Fantastische service

Zeer correct en snel geholpen door Luuk. Denken goed mee met de klant!

Altijd goed, persoonlijk en deskundig!

Ze houden van mijn auto!

Ze denken met je mee!

Klachten worden serieus opgepakt en ze zorgen dat deze netjes worden opgelost.

Klantvriendelijkheid

Ik heb een paar dagen geleden Mercedes Benz C Classe. De auto wordt gepoetst plus onderhoud beurt voordat hij wordt afgeleverd. Goed services.

Goeie service

Zeer vriendelijk personeel. Strakke afspraken. Alles in goed overleg.Toppie

Goed gevoel

Goede onderhandeling, bij het ophalen van onze " nieuw " auto, zagen we dat er een mooie rode strik op zat. Prachtig. Voor ons was het onze nieuwe auto , dat voelen ze goed aan. Én hij stond in de showroom, we mochten hem er zelf uitrijden. Klasse venderbosch dikke tien

Totale ontzorging tegen een goed tarief

Luuk heeft me gedurende het aankoop proces voor het importeren van een mooie VW Arteon Shooting Brake (Hybride) uitstekend begeleid! Met zijn gedetailleerde kennis van de voertuigen stuurde hij bij waar nodig en liet mij tegelijk vrij in mijn eigen keuzes. Papierwerk werd allemaal uit handen genomen, kortom een top ervaring (en een mooie auto) rijker.

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Het bedrijf denkt mee met de klant en zet absoluut geen druk op eventueel te nemen beslissingen. Medewerkers zijn vriendelijk!

Prima geholpen.

Wanneer je opzoek bent naar een andere auto en op deze manier geholpen wordt, vriendelijk, eerlijk en duidelijk en de auto ook nog eens precies is wat je zoekt. Kun je alleen maar een goede beoordeling geven.

snel auto kopen.

Ik heb mijn auto hier gekocht. Ik vind de bedrijf aardig en de verkoper is vriendelijk.

Klantgericht bedrijf. Vriendelijk personeel. Kortom: aan te bevelen voor nieuwe klanten

Ben er geweest voor wisseling van winterbanden. Op tijd aan de beurt en snelle afwikkeling. Heb alleen 1 vraag. Bij wisseling van de banden is digitale systeem van auto daarna altijd verstoord. Lampjes gaan branden, teksten op de display. Dat wordt door jullie daarna altijd snel en vakkundig opgelost. Is dat niet gelijktijdig met de bandenwisseling mogelijk?

Luisterend oor inzake klachten auto en directe aanpak

Ik kan u vertellen dat ik nu in Leusden woon maar het toch de moeite waard vind, vanwege de goede service, om mijn auto, banden etc. bij Garage Venderbosch onder te brengen. Wat mij betreft zal dit nog jaren zo blijven. Wout van Zandbrink

Goede ervaring

Je wordt fijn geholpen, goeie service

Correct ontvangen en gastvrij kordate afhandeling

Super!

Vakkundig, behulpzaam, luisteren naar je wensen, komen afspraken na

Hele fijne garage met erg vriendelijke medewerkers

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij Auto Venderbosch. Vanaf het eerste moment van de aanvraag van een proefrit, tot het daadwerkelijk ophalen van de auto, geweldig contact gehad met Luuk. De communicatie is echt fantastisch. Luuk is bijzonder vriendelijk en heeft ieder moment met ons mee gedacht, is erg flexibel open en eerlijk met een duidelijk verhaal. Niets is te gek! Zo had ik nog een extra wens voor een aanpassing in de auto, dat ze zonder enig probleem voor me opgekapt hebben. Top! Auto is zeer netjes opgeleverd en er was zelfs meer aan gedaan, dan ik eigenlijk verwacht had. Een erg aangename verrassing! Kortom, ik ben erg blij met wat Luuk en Auto Venderbosch voor ons gedaan heeft. Klant tevredenheid staat hier echt hoog in het vaandel!

Fijn bedrijf met menselijke service

Aankoop Landrover Discovery Sport welke keurig is afgeleverd door Auto Service Venderbosch, waarbij alle verzochte onderhoudspunten zijn aangepakt. Nette showroom en werkplaats. Fijn contact met Luuk, snelle communicatie en hij probeert op alle mogelijke manieren mee te denken. Al met al zeer tevreden en onze auto’s blijven dan ook in onderhoud bij Auto Service Venderbosch.

Zeer netjes geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding.

De klant staat hier op 1

prima service weer

Goede servicebeurt voor de auto gehad, met duidelijke uitleg over de vervangen delen i.v.m. APK afkeur.

Uitstekend bedrijf met prima service

Uitstekend!

Hier weten ze nog wat service verlenen is

Wederom snel en vakkundig geholpen door het zeer ervaren team van Auto Venderbosch. Ik kom hier al jaren en ben nog altijd zeer tevreden over dit bedrijf. Hier weten ze nog wat service verlenen is.

Super service, goed, snel en heldere communicatie

Zeer goede ervaringen. Heldere communicatie en goede service. Venderbosch is gewoon een goed bedrijf waar je graag weer terugkomt.

Super vriendelijk en super service.

Mijn auto hier gekocht. Echt een top service gehad. Helemaal tevreden. Echt een aanrader om hier je auto te kopen.

Geweldig klanten service!

Geweldige klanten service! Snelle reactie via email.

Fijne ervaring

Goede service en klantvriendelijkheid