Algemeen onderhoud

Goed en snel geholpen. Fijn in de wachtruimte kunnen wachten en werken.

Direct en attent behandeld

Geeft een beeld van serieus genomen te worden.

Erg goed en snel geholpen

Vorige week heeft mijn auto weer een onderhoudsbeurt gehad. Ik werd erg goed geholpen, en ze namen de tijd voor mij om een aantal dingen uit te leggen. Erg tevreden dus!

Betrokken, eerlijk en zeer goede prijs/kwaliteit vergelijkingen

Echt een aanrader! Kan niks anders ervan maken!!!

Zeer klantvriendelijk aanpak en last but not least, een mooie auto gekocht

Wij waren al een tijdje op zoek naar een Suzuki SX4 S-Cross en troffen deze aan op hun website. Na wat email verkeer (foto's uitgewisseld van de door ons in te ruilen auto) met hun verkoper Robin te Mebel besloten wij een proefrit te maken. Het was voor ons niet even naast de deur, want de trip er naar toe nam voor ons 2 uur in beslag, maar het was absoluut de moeite waard. Na het maken van de proefrit konden wij vaststellen dat de Suzuki SX4 S-Cross geheel aan onze verwachtingen voldeed. Samengevat, wij bedanken Robin te Mebel voor zijn uiterst vriendelijke ontvangst en de prettige wijze waarop wij met hem tot een deal gekomen zijn. Echt een compliment waard.

ouderwets goed

Goede website voor het maken van afspraken. Snelle en correcte reparaties en goede communicatie. Prijzen zijn OK voor de geboden service.

Goede service en snel geholpen

Prima service en snel geholpen

Kwaliteit voorop

Prima service!

Fijne ervaring bij dit bedrijf

Gewoon een open en eerlijk relaxed gesprek. Alles tot in de puntjes afgeleverd. Ik had natuurlijk al goede verhalen over jullie gehoord maar zal zeker bij jullie mijn volgende auto weer kopen

Zeer correct en meedenkend

Zeer correct en meedenkend

Zeer goed geholpen bij het zoeken naar een andere auto.

Betrouwbare garage met vakmensen.

Betrouwbare garage met vakmensen.

Ongemak snel opgelost

Nieuwe kachel motor geplaatst nog onder garantie dus dat was top geregeld

Goed geholpen

Kon de auto meteen meenemen. Achteraf waren de ruiten wissers stuk. Deze zijn kosteloos vervangen. Heel fijn!

Goede en snelle behandeling

Prima geholpen, wel jammer dat er in eerste instantie geen tijd was voor de reparatie van mijn auto. Maar alles is gelukkig tot in de puntjes geregeld en binnen een korte tijd.

Fijne snelle contacten, zeggen wat ze doen en doen wat zeggen

Kei goede service, fijne contacten. Mijn dochter is blij met haar auto!

Sinds wij met het bedrijf te maken hebben, zijn onze ervaring met de medewerkers uitstekend.

Auto Venderbosch is een heel professioneel bedrijf: de auto was snel, goed en vakkundig weer nagekeken tegen een zeer betaalbare prijs!

zeer prettig bedrijf

heel correct geholpen

Magnifieke behandeling

Ervaring leert me dat het goed is geweest hier de hulp te vragen die ik nodig had

Betrouwbaar bedrijf, goede service

Vandaag een Nissan Qashqai gekocht bij Ven der Bosch. Vanaf het eerste contact tot aan vandaag zijn we goed geholpen door Jens. Kortom; net bedrijf, vriendelijk personeel, goede service en ze komen afspraken na.

Bedrijf dat vertrouwen uitstraalt. Ik ben hier voor t eerst klant en kreeg de auto gelijk een dag op proef mee. Na de aankoop ook prima adviezen gekregen en goede after sales. Dit bedrijf is een aanrader!

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Betrouwbare, snelle en vriendelijke service. Echt een aanrader!

Goede ervaringen

Vriendelijk en komt afspraken na.

geweldig

prettige en fijne geholpen mee denkend prettige afhandeling. dus een woord geweldig.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle