Als klant ben je daar echt koning!

Arno is heel vriendelijk en vakkundig. Alles valt te bespreken, ook over de inruil, Je wordt als klant met respect behandeld!

We zijn netjes en vakkundig geholpen.

We zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is. Netjes en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijke garage om een auto te kopen.

Vorige week hebben we naar alle tevredenheid een Audi A4 Avant gekocht. Arno heeft ons zeer goed geholpen en gaf alle ruimte om de voorgenomen koop even te laten bezinken voordat we de beslissing namen. Deskundig, prettig in de omgang en servicegericht.

Zeer nette en correcte garage

Een heel nette en correcte garage die mooie auto’s heeft staan. Gaan kijken naar twee auto’s. Proefrit gemaakt. Keuze was moeilijk. Afgesproken om na het weekend terug contact op te nemen. We zijn we tot een verkoopovereenkomst gekomen. Binnen een week was de auto al klaar om op te halen. Goede uitleg gekregen (van een auto uit 2007 naar een auto uit 2019 is een groot verschil) over alle opties en hoe alles te gebruiken. Dik tevreden!

Zeer goed geholpen en een goede uitleg van de nieuwe wagen

Arno van de Velde nam de tijd voor ons en was zeer duidelijk in wat wij van hun kunnen verwachten, echt een familiebedrijf die je nog weinig meer tegenkomt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken en de auto.

Geholpen in een gemoedelijke en familie achtige sfeer

weer naar volle tevredenheid geholpen

Wederom weer geweldig goed geholpen. We kwamen voor een Polo maar na een proefrit en het gesprek met Arno, kwamen we toch uit op een Golf. Een prachtige auto voor een eerlijke prijs. De derde Golf in het gezin bij van de Velde aangekocht. Goed en eerlijk geadviseerd en een goede en snelle service en levering.

Top geholpen.

Klantvriendelijk, prettig en vakkundig geholpen.

Altjd correct, eerlijk en hartelijk.

Wij zijn ondertussen al weer 10 jaar klant bij dit bedrijf, en naar tevredenheid. Vorige week hebben we onze 5e VW gekocht en dit liep ook weer naar alle tevredenheid . We worden altijd zeer correct geïnformeerd in de breedste zin van het woord en in alle rust besproken wat mogelijkheden zijn onder het genot van een kopje koffie . Met vriendelijke groet, Mike.

-0oih

-09iuhgv

Mooi garagebedrijf

Gespecialiseerd in VW en Audi, maar ook uitzoek uit andere merken. Mooie grote toonzaal en vriendelijke mensen

Betrouwbaar

No nonsens en open en eerlijk! Zou hier zo weer een auto kopen!

Prima auto en goede service

Via dit bedrijf een zoekopdracht voor een auto gegeven. Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Een eerste match was ook snel gevonden, en na de nodige stappen is de auto keurig afgeleverd.

Goed bedrijf, goed geholpen.

Mooie auto en prima service en persoonlijke benadering. P.S. Ik ben niet akkoord als mijn persoonsgegevens door andere bedrijven worden gebruikt.

top service

Zeer klantvriendelijkheid !!!!

Super Service !

Keurig geholpen met aankoop nieuwe auto met inruil !!

Echt familiebedrijf, klantvriendelijk, gezellig en super service!

Er wordt goed meegedacht met de aanschaf van een auto, ruim aanbod, alleen inclusieve prijzen dus geen extra kosten. Zeer vriendelijk en vakkundig, echt familiebedrijf die de klanten kent en er staat altijd koffie klaar! Ik zou van de Velde auto’s iedereen aanraden!

Klasse

Goed en eerlijk advies. Prima prijs. Goede service.

prima service

ruim aanbod klant vriendelijk

Je wordt netjes en goed geholpen.

Vriendelijk, je wordt goed geholpen, zoals je mag verwachten van een garage.

To the point goede service goede kwaliteit

Ik ben eigenaar van een fantastische wagen die bij me past

Ongekende service en betrouwbaar bedrijf

Dit is echt nog een bedrijf zoals je ze tegenwoordig niet meer zo vaak ziet. Goede service, geen loze praatjes, eerlijk en betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ook zeker iedereen aan! Over 5 jaar kom ik zeker weer jullie kant op. Bedankt!

Super garage, vriendelijk, meedenkend, eerlijk, en een hele nette prijs.

Wat een geweldige goeie en eerlijke garage, wist niet dat ze bestonden! Deze week de eerste auto voor onze zoon gekocht bij van de Velde auto’s, die ervaring maakt hij maar 1x mee en die was fantastisch! Arno heeft ons super goed geholpen vanaf het eerste telefonisch contact tm de verkoop en zelfs daarna. Auto zonder garantie gekocht, helaas na 2 dagen de startmotor kapot(kan gebeuren) Arno vond dat ook heel vervelend en heeft de startmotor zonder twijfel volledig voor zijn rekening genomen. Onze zoon is super blij met zijn vw polo waar de volledige historie bij zit, kan niet wachten tot we voor onze dochter ook een van de Velde auto kunnen gaan kopen-;)

Supersnelle topservice en fijn persoonlijk contact!

Wat een geweldig bedrijf! Binnen 2 dagen was mijn auto voor de deur afgeleverd. Ondertussen korte lijnen via whatsapp. Dat is ouderwetse topservice in een moderne luxe jas!

Top service en mooie auto's

Zeer tevreden van koop tot aflevering.

Stationssingel 12

4421BG Kapelle