Onlangs mijn auto ingeruild en een nieuwe occasion gekocht. Realistische prijs betaald/ontvangen voor de aanschaf en inruil. No nonsens! Willen echt een, voor beide partijen, goede deal sluiten! Fijn dat er nog bedrijven zijn die zich realiseren dat je ook geld kan verdienen op een fatsoenlijke manier en waar vakmanschap en liefde voor het product hoog in 't vaandel staat. Een voorbeeld voor vele in de autobranche!
Een hele goede ervaring met de inruil en koop. Een gebruikte auto nagenoeg in nieuw staat. Klant vriendelijk en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Vanuit Haarlem een auto gezien op de website, gebeld om een afspraak te maken. Eerlijk to the point gesprek gehad. Alles klopt wat er gezegd wordt. Kwaliteit garage, nette eerlijke eigenaar! Hij had er (ongevraagd) nieuwe banden op gelegd, hij wil dat kopers tevreden en veilig rijden zijn zei die! 100% aanrader! Lange rit meer dan waard!
Goed ontvangen, lekkere koffie, aflevering van de auto prima verzorgd. Als het onderhoud en nazorg ook zo zijn, ben ik dik tevreden.
Nette en goede service
Nette showroom met prachtig en niet van nieuw te onderscheiden occasions. Klantvriendelijk en betrouwbaar.
Kundige verkoper. Erg fijn dat meteen duidelijk is wat de aankoop moet kosten. De afspraken worden nagekomen. Dit is een (H)eerlijk bedrijf!
Vanaf ons eerste oriëntatiebezoek totdat we de garage uitreden met onze nieuwe aankoop hebben we het contact en de service als zeer prettig ervaren! We raden dit bedrijf zeker bij u aan en zullen zelf ook in de toekomst blijvend van hun diensten gebruik maken.
We hebben een heel goed en vertrouwd gevoel gekregen bij deze garage die we niet kenden. Geen gladde verkooppraatjes maar een rustig, eerlijk gesprek en goede uitleg. Wij zijn tevreden en zouden deze garage anderen aanbevelen.
Nette auto voor een eerlijke prijs via internet bij Van de Velde gevonden. Vlot, correct en deskundig geholpen zonder "gladde" verkooppraatjes.
zeer gemoedelijk laag drempelig...mooi wagenpark met jonge voertuigen.
Wegens gezinsuitbreiding op zoek naar gebruikte MPV, gevonden bij Van Velde Auto's. Scherpe prijs en reële inruilwaarde en open communicatie heeft ons doen besluiten hier de auto te kopen.
Een perfect bedrijf, meedenkend en kennis van het product dat wordt verkocht. Geen geheimen alles open kaart en dat wordt ook verwacht van de klant. Ik kom uit Rotterdam en de wijze van zaken doen met Van de Velde auto’s, dus eerlijk en geen omtrekkende bewegingen spreekt mijn Rotterdamse handelshart zeer aan! Een nieuwe ervaring en verademing in autobranche. Mooie en goede occasions van hoogstaande merken zoals. VW. AUDI en Ford. Wil je een occasion kopen ga dan naar Van de Velde auto’s in Kapelle Zeeland! Groten Koen
De in principe tegenstrijdige belangen van koper en verkoper zijn samen op een prettige en serieuze manier tot het gewenste resultaat gebracht.
Heel aardige ontvangst, relaxte sfeer, er wordt de tijd voor je genomen, heldere communicatie, kortom, goede ervaring! En super blij met mijn mooie nieuwe auto!
Goeie service. Heeft perfecte uitvoering van de zoekopdracht volbracht.
Wanneer men binnenkomt wordt men op een vriendelijke en respectvolle manier verwelkomt. Je merkt direct de laagdrempeligheid. M.a.w. men kan op een ongedwongen manier rondkijken en wanneer er vragen zijn nemen de mensen rustig de tijd om de vragen te beantwoorden. Wanneer men besluit een auto te kopen, wordt in alle rust met een bakje koffie alles in gereedheid gebracht en houd men net zolang een vinger aan de pols totdat alles top in orde is. De deskundigheid van de voertuigen is gewoon top, van de motorische / technische details tot en met alle opties van de voertuigen die er op zitten en hoe deze te bedienen en het waarom. Garage van de Velde is een zeer professioneel en betrouwbaar adres voor nieuwe alsook jonge gebruikte auto\'s.
Netjes, Goed personeel. Heel erg tevreden.
Net bedrijf, met scherpe prijzen en een reële inruilwaarde. Denken met je mee en zijn beried een stap extra te zetten.
Zeer goede ervaring bij vd velde. Werd zeer goed geholpen en tot nu toe erg tevreden.
In 2007 een seat ibiza gekocht en jaren in onderhoud gehad naar volle tevredenheid. In 2012 overgestapt naar een ander garagebedrijf door verandering woon werk verkeer. Nu dit jaar opnieuw een wijziging in het woon werk verkeer en ons direct weer bij van de velde gemeld en recent dus ook een mooie occasion aangeschaft. Een zoekopdracht achter gelaten die boven verwachting is ingevuld door Arno. De service kennen we dus we zijn blij weer bij van de velde te komen.
Al ruim 35 jaar klant bij Velde auto\'s. Dat zegt genoeg. Zeer tevreden.
Kort geleden een nieuwe auto aangeschaft, ontzettend tevreden met de zeer goede service. Ze hebben een mooie auto voor mij gevonden en het was precies wat ik wilde, super meegedacht. Meerdere auto’s zijn hier door onze familie al aangeschaft en altijd zonder problemen en een fijn gesprek. Ze doen net dat beetje meer voor de klant.