Goede service - ter zake kundig!

Goede service - wordt betrokken bij reparatie proces - krijg naderhand filmpjes van problematiek van de auto. En komt prijsafspraak na.

Altijd perfecte service

Zonder afspraak toch direct geholpen

Zonder afspraak toch direct geholpen. ontdekte net voor de Paasdagen dat mijn achterband zacht was, direct naar de garage gereden en daar gelijk geholpen, band gecontroleerd en het kleine spijkertje verwijderd.

Zeer goed geholpen

Auto voor een airco reparatie en bandenwissel langs gebracht bij Willem Veldhuizen. Goed geholpen en probleem verholpen. En netjes binnen de geoffreerde prijs.

UItstekende service

Mijn bandenwissel liep gesmeerd: afspraak maken, auto op de dag inleveren, klaar terwijl U wacht met 'n goede kop koffie erbij. Wederom 'n prima ervaring, net zoals eerder bij periodieke beurten en APK keuringen. Van Harte aanbevolen!

Uitstekende service, snel klaar, geen gedoe

Uitstekende service, snel klaar, geen gedoe

Goed en snel geholpen

Vriendelijk en kundig en vertrouwd advies

Altijd vriendelijk geholpen en vertrouwd adres

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg en vlotte service!

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg en vlotte service!

kijken altijd als er wat aan de hand is en helpen je als het kan meteen

reparaties na overleg, dat is fijn.

Heel service gericht bedrijf met fijne mensen.

Zeer vriendelijk personeel.

Erg klantgericht. Fijn dat ik een leenauto mee krijg als ik mijn auto een dag moet missen. Schone werkplaats valt op.

Top service

Ik ervaar de mannen van de garage als zeer welwillend en hebben een goede klantenservice naar de klant zelf toe. Denken mee en zijn super vriendelijk in contact!

Prima bedrijf

Als je iets hebt gewoon even langs gaan en ze kijken er meteen naar en lossen het gelijk op als het snel verholpen kan worden

Fijne service

Goede service, denkt mee en wil het beste voor de auto en de klant!

Goed en vakkundig geholpen

Deskundig advies ontvangen en de reparatie is vakkundig uitgevoerd.

Snelle service met vriendelijke medewerkers

Goede ervaringen bij deze garage. Ik kon direct terecht, wat ontzettend fijn was. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. De service is uitstekend en alles werd duidelijk uitgelegd. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare hulp!

Altijd goed

Keurig netjes, communicatie goed, goede service

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Vriendelijke bediening en service

Ben zeer tevreden met de service. Staan altijd klaar als er een probleem met de auto is.

Betrouwbaar

Goede kwaliteit, service, betrokken en vriendelijkheid

Uiterst professionele garage zonder verhalen of rekeningen die niet kloppen. Top!

Zeer kundig op technisch gebied! Goede uitleg altijd. Ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Chapeau!

GOED EN BETAALBAAR

Op tijd geholpen en conform offerte. Goede keuze voor mijn winterbanden gemaakt. Aardig en correct personeel.

Goede voorlichting en snelle hulp

Melding in auto over servicebeurt was niet terecht, gratis hersteld.

Snel en goed geholpen

Oud-Loosdrechtsedijk 62