Fantastisch geholpen en wensen vervuld

Ben echt fantastisch geholpen; gewenste auto stond niet op voorraad, maar Van de Velde ging voor ons op zoek en had precies de auto die ik wilde gevonden. ook op alle overige vragen snel een goed advies verkregen

Betrouwbaar en compleet

We kochten ook onze tweede VW Touran bij van de Velde. Dat was voor ons een heel traject waarbij we eerst ook op andere plekken in het land keken voor het juiste type omdat van de Velde die op dat moment niet had staan. Arno vroeg wat tijd om verder te zoeken voor ons, maar gaf aan te begrijpen dat we ook verder rond keken. Betrouwbaarheid van een garage/verkoper staat bij ons hoog in het vaandel; om die reden durfden we het uiteindelijk niet aan bij een andere garage. Een aantal weken verder met grote tevredenheid alsnog bij Arno een auto naar onze wens gevonden. En de continue open houding, over en weer is het belangrijkste. En ook voor vragen na de aankoop altijd tijd, aandacht en advies. Wij raden van de Velde auto's van harte aan!

Naar volle tevredenheid

prima en heel vriendelijk

betrouwbaar en prettig

Zeer fijne afhandeling van de aankoop met vriendelijke en duidelijke communicatie. Top.

Een prima ervaring met de aankoop en inruil van een auto.

Vriendelijke contacten en een net inruilvoorstel. Afhandeling snel zeker gezien de periode.

Fantastisch

Wat een fantastisch bedrijf, deze mensen verstaan hun vak.

Correct duidelijk snel

mooi familie bedrijf.

prijzen van auto,s vond ik erg gunstig.

Uitstekende service

Wij hebben een uitstekende ervaring met van de Velde auto's. Goede service en nette aflevering.

Zoals altijd vriendelijk en prima service.

Al jaren koop ik mijn auto's bij v.d.Velde in Kapelle. Je kunt er altijd terecht als er wat is en ik vind het heel makkelijk en goed op het eigen dorp.

Goed en duidelijk

Prima bedrijf

Mooie schone zaak en een showroom met kwaliteit en relaxte sfeer

Afspraak gemaakt op internet, bevestiging kwam snel, ontvangst daarop in de mooie showroom was prima. Je voelt je er op je gemak. De auto's die er stonden zagen er allemaal goed uit. Showroom was schoon en zag er verzorgd uit. Advies van de verkoper was goed zonder dat hij zich opdrong. Uiteindelijk de Passat uitgekozen waar we niet voor kwamen, na enig praten kwam hier een bevredigend resultaat uit voor beide partijen. Ik kom zeker naar deze zaak terug geeft een gevoel van vertrouwen. Kleine garage waarvoor je onderhoud voor de auto ook terecht kan ons gaf het een goed gevoel met service.

Goed geholpen en goede service.

Goed geholpen en goede service.

Goede kwaliteit auto’s en ruime keuze

Goede service en cliënt gericht bij verkoop

Buitengewone service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende begeleiding bij de koop van onze nieuwe auto !

Vriendelijk werden wij ontvangen bij Van de Velde auto's. We kregen de gelegenheid om rustig rond te kijken. Toen wij meer informatie wilden over een auto werd dit op een vriendelijke en rustige manier verteld. We mochten ook een proefrit maken. Hiervoor moesten een aantal auto's worden verplaatst. Dat was geen probleem. Ook latere telefonische vragen werden vriendelijk beantwoord. Toen we de auto vrijdags konden ophalen stond hij spic en span voor ons klaar ! Na een heerlijk kopje koffie reden we de showroom uit. We hopen veel plezier van onze auto te mogen hebben !

Top autobedrijf!

Wij zijn in contact gekomen Met van der Velde auto’s via een advertentie op marktplaats. Precies de auto die we zochten. Het was ruim 2 uur rijden maar zeker de moeite waard! Leuk familie bedrijf die staan achter wat ze verkopen. Na een proefrit en een prettig gesprek, de auto gekocht. Zeer blij met de aankoop!

Zeer vriendelijk geholpen, echt familiebedrijf.

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, direct een afspraak gemaakt. Geen push verhaal maar professioneel geholpen. 40 jaar ervaring voel je in de showroom. zeer vriendelijke familie van de Velde. Netjes afgeleverd! Top

Alleen maar vol lof

Na het maken van een afspraak heel fijn ontvangen. Koffie stond klaar j Een fijn gesprek , goede informatie , alles volgens afspraak verlopen. Zeker een adres om te onthouden bij een evt volgende aankoop.

in 1 woord geweldig

Mijn ervaring met van de Velde auto's is zeer positief. Vriendelijke ontvangst, deskundig advies, bij bezichtiging van de auto zag deze er verzorgd uit en stond klaar voor een proefrit. Na het besluit om de auto te kopen, werd de auto gekeurd, grote beurt en gepoetst. Nette aflevering van onze fijne auto. Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare garage en auto.

Uitstekende service

We moesten er een stukje voor rijden maar waren direct verliefd op de auto. Nette zaak met veel mooie auto's. Vriendelijke en eerlijke informatie en nette verkoop.

Gewoon goed

Prima service mooie presentatie en geen gladde verkooppraatjes Mooie auto’s in de showroom met een eerlijk advies

Eerlijke adviezen op maat

Voor ons gezin zochten we een tweedehands SUV. Van de Velde is hiernaar op zoek gegaan binnen de automarkt. Zelf zouden we niet goed weten wat een betrouwbare aankoop is maar de jarenlange ervaring van dit bedrijf durven we te vertrouwen.

Top, vriendelijk ontvangen, goede service en een mooi aanbod auto's

Mijn ervaring met Van de Velde Auto's is zeer positief. Waren op zoek naar een goede teweehands wagen. Duidelijke uitleg en er is ruim de tijd genomen voor informatie, gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Een mooi familie bedrijf. De auto werd zeer netjes afgeleverd, ik zou mijn volgende auto zo weer hier aanschaffen.

Stationssingel 12

4421BG Kapelle