Bij dit autobedrijf heb ik mijn eerste auto gekocht, toch wel spannend gezien ik dus nog geen ervaring had in het kopen van een auto. Werd goed voorgelicht, ook op de momenten waarop ik doorvroeg. Ik ben er met een erg goed gevoel en een mooie auto weer weg gegaan!
Reageren snel, vriendelijk, komen oprecht over.
Al 30 jaar lang zijn wij klant bij Van de Velde auto\'s. Tot volle tevredenheid. Altijd goede service ontvangen en goede kwaliteit van het geleverde.
Een mooi en fijn bedrijf. Je voelt je als klant welkom. Vriendelijke mensen met hart voor hun vak. Zowel voor de aanschaf als het onderhoud van een auto is het bedrijf aan te bevelen. Steekwoorden: betrouwbaar, eerlijk en kennis van zaken.
Prima en aangenaam. Uitstekende service.
Ken dit bedrijf al 37 jaar, uit een smeerput bij zijn ouders hebben zij ,vader en moeder en nu de zoon een prachtig bedrijf neergezet,vorige week een auto naar mijn zin gekocht. internet heeft de doorslag gegeven.precies wat ik zocht.verder wat je afspreekt komen ze na.
Ik kom er al van het begin naar dit bedrijf. Altijd tijd voor je service kwaliteit en deskundigheid is altijd top. Zal er zeker nog jaren komen voor de controles en inruil en kopen. Super ..
Zeer prettig, neemt de tijd en heeft echt aandacht voor de klant.
Al 20 jaar kopen we alle auto’s bij Vd Velde. Prijstechnisch OK, supergoede service. Zeer tevreden!!
Denk mee met de klant. Plezierig bedrijf.
Plezierig no nonsens bedrijf. To the point en afspraak is afspraak. Verademing om mee te maken.
prettige ontvangst . Nemen de tijd om alle argumenten samen te wegen en daarna tot goede heldere concurrerende afspraken te komen.
Net en correct bedrijf. Vooraf waarde bepaling van mijn inruil auto en aanschaf van nieuwe auto. Beurt en banden werden van te voren uitgevoerd omdat wij 2.5 uur verder wonen. auto stond zoals afgesproken klaar!! prima service!
Mijn ervaring de klant vriendelijkheid het geduld. De kundigheid. De benadering van alle medewerkers zeer positief. Geen lange wachttijden. Gebruik van toilet. Niet te vergeten het kopje koffie.
Niets anders dan lof over dit mooie familie bedrijf. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen en uitgebreid geadviseerd over de aanschaf van een auto. Je kan aan alles goed merken dat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf. Over alles word meegedacht en de klant staat ten alle tijde centraal. Erg prettig vind ik persoonlijk als er een grote aankoop word gedaan. Showroom is ruim en netjes ingericht, nog een leuk speelhoekje voor mijn dochtertje. Kortom aan alles is gedacht. Auto werd snel en conform afspraak geleverd. Ik kreeg bij de overdracht een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de aangekochte auto. Dus als u een nette goed onderhouden auto zoekt met een hoog klantvriendelijkheids gehalte, twijfel dan niet langer en neem zeker de moeite om een bezoek te brengen aan \"van de Velde auto\'s\". Rest mij nog om van de Velde auto\'s nogmaals hartelijk te danken.
Top service van deze garage. Contact altijd prima heel vriendelijk en spontaan snel handelen wanneer nodig voor mensen met elk budget.
Ik ben al vele jaren vaste klant bij Van de Velde Auto\'s B.V. De service is altijd geweldig. Echt een bedrijf waar de klant nog koning is.
Goede service, maken tijd voor je. Bij reparatie/ keuring altijd vervangende auto. Al ruim 30 jaar hier auto\'s gekocht.
Een verademing in vergelijk met andere bedrijven. Mijn vrouw en ik werden als VIP klanten behandeld! Lijkt misschien overdreven, maar dit wordt zachtjesaan toch zeldzamer. We hebben strakke onderhandeling gevoerd over een Ford Focus Station en beide partijen waren er tevreden over. Bij de levering was ook alles keurig in orde. Bij wegrijden werd ik terug geroepen, want er was remlicht stuk. Werd direct opgelost. Ik kan iedereen aanraden VEN DE VELDE AUTO’S eens naar een auto te gaan zoeken. Scherpe prijzen, maar vooral goede auto’s en bovenal: geweldige verkoper/service!
Een goed bedrijf het voeld gewoon goed en mooie autos in de schowroom vader en zoon met gevoel voor het bedrijf nette inruil prijs ik woon in de buurt van Zwolle 250km van ons huis het is het zeker waard. Als we weer een auto nidig hebben of de kinderen kijken we zeker op hun site. Ons oordeel een dikke pluim
Goed, aankoop is netjes verlopen.