Naast de onlangs aangeschafte nieuwe gebruikte auto, ben ik al enkele jaren, met volle tevredenheid, klant voor onderhoud van mijn auto. Goede pluspunten hier zijn, je kunt snel terecht, stellen een goede diagnose en een passende prijsopgave. Ook de prijzen voor onderhoud zijn gunstig( in vergelijking tot de merkdealer) en dat mag zeer zeker genoemd worden.

Perfect!

Zeer nette service, eigenaar is zeer vriendelijk. Gespecialiseerd is VW en Audi, kennis is aanwezig, echt een aanrader als je opzoek ben naar een auto.

Een eerlijke prijs voor nieuwe auto en inruil met service

Naast een mooie deal voor de nieuwe en mijn oude auto, ik ook een creatieve oplossing gevonden van de winterbanden van mijn oude auto . Een voorbeeld van samen met de klant tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Prettige ontvangst. Mooie autovoorraad. Goede afwikkeling.

Tot nu toe alles volgens afspraak en prettige ervaring. Hopelijk blijft het zo als er onverhoopt iets aan de auto blijkt te mankeren, maar ik verwacht geen enkel probleem. Niet met de auto en niet met de afwikkeling dan.

Na telefonisch contact, een betrouwbare indruk en een goed gesprek gehad. Tijdens de overdracht van de auto werd dit gevoel 100% bevestigd.

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding

Vorige week onze Volkswagen Golf Cup R-Line ingeruild voor een Audi A3 Sportback COD 3x S-line. De koop verliep aangenaam zonder enige vorm van opdringerigheid. Arno neemt de tijd voor zijn klanten in een gemoedelijke sfeer. Een echt familie bedrijf, waar luxe uitvoeringen van Volkswagen en Audi staan opgesteld en waar klant nog koning is. Geen zakelijk gedoe met wachttijden maar snelle en correcte service. We zijn dik tevreden met onze 2e aankoop bij vd Velde Auto's.

Perfect!

Super goeie ervaring, heel klantvriendelijk en proffesioneel

Top garage, keurig en deskundig.

Wederom weer keurig geholpen, ook de aflevering van mijn VW T-cross weer heel netjes en deskundig geholpen door Arno. Autobedrijf van de Velde top garage, raad ik iedereen aan.

Correcte en zeer goede service

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Een mooi aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s, geweldige service en afhandeling van de koop.

Hele goede en snelle service

Mooie showroom met groot assortiment. Auto’s zijn tiptop onderhoud en alles wordt goed nagelopen. Snelle en vriendelijke service. Hebben geen moment getwijfeld om hier een occasion te kopen.

Een garage waar je geen nummer…. Zoveel bent.

Bij de eerste ontmoeting voelde het gelijk goed, vakkundig advies en vriendelijk geholpen. Echt nog een familie bedrijf en dat kom je niet zoveel meer tegen.

Fijn, persoonlijk en eerlijk contact

Het was een aardig eindje rijden, maar zeker waard. Van de Velde heeft ons snel de mogelijkheid gegeven om bij een auto te komen kijken en hebben ons hierin een fijn en eerlijk contact gehad! In het verdere van de verkoop ging alles niet onder druk en kregen we de ruimte, dat was heel fijn. Mochten we ooit een andere of extra auto nodig hebben, dan komen we zeker terug!

Keurig en deskundig geholpen

Onze droomauto hadden we online al gevonden. De proefrit gevolgd door het deskundige advies en vriendelijke manier van zaken doen lieten geen ruimte voor twijfel. Wat ons betreft een aanrader, bedankt Arno!

Keurig te woord gestaan, super geholpen prachtige auto gekocht

Via een zoekopdracht op internet bij deze garage terecht gekomen. Afspraak was snel gemaakt, auto bekeken zag er keurig netjes uit terwijl deze nog niet “door de garage” was geweest. Proefrit gemaakt, prijs inruil besproken. Auto kon de week erop worden opgehaald, met alles erop en eraan wat was besproken. Deze garage is een absolute aanrader voor een ieder met interesse in een andere auto.

Zoek geen andere garage!

Bij recente aanschaf gebruikte auto opnieuw ervaren dat het zoals altijd prettig zaken doen is met Van de Velde Auto's. Geen snelle jongens type benadering, maar gewoon integriteit en betrouwbaarheid in communicatie en afspraken. Auto's zijn auto's, het echte verschil wordt niet door de auto gemaakt maar door het bedrijf waar je zaken mee doet. Ook in de jaren na de aanschaf. Ik hoor veel 'trieste verhalen' over allerlei bedrijven, dat ga je niet meemaken bij dit bedrijf.

Persoonlijk en gedegen advies Eerlijk en vakkundig

Top garage. Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Piet en zijn team staan altijd voor je klaar. Altijd service gericht en meedenken met de klant. Top garage!

...vriendelijk, betrokken, deskundig, praktisch, vertrouwenwekkend.

...een gewaarwording zoals je die alleen bij een familiebedrijf ervaart. Met die zeldzame vorm van zakelijkheid die vooral ook het belang van de klant raakt. Een aanrader!

Fantastisch en snel geholpen

Wij hadden zelf de auto van onze keuze al gevonden op de site van dit bedrijf. Afspraak gepland, verkoper was met vakantie maar beantwoorde toch onze mail. Op maandag proefrit gemaakt, was snel beslist, deze auto willen wij Woensdagmorgen vroeg reden we er al mee naar huis. Een familiebedrijf waar je je gelijk thuis voelt. Warm aanbevolen!

Zeer goede garage

Als klant ben je bij de vriendelijke fam bedrijf,prima geholpen bij aanschaf van mijn auto. Echt super!

Stationssingel 12

4421BG Kapelle