Ik ben super tevreden.

Top. Ditmaal wisselen zomer/winterbanden. Door receptie keurig geholpen. Mooi gesprek met Luuk gehad over de aankoop van mijn auto destijds.

Vriendelijk, attent, en betrouwbaar

Voor mij is het belangrijk dat ik iemand kan vertrouwen. Ik heb zelf totaal geen verstand van auto's, maar ik weet zeker dat ik bij venderbosch een goede auto koop. Mochten er zich onverhoopt verborgen gebreken voordoen, worden die naar tevredenheid opgelost. (Ervaring met vorige auto)

Top opgelost ,goed overleg.

Had problemen met de motor van mijn auto ze hebben een goede oplossing gezorgd voor mijn ,goede afspraken gemaakt en alles is opgelost.

Onverwacht teleurstellend,

Het feit dat wij altijd reuze enthousiast over deze garage waren, heeft voor ons nu een keerzijde. De bij Venderbosch aangeschafte Kia Niro zou onder de 7 jarige garantie voorwaarden van de Kia vallen en indien nodig zou Venderbosch het initiatief tot de aanvraag van herstel onder deze regeling nemen. Jammer genoeg doet zich een probleem voor maar ik heb zelf een Kia Dealer om hulp.moeten vragen. Na overleg van de aankoop en onderhoudsfacturen werd ik (mijn auto dus) geaccepteerd. Het heeft ons doen besluiten het onderhoud in de toekomst bij de Kia dealer onder te brengen. Dat lijkt ons in dit geval beter, het neemt niet weg dat in onze ogen Venderbosch voor al die andere klanten een goede garage kan zijn. Wel spijtig. Wout en Christine van Zandbrink

Gewoon goed

Gewoon goed

klein klachtje

Ik begin met te zeggen dat ik niet ontevreden ben, het onderhoud is goed uitgevoerd en het contact is prima! Maar er zijn dingen zonder overleg bijgevuld. Zoals Adblue (heb ik gewoon thuis staan) en Diesel systeem reiniger (dat spul wil ik helemaal niet in mijn auto). Toch weer een kleine €.60,- onnodige kosten. vriendelijke groet,

Prima geholpen.

Kort maar goed bezoek. Vriendelijke verkoper

Top bedrijf

Altijd goede service en denken met je mee.

Super top

Heel professioneel weer prima onderhoud aan de auto gekregen

Leuke auto gezien en Gekocht je wordt ook goed geholpen en service perfect

Top, like always.

Achterhoekse mentaliteit. Waar ze je kennen en altijd de helpende hand bieden. Meedenken in oplossing en waar de koffie altijd warm is.

Topbesrijf

Alles top

Uitstekende service

Vlot geholpen, vriendelijk personeel, eerlijke prijzen. Top!

Gewoon een vertrouwd bedrijf, no nonsens.

Ik heb hier al tientallen auto's gekocht, leveren goede betrouwbare auto's en problemen worden netjes opgelost. Na jaren lang slechte ervaringen te hebben ondervonden bij meerdere autobedrijven in de regio, nu al ruim 7 jaren en 14 auto's verder het best passende autobedrijf voor ons gezin. Ga zo door.

Naar tevredenheid onderhoud gedaan.

Prima Service

Heb bij Venderbosch een andere auto gekocht, werd daarbij zeer goed geholpen door Roel Schuurman, één van de eigenaren van Venderbosch. Prima service en zeer goede ondersteuning. Kan het iedereen aanbevelen, die overweegt om een nieuwe of andere auto te kopen.

Meedenkend, vriendelijk, texhnisch oke.

Ben Dik tevreden over Venderbosch Halle Wordt altijd met een goed humeur ontvangen met koffie en daarna een goed advies over de aan te schaffen auto.. Deze rijdt dan ook perfect.

Uitstekende Service!

Goede service! Werd fijn op de hoogte gehouden over de gang van zaken! Klantvriendelijk en doet wat het beloofd.

Geeft geen fijn gevoel.

Is een raadsel hoe de accu kapot kan zijn. De dag er voor nog meer dan 100 km gereden. Geen probleem om de auto naar jullie toe te rijden en jullie konden hem ook nog naar binnen rijden..... Tot slot: een rekening van bijna 700 euro !?

Snelle service en deskundig advies bij aanschaf andere auto.

Persoonlijke benadering, goed advies en uitstekende controle bij aflevering andere auto.

Ontzettend fijn geholpen met het kopen van onze auto.

Gewoon de achterhoekse gemoedelijkheid en het vertrouwde gevoel.

Heel goed

Verassend zo een service wat geboden wordt. Fijn kom zelfs helemaal vanuit Arnhem om bij hun mijn auto te laten onderhouden

Voor mijn vakantie had ik een probleem met de auto en werd een paar dagen voor wij vertrokken het euvel gevonden. Echter was de tijd te kort om dit voor de vakantie te verhelpen. Men verzekerde mij dat ik wel gerust met vakantie kon gaan met de auto. Gezien het vertrouwen wat ik al jaren heb in deze garage zijn wij dan ook gewoon vertrokken. In de week na onze vakantie is het probleem opgelost door het onderdeel te vervangen. Perfecte service door het personeel door mij tijdens de reparatie de hele tijd op de hoogte te houden.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle